kesklukk ei tööta enam
kesklukk ei tööta enam
Tere, asi siis sellest et 1 päev lõpetas kesklukk töölepingu, puldist vilgutab tulesid ja võtmest keerab ainult 1 ukse lahti. kuna pagaasniku lukku võti ei keera on see lukus ja kütuse paagiga sama lugu, kuigi see sai juba puruks murtud, kuna kütust vaja lisada.
Kas kellelgi on aindust kuhu vaadata v mida teha.
Kas kellelgi on aindust kuhu vaadata v mida teha.
Re: kesklukk ei tööta enam
ehk jebab keskluku peamootor nii. juhiukse oma nimelt... aga ehk keskluku plokk jebab... vb teeb keegi odavalt diagnost..
Puldiga uste avamist juhib juhiukse lukkumootor. Sinna tavaliselt see koer maetud on. Võid ta lahti võtta ja mudida aga see tavaliselt suurt tulemust ei anna. Mootor koos kontaktidega on samas lihtsa ehitusega. Mul olid samad sümptomid, aitas ainult mootori vahetus. Poole aasta pärast jälle ei kesklukk ei avanud uksi, seekord oli põhjuseks juhiukse mootori pistiku väljatulemine pesast. Kontrolli see ka üle, vahest pääsed uue mootori ostust. Ma ise enne ostsin uue, enne lahtivõtmist ja see jäi siis üle.
ega jh ise seal midagi eriti teha ei anna novõi mootor nada. ostsin võrust puigar lammarist mootori 400 eek raisk oli vigane ka ei funkand siis valga valli lammarist mingi poole odavamalt töötava koos lukustus värkide ja muu jamaga kokku . sinna kuradi puigarisse kyll ärge minge kes võrust:röövimine seal
nii mul sama mure. puldist vilgutab ainult tulesid. ükski uks ei avane. kui sees istuda ja juhiuks lukku panna siis käib keskluku ajus ilusti plõks plõks. mootori kiskusin laiali ja panin otse voolud peale mootor töötas. oskab keegi midagi soovitada?