K:Omega B ECU asukoht?

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
Q-tok

K:Omega B ECU asukoht?

Postitus Postitas Q-tok »

Küsimus siis selles,et kus see ECU asub,kas kindlalaeka taga või kindlalaeka all või ukseposti küljes või kus täpemalt?

Ette tänades!! :)
pikkLauri

Re: K:Omega B ECU asukoht?

Postitus Postitas pikkLauri »

kui mõtled mootori oma siis see peaks olema kapoti all kolmnurkses karbis külje peal püsti. vähemalt minu mõlemal omegal on seal
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Panen pildi...igaks juhuks.Kohe küsimus kah,kas see väike anduri moodi asi(2juhet taga,aju peal)on mingi termo andur?Ja kui on mida see siis teeb,kui aju üle peaks kuumenema,siis andur teeb midagi...ja kas auto jääb teele?
Pilt
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Kasutaja avatar
kait
Huviline

Postitus Postitas kait »

Tim kirjutas:Panen pildi...igaks juhuks.Kohe küsimus kah,kas see väike anduri moodi asi(2juhet taga,aju peal)on mingi termo andur?Ja kui on mida see siis teeb,kui aju üle peaks kuumenema,siis andur teeb midagi...ja kas auto jääb teele?

Tegemist on bi-metall lülitiga mis piisava temperatuuri saavutamisel sulgub ning käivitab kasti jahutava ventika.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

kait kirjutas:
Tim kirjutas:Panen pildi...igaks juhuks.Kohe küsimus kah,kas see väike anduri moodi asi(2juhet taga,aju peal)on mingi termo andur?Ja kui on mida see siis teeb,kui aju üle peaks kuumenema,siis andur teeb midagi...ja kas auto jääb teele?

Tegemist on bi-metall lülitiga mis piisava temperatuuri saavutamisel sulgub ning käivitab kasti jahutava ventika.
Kus see ventilaator asub ka?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Q-tok

Kas keeegi teeks mulle ühe teeene?
Oleksin siis ülitänulik! :)

Nimelt äkki keegi viitsib enda Mootori ECU-lt korra pistiku tagant ära võtta ja siis bloki klemmile number 9 panna testri ühe otsa ja number 38 klemmile testri teise otsa ja vaadata kas tester näitab miskit takistust või mitte.
Ning sama asja korrata ka pistiku poolel.NB! Pistik on peegelpildis blokiklemmide suhtes!

Kui keegi viitsib ära mõõta siis oleks väga rõõmus!

Ette tänades!
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kas siemens simtec 56 ´94a sobib?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Q-tok

Tim kirjutas:Kas siemens simtec 56 ´94a sobib?
Peaks sobima küll ;)
Kuna nende klemmide all vist samad asjad :)
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Aju-9 ja 38 pin,tester ei näidanud midagi.Pistikust näitas aga 10-11 oomi.Autodatast asja uurides peaks proovima kas töötava mootoriga või samal ajal starterit andma,seal tabelis olid miskid V ette antud,mina aga mõõtsin takistuse oomides.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Q-tok

Tim kirjutas:Aju-9 ja 38 pin,tester ei näidanud midagi.Pistikust näitas aga 10-11 oomi.Autodatast asja uurides peaks proovima kas töötava mootoriga või samal ajal starterit andma,seal tabelis olid miskid V ette antud,mina aga mõõtsin takistuse oomides.
Ok tänud,seda mul oligi vaja teada ! :)
Vasta