Pagasnikust tuleb bensiini lõhna.
Pagasnikust tuleb bensiini lõhna.
Tere,
Nimelt selline küsimus, et taga pagassis on see bensu luuk vms.. väike ümmargune, et täna sai matid välja võetud puhastus eesmärgil ja hetkel tagant tühi, aga nüüd on auto nagu hullult bensu lõhna täis ja kui tagant nuusutada, siis on eriti tugev veel.
Kas see peabki nii olema või mingi jama nüüd seal taga?
Nimelt selline küsimus, et taga pagassis on see bensu luuk vms.. väike ümmargune, et täna sai matid välja võetud puhastus eesmärgil ja hetkel tagant tühi, aga nüüd on auto nagu hullult bensu lõhna täis ja kui tagant nuusutada, siis on eriti tugev veel.
Kas see peabki nii olema või mingi jama nüüd seal taga?
Re: Pagasnikust tuleb bensiini lõhna.
Kas põhja alt tilgub ka midagi? Keera see kaas maha ja vaata kas voolikud on tugevalt kinni või on miskit puruks läind.
Arvatavasti pensupaagi kaane torud läbi mädanenud ja sealt pritsib bensu välja.
See oomi üks nõrk koht.
See oomi üks nõrk koht.
Kiiret pole aga jõudma peab !
Mul vahetati hiljuti Viljandi valooris bensupump ära, nu väga hiljuti ka ei olnud, aga üks 2 kuud ehk tagasi umbes. Roostet on seal küll ja nagu mudaTuju kirjutas:Arvatavasti pensupaagi kaane torud läbi mädanenud ja sealt pritsib bensu välja.
See oomi üks nõrk koht.

Kuda seda asja nimetatakse, et oskaks otsida uut juppi vms?
[/quote]Kuda seda asja nimetatakse, et oskaks otsida uut juppi vms?[/quote]
Eks ta "pensinipaagi kaan" ole, Forsis kuskil 300.- ringis (vist)
Eks ta "pensinipaagi kaan" ole, Forsis kuskil 300.- ringis (vist)
Kiiret pole aga jõudma peab !
Tegin ühe pildi ka, et asi selgemaks saada.
http://www.upload.ee/image/519480/P4110001.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.upload.ee/image/519480/P4110001.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaata, kas see suur kork on ilusti kinni, mul oli ka alguses, et lasi läbi kui paagi täis panin. Võtsin selle kaane pagassist lahti ja keerasin korgi korralikult kinni ja kõik okas!
Oluline on ka et tihend seal vahel oleks ilusasti omal kohal,võibolla on eelmine omanik midagi toimetanud seal ja siis tihend halvasti paigas.Kui ei ole lekkeid märgata siis bensiini torud terved ja tõenaoliselt tuleb bensiini lõhna ikkagi kaane vahelt.rednass kirjutas:Vaata, kas see suur kork on ilusti kinni, mul oli ka alguses, et lasi läbi kui paagi täis panin. Võtsin selle kaane pagassist lahti ja keerasin korgi korralikult kinni ja kõik okas!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Kas see koht näpitakse ka siis ära kui bensiinipumpa vahetatakse?Tim kirjutas:Oluline on ka et tihend seal vahel oleks ilusasti omal kohal,võibolla on eelmine omanik midagi toimetanud seal ja siis tihend halvasti paigas.Kui ei ole lekkeid märgata siis bensiini torud terved ja tõenaoliselt tuleb bensiini lõhna ikkagi kaane vahelt.rednass kirjutas:Vaata, kas see suur kork on ilusti kinni, mul oli ka alguses, et lasi läbi kui paagi täis panin. Võtsin selle kaane pagassist lahti ja keerasin korgi korralikult kinni ja kõik okas!
Kuna ma lasin sellises asutuses nagu Valoor endal ära vahetada u 2kuud tagasi, siis mul muidugi olid matid ja kõlar taga, ega siis ei tundnud midagi, eriti asja ka taha polnud. Mby matt ei lasknud seda nii hästi läbi.
Pumba vahetus ja paagi puhastamine settest jah sealtkaudu,ehk jäigi siis tihend valesti.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD