Huumor
Re: Huumor
Meeste reeglid naistele...
1. Õpi kasutama WC prilllauda.! Sa oled juba suur tüdruk. Kui see on üles jäänud, siis pane see alla. Meil on tarvis, et see oleks üleval, kui sul on tarvis, et see oleks all, siis pane ta alla - meie ju ei vingu selle üle, et sina ta alla jätad?
2. Mõnikord me ei mõtle sinust. Ela selle teadmisega!
3. Pühapäevane sport. See on nagu täiskuu või lipsude vahetamine. Lase sel olla!
4. Ära lõika oma juukseid. Kunagi. Pikad juuksed on alati atraktiivsemad, kui lühikesed. Üks suur põhjus, miks poisid ei taha abielluda, on see, et abielunaised lõikavad alati oma juuksed lühikeseks ja siis selleks ajaks oled sa juba temaga lõplikult seotud.
5. Shopping ei ole sport. Ja me ei hakka kunagi sellest ka nii mõtlema.
6. Nutmine on väljapressimine.
7. Küsi mida sa tahad. Et sulle oleks selge: kaudsetest vihjetest pole abi, otsestes vihjetest pole abi, ilmsetest vihjetest pole abi! Lihtsalt ütle mida sa tahad!
8. Me ei pea meeles kuupäevi. Märgi sünnipäevad ja tähtpäevad kalendrisse. Ja tuleta meile neid eelnevalt korduvalt meelde.
9. Enamus meestel on ainult 3 paari kingi (kindlasti mitte rohkem). Mis küll paneb sind arvama, et mees suudab nende seast valikut teha (v.a. et ei võta neid mis on määrdunud) ja valida välja sellised, mis sinu kleidiga sobiks??
10. "Jah" ja "ei" on VÄGA head vastused peaaegu igale küsimusele.
11. Tule meie juurde ainult selliste probleemidega, milles me saame sind aidata. Seda me teeme. Kaastunnet pakuvad sulle sinu sõbrannad.
12. 17 kuud kestev peavalu on probleem. Mine arsti juurde.
13. Kõike, mida me oleme öelnud 6 kuud tagasi, seda ei tohi kasutada meie vastu tüli käigus. Kõik öeldu muutub nulliks ja seda eitatakse pärast 7 päeva möödumist.
14. Kui sa arvad, et sa oled paks - siis sa ka arvatavasti oled. Ära seda meilt küsi. Me keeldume vastamast.
15. Kui me ütleme midagi sellist, mida on võimalik mõista kahte moodi ja üks neist teeks sind kurvaks ja vihaseks - siis me mõtlesime seda teist moodi!
16. Sa võid meil kas midagi paluda või öelda meile kuidas sa tahad, et me seda teeksime! Aga mitte mõlemat korraga! Kui sa juba ise tead kõige paremini, kuidas seda teha, siis tee seda ise!!!
17. Kui võimalik, siis ürita öelda kõik, mis sul öelda on, reklaamipausi ajal!
18. Chirstopher Columbus ei vajanud juhendeid - samuti ei vaja meie!
19. Meie, mehed, näeme ainult 16 värvi - nagu Windowsi algseades on! Virsik näiteks on puuvili mitte värv! Porgand on hoopis juurvili! Ja me isegi ei tea, mis on helehall!!!
20. Kui miski asi sügeleb siis tuleb seda kratsida. Meie teeme seda!
21. Me ei ole mõtete lugejad ja me ka ei saa selleks kunagi. Ja see, et me seda ei oska, ei ole mingi tõestust sellest, et me ei hooliks sinust!
22. Kui me küsime, et mis on valesti ja sa vastad, et "midagi" siis me ka käitume nii, nagu midagi ei ole valesti. Me teame, et sa valetad aga pole ka mõtet edasi rabeleda.
23. Kui sa küsid midagi, millele sa vastust ei taha - siis oota sellist vastust, mida sa kuulda ei tahaks.
24. Kui me peame minema kuhugi, siis kõik mida sa selga tahad panna, sobib hästi. Tõesti!
25. Sul on piisavalt riideid.
26. Sul on liiga palju kingi.
27. Eksootilised välismaised filmid on parem jätta neile kes on välismaalased.
28. Õlu meie jaoks sama erutav, kui sinu jaoks käekotid
29. Tänan, et sa seda lugesid. Jah, ma tean, et ma pean täna diivanil magama, aga tead, ega meil selle vastu ka midagi pole - see on nagu telkimine!
30. Ma olen alati vormis - sest ka ring on vorm!
1. Õpi kasutama WC prilllauda.! Sa oled juba suur tüdruk. Kui see on üles jäänud, siis pane see alla. Meil on tarvis, et see oleks üleval, kui sul on tarvis, et see oleks all, siis pane ta alla - meie ju ei vingu selle üle, et sina ta alla jätad?
2. Mõnikord me ei mõtle sinust. Ela selle teadmisega!
3. Pühapäevane sport. See on nagu täiskuu või lipsude vahetamine. Lase sel olla!
4. Ära lõika oma juukseid. Kunagi. Pikad juuksed on alati atraktiivsemad, kui lühikesed. Üks suur põhjus, miks poisid ei taha abielluda, on see, et abielunaised lõikavad alati oma juuksed lühikeseks ja siis selleks ajaks oled sa juba temaga lõplikult seotud.
5. Shopping ei ole sport. Ja me ei hakka kunagi sellest ka nii mõtlema.
6. Nutmine on väljapressimine.
7. Küsi mida sa tahad. Et sulle oleks selge: kaudsetest vihjetest pole abi, otsestes vihjetest pole abi, ilmsetest vihjetest pole abi! Lihtsalt ütle mida sa tahad!
8. Me ei pea meeles kuupäevi. Märgi sünnipäevad ja tähtpäevad kalendrisse. Ja tuleta meile neid eelnevalt korduvalt meelde.
9. Enamus meestel on ainult 3 paari kingi (kindlasti mitte rohkem). Mis küll paneb sind arvama, et mees suudab nende seast valikut teha (v.a. et ei võta neid mis on määrdunud) ja valida välja sellised, mis sinu kleidiga sobiks??
10. "Jah" ja "ei" on VÄGA head vastused peaaegu igale küsimusele.
11. Tule meie juurde ainult selliste probleemidega, milles me saame sind aidata. Seda me teeme. Kaastunnet pakuvad sulle sinu sõbrannad.
12. 17 kuud kestev peavalu on probleem. Mine arsti juurde.
13. Kõike, mida me oleme öelnud 6 kuud tagasi, seda ei tohi kasutada meie vastu tüli käigus. Kõik öeldu muutub nulliks ja seda eitatakse pärast 7 päeva möödumist.
14. Kui sa arvad, et sa oled paks - siis sa ka arvatavasti oled. Ära seda meilt küsi. Me keeldume vastamast.
15. Kui me ütleme midagi sellist, mida on võimalik mõista kahte moodi ja üks neist teeks sind kurvaks ja vihaseks - siis me mõtlesime seda teist moodi!
16. Sa võid meil kas midagi paluda või öelda meile kuidas sa tahad, et me seda teeksime! Aga mitte mõlemat korraga! Kui sa juba ise tead kõige paremini, kuidas seda teha, siis tee seda ise!!!
17. Kui võimalik, siis ürita öelda kõik, mis sul öelda on, reklaamipausi ajal!
18. Chirstopher Columbus ei vajanud juhendeid - samuti ei vaja meie!
19. Meie, mehed, näeme ainult 16 värvi - nagu Windowsi algseades on! Virsik näiteks on puuvili mitte värv! Porgand on hoopis juurvili! Ja me isegi ei tea, mis on helehall!!!
20. Kui miski asi sügeleb siis tuleb seda kratsida. Meie teeme seda!
21. Me ei ole mõtete lugejad ja me ka ei saa selleks kunagi. Ja see, et me seda ei oska, ei ole mingi tõestust sellest, et me ei hooliks sinust!
22. Kui me küsime, et mis on valesti ja sa vastad, et "midagi" siis me ka käitume nii, nagu midagi ei ole valesti. Me teame, et sa valetad aga pole ka mõtet edasi rabeleda.
23. Kui sa küsid midagi, millele sa vastust ei taha - siis oota sellist vastust, mida sa kuulda ei tahaks.
24. Kui me peame minema kuhugi, siis kõik mida sa selga tahad panna, sobib hästi. Tõesti!
25. Sul on piisavalt riideid.
26. Sul on liiga palju kingi.
27. Eksootilised välismaised filmid on parem jätta neile kes on välismaalased.
28. Õlu meie jaoks sama erutav, kui sinu jaoks käekotid
29. Tänan, et sa seda lugesid. Jah, ma tean, et ma pean täna diivanil magama, aga tead, ega meil selle vastu ka midagi pole - see on nagu telkimine!
30. Ma olen alati vormis - sest ka ring on vorm!
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
Naiste seletav sõnaraamat
Jah = Ei.
Ei = Jah.
Võib-olla = Ei.
Ma kahetsen = Sa veel kahetsed.
Me vajame = Ma tahan.
See on sinu otsustada = Õige otsus peaks nüüd juba ilmselge olema.
Tee, mis tahad = Sa veel maksad selle eest hiljem.
Meil on vaja rääkida = Mul on vaja nuriseda.
Muidugi, lase käia = Ma ei taha, et sa seda teeksid.
Ma ei ole pahane = Loomulikult olen ma pahane, sa jobu!
Sa oled nii mehelik = Sul oleks vaja habe ära ajada ning sa higistad palju.
Sa oled täna ääretult hoolitsev = Kas seks on ainus asi, millest sa mõelda oskad?
Köök on nii ebamugav = Ma tahan uut maja.
Ma tahan uusi kardinaid = ja vaipa ja mööblit ja tapeeti ja...
Riputa pilt sinna = Ei!, riputa see hoopis tänna!
Ma kuulsin mingit häält = Ma märkasin, et sa olid peaaegu uinunud.
Kas sa armastad mind? = Ma kavatsen paluda midagi väga hinnalist.
Kui väga sa mind armastad? = Ma tegin täna midagi, mis sulle päris kindlasti ei meeldi.
Paari minuti pärast olen valmis = Võta kingad jalast ära ning leia endale telekast mõni hea film.
Kas ma olen paks? = Ütle mulle, et ma olen ilus.
Sa pead õppima suhtlema = Lihtsalt nõustu minuga.
Oli see laps? = Miks sa ei tõuse voodist üles ja ei kussuta teda kuni ta magama jääb?
Ma ei karju! = Jah, ma karjun, sest ma arvan, et see on tähtis.
Mitte miski = Kõik.
Oh, pole midagi, tõepoolest = Lihtsalt sa oled üks igavene #&¤%# !!!
Jah = Ei.
Ei = Jah.
Võib-olla = Ei.
Ma kahetsen = Sa veel kahetsed.
Me vajame = Ma tahan.
See on sinu otsustada = Õige otsus peaks nüüd juba ilmselge olema.
Tee, mis tahad = Sa veel maksad selle eest hiljem.
Meil on vaja rääkida = Mul on vaja nuriseda.
Muidugi, lase käia = Ma ei taha, et sa seda teeksid.
Ma ei ole pahane = Loomulikult olen ma pahane, sa jobu!
Sa oled nii mehelik = Sul oleks vaja habe ära ajada ning sa higistad palju.
Sa oled täna ääretult hoolitsev = Kas seks on ainus asi, millest sa mõelda oskad?
Köök on nii ebamugav = Ma tahan uut maja.
Ma tahan uusi kardinaid = ja vaipa ja mööblit ja tapeeti ja...
Riputa pilt sinna = Ei!, riputa see hoopis tänna!
Ma kuulsin mingit häält = Ma märkasin, et sa olid peaaegu uinunud.
Kas sa armastad mind? = Ma kavatsen paluda midagi väga hinnalist.
Kui väga sa mind armastad? = Ma tegin täna midagi, mis sulle päris kindlasti ei meeldi.
Paari minuti pärast olen valmis = Võta kingad jalast ära ning leia endale telekast mõni hea film.
Kas ma olen paks? = Ütle mulle, et ma olen ilus.
Sa pead õppima suhtlema = Lihtsalt nõustu minuga.
Oli see laps? = Miks sa ei tõuse voodist üles ja ei kussuta teda kuni ta magama jääb?
Ma ei karju! = Jah, ma karjun, sest ma arvan, et see on tähtis.
Mitte miski = Kõik.
Oh, pole midagi, tõepoolest = Lihtsalt sa oled üks igavene #&¤%# !!!
Meeste seletav sõnaraamat
Ma olen näljane = Ma olen näljane.
Ma olen unine = Ma olen unine.
Ma olen väsinud = Ma olen väsinud.
Kas sa tahad kinno minna? = Ma tahan sinuga magada.
Tohin ma sulle teinekord helistada? = Ma tahan sinuga magada.
Kas tohib paluda tantsima? = Ma tahan sinuga magada.
Ilus kleit! = Ilus figuur!
Sa näid kuidagi pinges olevat, las ma masseerin sind = Ma tahan sind hellitada.
Mis viga on? = Ma ei saa aru, miks sa sellest nii suure probleemi teed.
Mis viga on? = Ma arvan, et seks vist täna kõne alla ei tule?
Mul on igav = Tahad sa seksida?
Ma armastan sind = Lähme nüüd voodisse.
Ma armastan sind ka = Okei, ma ütlesin seda, lähme nüüd õige voodisse!
Jah, mulle meeldib sinu soeng = Eelmine meeldis mulle rohkem.
Jah, mulle meeldib sinu soeng = 200 krooni läks ära ja see ei erine eelmisest kuigivõrd!
Räägime = Ma püüan sulle muljet avaldada, näidates, et ma olen “sügav” inimene, vahest siis tahad sa minuga magada.
Kas sa abiellud minuga? = Ma tahan muuta sinu vahekorrad teiste meestega seadusevastasteks.
(Kaupluses) Mulle meeldib see siin rohkem = Võta mingi suvaline kleit ära ja lähme juba ükskord koju!
Ma arvan, et see pluus ja see seelik ei sobi hästi kokku = Ma olen homo.
Ma olen näljane = Ma olen näljane.
Ma olen unine = Ma olen unine.
Ma olen väsinud = Ma olen väsinud.
Kas sa tahad kinno minna? = Ma tahan sinuga magada.
Tohin ma sulle teinekord helistada? = Ma tahan sinuga magada.
Kas tohib paluda tantsima? = Ma tahan sinuga magada.
Ilus kleit! = Ilus figuur!
Sa näid kuidagi pinges olevat, las ma masseerin sind = Ma tahan sind hellitada.
Mis viga on? = Ma ei saa aru, miks sa sellest nii suure probleemi teed.
Mis viga on? = Ma arvan, et seks vist täna kõne alla ei tule?
Mul on igav = Tahad sa seksida?
Ma armastan sind = Lähme nüüd voodisse.
Ma armastan sind ka = Okei, ma ütlesin seda, lähme nüüd õige voodisse!
Jah, mulle meeldib sinu soeng = Eelmine meeldis mulle rohkem.
Jah, mulle meeldib sinu soeng = 200 krooni läks ära ja see ei erine eelmisest kuigivõrd!
Räägime = Ma püüan sulle muljet avaldada, näidates, et ma olen “sügav” inimene, vahest siis tahad sa minuga magada.
Kas sa abiellud minuga? = Ma tahan muuta sinu vahekorrad teiste meestega seadusevastasteks.
(Kaupluses) Mulle meeldib see siin rohkem = Võta mingi suvaline kleit ära ja lähme juba ükskord koju!
Ma arvan, et see pluus ja see seelik ei sobi hästi kokku = Ma olen homo.
Annaks siis ette mõningad teadmised:
Parema kooselu nimel pole põrmugi keeruline mehel oma naist õnnelikuks teha. Mees peab olema üksnes:
1. sõber
2. partner
3. armuke
4. vend
5. isa
6. õpetaja
7. kasvataja
8. pihi-isa
9. usaldusisik
10. kokk
11. mehaanik
12. kodumasinate installeerija
13. elektrik
14. autojuht
15. kandja
16. koristaja
17. kammerteener
18. torumees
19. puusepp
20. modell
21. sisustusarhitekt
22. seksuoloog
23. psühholoog
24. psühhiaater
25. psühhoterapeut
Ka iseloomuomadused on tähtsad. Mees peab olema üksnes:
1. meeldiv
2. sportlik, samas
3. intelligentne, samas
4. jõuline
5. heade kommetega, samas
6. range, samas
7. leebe
8. hell, samas
9. otsustuskindel, samas
10. romantiline, samas
11. mehelik
12. hea huumoriga ja
13. lõbus, samas
14. tõsiseltvõetav ja
15. väärikas
16. vapper, samas
17. kaisukaru, samas
18. energiline
19. hoolitsev
20. loov
21. ideerikas
22. osav, samas
23. tagasihoidlik ja
24. mõistev
25. elegantne, samas
26. järjekindel
27. soe, samas
28. jahe, samas
29. kirglik
30. salliv, samas
31. põhimõtteline, samas
32. austusväärne ja
33. üllas, samas
34. praktiline ja
35. pragmaatiline
36. õiglane, samas
37. valmis tegema tema jaoks mida tahes (näiteks pangaröövi vms) ehk siis
38. meeleheitlik (armastusest), samas
39. talitsetud
40. sarmikas, samas
41. stabiilne ja
42. lojaalne
43. terane, samas
44. unistav, samas
45. auahne
46. usaldusväärne ja
47. austusväärne
48. valmis ohvriteks ning mis peamine,
49. maksujõuline
Samal ajal peab mees pöörama tähelepanu sellele, et ta:
a) poleks armukade, samas siiski huvitatud
b) saaks hästi läbi oma suguvõsaga, kuid samas ei ohverdaks neile rohkem aega kui kõnealusele naisele
c) võimaldaks naisele vabadust, samas siiski hoolitsust välja näidates ja
d) riietuks elegantselt, olles samas valmis kandma naist põlvini mudas, minema rõdu kaudu tuppa, kui ta on võtmed koju unustanud või kinni püüdma ja ohutuks tegema varga, kes on ta käekoti näpanud, kus on eluliselt vajalikud esemed nagu peegel ja huulevõie.
On tähtis, et mees ei unustaks:
1. naise sünnipäevi
2. naise nimepäevi
3. teie pulmapäeva
4. teie esimese suudluse aastapäeva
5. naise päevi
6. naise hambaarsti aega
7. teie aastapäevi
8. naise parima sõbranna ja lemmiktädi sünnipäevi
Kahjuks on nii, et isegi veatuim eelnimetatud juhendite järgimine ei garanteeri edu. Naine võib olla näiteks väsinud ideaalse mehe olemasolust tema elus ning võib tunda end mehe mõju all olevat ning seepärast esimese ettejuhtuva kitarrimängijaga putku panna.
Ja nüüd medali teine külg. Mehe õnnelikuks tegemine on tunduvalt raskem. See tuleb sellest, et mees vajab:
1) seksi
2) süüa
Suuremale osale naistest tunduvad need meeste kõrgelennulised nõudmised äärmiselt orjastavad. Nende täitmine käib üle nende võimete.
Järeldus:
Harmoonilist kooselu on lihtne saavutada, kui mehed lõpuks aru saavad, et nad peavad oma sobimatuid nõudmisi piirama... või otsima naise, kes on võimeline nõudmisi täitma.
Parema kooselu nimel pole põrmugi keeruline mehel oma naist õnnelikuks teha. Mees peab olema üksnes:
1. sõber
2. partner
3. armuke
4. vend
5. isa
6. õpetaja
7. kasvataja
8. pihi-isa
9. usaldusisik
10. kokk
11. mehaanik
12. kodumasinate installeerija
13. elektrik
14. autojuht
15. kandja
16. koristaja
17. kammerteener
18. torumees
19. puusepp
20. modell
21. sisustusarhitekt
22. seksuoloog
23. psühholoog
24. psühhiaater
25. psühhoterapeut
Ka iseloomuomadused on tähtsad. Mees peab olema üksnes:
1. meeldiv
2. sportlik, samas
3. intelligentne, samas
4. jõuline
5. heade kommetega, samas
6. range, samas
7. leebe
8. hell, samas
9. otsustuskindel, samas
10. romantiline, samas
11. mehelik
12. hea huumoriga ja
13. lõbus, samas
14. tõsiseltvõetav ja
15. väärikas
16. vapper, samas
17. kaisukaru, samas
18. energiline
19. hoolitsev
20. loov
21. ideerikas
22. osav, samas
23. tagasihoidlik ja
24. mõistev
25. elegantne, samas
26. järjekindel
27. soe, samas
28. jahe, samas
29. kirglik
30. salliv, samas
31. põhimõtteline, samas
32. austusväärne ja
33. üllas, samas
34. praktiline ja
35. pragmaatiline
36. õiglane, samas
37. valmis tegema tema jaoks mida tahes (näiteks pangaröövi vms) ehk siis
38. meeleheitlik (armastusest), samas
39. talitsetud
40. sarmikas, samas
41. stabiilne ja
42. lojaalne
43. terane, samas
44. unistav, samas
45. auahne
46. usaldusväärne ja
47. austusväärne
48. valmis ohvriteks ning mis peamine,
49. maksujõuline
Samal ajal peab mees pöörama tähelepanu sellele, et ta:
a) poleks armukade, samas siiski huvitatud
b) saaks hästi läbi oma suguvõsaga, kuid samas ei ohverdaks neile rohkem aega kui kõnealusele naisele
c) võimaldaks naisele vabadust, samas siiski hoolitsust välja näidates ja
d) riietuks elegantselt, olles samas valmis kandma naist põlvini mudas, minema rõdu kaudu tuppa, kui ta on võtmed koju unustanud või kinni püüdma ja ohutuks tegema varga, kes on ta käekoti näpanud, kus on eluliselt vajalikud esemed nagu peegel ja huulevõie.
On tähtis, et mees ei unustaks:
1. naise sünnipäevi
2. naise nimepäevi
3. teie pulmapäeva
4. teie esimese suudluse aastapäeva
5. naise päevi
6. naise hambaarsti aega
7. teie aastapäevi
8. naise parima sõbranna ja lemmiktädi sünnipäevi
Kahjuks on nii, et isegi veatuim eelnimetatud juhendite järgimine ei garanteeri edu. Naine võib olla näiteks väsinud ideaalse mehe olemasolust tema elus ning võib tunda end mehe mõju all olevat ning seepärast esimese ettejuhtuva kitarrimängijaga putku panna.
Ja nüüd medali teine külg. Mehe õnnelikuks tegemine on tunduvalt raskem. See tuleb sellest, et mees vajab:
1) seksi
2) süüa
Suuremale osale naistest tunduvad need meeste kõrgelennulised nõudmised äärmiselt orjastavad. Nende täitmine käib üle nende võimete.
Järeldus:
Harmoonilist kooselu on lihtne saavutada, kui mehed lõpuks aru saavad, et nad peavad oma sobimatuid nõudmisi piirama... või otsima naise, kes on võimeline nõudmisi täitma.
Sorry naised, aga see on naljakas:
Naine
18 kuni 20 eluaasta vahel on naine nagu Aafrika - pooleldi avastatud, pooleldi metsik, looduslikult ilus ja viljakate deltadega.
21 kuni 30 eluaasta vahel on naine nagu Ameerika - hästi arenenud ja avatud kaubandusele. Eriti nendega, kellel on raha.
31 kuni 35 eluaasta vahel on naine nagu India - kuum, rahulik ja veendunud omaenese ilus.
36 kuni 40 eluaasta vahel on naine nagu Prantsusma vaikselt aeguv, kuid siiski soe ja külastamiseks meeldiv paik.
41 kuni 50 eluaasta vahel on naine nagu Jugoslaavia - sõda kaotatud, mineviku vead kummitavad. Vaja on üldist ümberehitust.
51 kuni 60 eluaasta vahel on naine nagu Venemaa - väga suur ja piire ei kontrollita. Karm kliima peletab inimesi eemale.
61 kuni 70 eluaasta vahel on naine nagu Mongoolia - kuulsusrikka ja vallutusterohke minevikuga, kuid tulevikku pole.
Pärast 70 eluaastat saab naisest Afganistaan - igaüks teab, kus see asub, kuid keegi ei taha sinna minna.
Mees:
13 kuni 85 eluaasta vahel on mees nagu Iraak - teda valitseb m**n
Naine
18 kuni 20 eluaasta vahel on naine nagu Aafrika - pooleldi avastatud, pooleldi metsik, looduslikult ilus ja viljakate deltadega.
21 kuni 30 eluaasta vahel on naine nagu Ameerika - hästi arenenud ja avatud kaubandusele. Eriti nendega, kellel on raha.
31 kuni 35 eluaasta vahel on naine nagu India - kuum, rahulik ja veendunud omaenese ilus.
36 kuni 40 eluaasta vahel on naine nagu Prantsusma vaikselt aeguv, kuid siiski soe ja külastamiseks meeldiv paik.
41 kuni 50 eluaasta vahel on naine nagu Jugoslaavia - sõda kaotatud, mineviku vead kummitavad. Vaja on üldist ümberehitust.
51 kuni 60 eluaasta vahel on naine nagu Venemaa - väga suur ja piire ei kontrollita. Karm kliima peletab inimesi eemale.
61 kuni 70 eluaasta vahel on naine nagu Mongoolia - kuulsusrikka ja vallutusterohke minevikuga, kuid tulevikku pole.
Pärast 70 eluaastat saab naisest Afganistaan - igaüks teab, kus see asub, kuid keegi ei taha sinna minna.
Mees:
13 kuni 85 eluaasta vahel on mees nagu Iraak - teda valitseb m**n
Saleduskuur meestele:
Naise lahtiriietamine:
*naise heakskiidul 12 kalorit
*vastu naise tahtmist 187 kalorit
Rinnahoidjate avamine:
*ühe käega 6 kalorit
*kahe käega 12 kalorit
*hammastega 85 kalorit
*kunsthammastega 120 kalorit
Preservatiivi pealepanemine:
*kui see on püsti 3 kalorit
*kui see ei ole püsti 315 kalorit
Asend:
*misjonär 12 kalorit
*69 lamades 78 kalorit
*69 püsti olles 224 kalorit
*koer 316 kalorit
*ader 912 kalorit
Orgasm:
*õige 112 kalorit
*teeseldud 335 kalorit
Pärast orgasmi:
*üksteise kaisus magamine 18 kalorit
*lahkumine 36 kalorit
*seletamine,miks peab lahkuma 824 kalorit
Riietumine:
*rahulikult 32 kalorit
*kiiresti 98 kalorit
*kui tema isa koputab ukse taga 1218 kalorit
*kui sinu naine koputab ukse taga 3561 kalorit
Naise lahtiriietamine:
*naise heakskiidul 12 kalorit
*vastu naise tahtmist 187 kalorit
Rinnahoidjate avamine:
*ühe käega 6 kalorit
*kahe käega 12 kalorit
*hammastega 85 kalorit
*kunsthammastega 120 kalorit
Preservatiivi pealepanemine:
*kui see on püsti 3 kalorit
*kui see ei ole püsti 315 kalorit
Asend:
*misjonär 12 kalorit
*69 lamades 78 kalorit
*69 püsti olles 224 kalorit
*koer 316 kalorit
*ader 912 kalorit
Orgasm:
*õige 112 kalorit
*teeseldud 335 kalorit
Pärast orgasmi:
*üksteise kaisus magamine 18 kalorit
*lahkumine 36 kalorit
*seletamine,miks peab lahkuma 824 kalorit
Riietumine:
*rahulikult 32 kalorit
*kiiresti 98 kalorit
*kui tema isa koputab ukse taga 1218 kalorit
*kui sinu naine koputab ukse taga 3561 kalorit
Ise küpsetatud kook kallimale
Loe korralikult ja järgi korraldusi
Siin on üks retsept neile kellele meeldib küpsetada!!!!!!!!
Lihtne ja maitsev puuviljakook, mida sa võid kohe päris ise valmistada oma kallimale.
1 dl suhkurt
4 muna
2 dl kuivatatud puuvilju
1 tl soola
4 spl sidrunimahla
pähkleid
2 liitrit whiskyt
Võta keskmise suurusega kauss.
Kontrolli whisky kvaliteeti seda maitstes.
Vala whisky detsiliitrimõõdunõusse ja joo.
Korda.
Pane elektrimikser tööle.
Proovi uuesti kas whisky on ikka veel kvaliteetne.
Sega 1 dl võid ühte suurde kaussi, lisa 1 spl suhkurt ja vahusta jälle.
Maitse kas whisky on ikka veel hea, joo veel üks mõõt.
Lhüllita mikser välja.
Toksi kaks kanamuna ja valla kaushshi, koos kuivatatunud puruviljadegaa...
Käivvitta mikser jälle... Kui need viljjad kuivutunud jäävad kaushshi külje kinni, tiri lahti kruffikeerajja abil.
Maitshe shiis kas whisky on ikka veel kõlbbulik.
Sciish scha lischad 2 dl soola või mischkit taolisht. Shee polle nii tähtish. Ploovi whischkyt.
Lisha shidronimahhl, lisha üks õõks. shupi... lushikas... shukruth, või midagi, äsch... mida kuradit... Määri ahju.
Keri ahhjuvorrm 220 kraadhi pääle, ära unusta miksherit vällja lhülittadda.
Vishka kaushsh aknast väljja ja ...niishiish proovi sheda whischyt mish on veel järgi jäänud shinna paganama pudhelishe.
Mine maggama... Kesh ku...... tahab sheda puuviljakookhi...?
Loe korralikult ja järgi korraldusi
Siin on üks retsept neile kellele meeldib küpsetada!!!!!!!!
Lihtne ja maitsev puuviljakook, mida sa võid kohe päris ise valmistada oma kallimale.
1 dl suhkurt
4 muna
2 dl kuivatatud puuvilju
1 tl soola
4 spl sidrunimahla
pähkleid
2 liitrit whiskyt
Võta keskmise suurusega kauss.
Kontrolli whisky kvaliteeti seda maitstes.
Vala whisky detsiliitrimõõdunõusse ja joo.
Korda.
Pane elektrimikser tööle.
Proovi uuesti kas whisky on ikka veel kvaliteetne.
Sega 1 dl võid ühte suurde kaussi, lisa 1 spl suhkurt ja vahusta jälle.
Maitse kas whisky on ikka veel hea, joo veel üks mõõt.
Lhüllita mikser välja.
Toksi kaks kanamuna ja valla kaushshi, koos kuivatatunud puruviljadegaa...
Käivvitta mikser jälle... Kui need viljjad kuivutunud jäävad kaushshi külje kinni, tiri lahti kruffikeerajja abil.
Maitshe shiis kas whisky on ikka veel kõlbbulik.
Sciish scha lischad 2 dl soola või mischkit taolisht. Shee polle nii tähtish. Ploovi whischkyt.
Lisha shidronimahhl, lisha üks õõks. shupi... lushikas... shukruth, või midagi, äsch... mida kuradit... Määri ahju.
Keri ahhjuvorrm 220 kraadhi pääle, ära unusta miksherit vällja lhülittadda.
Vishka kaushsh aknast väljja ja ...niishiish proovi sheda whischyt mish on veel järgi jäänud shinna paganama pudhelishe.
Mine maggama... Kesh ku...... tahab sheda puuviljakookhi...?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... f315903l6/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.reporter.ee/2010/05/18/ukrai ... astu-pead/" onclick="window.open(this.href);return false;

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Ma tahaks teada kust ta sinna sai
Ma mõtlen, et keeltekooli juures peaks olema märk kuhu tohib keerata ja kuskilt mujalt ei ole ometi võimalik sinna ju saada 

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Tuli linna poolt nagu trollgi siis keeras otsa ringisiidisaba kirjutas:Ma tahaks teada kust ta sinna saiMa mõtlen, et keeltekooli juures peaks olema märk kuhu tohib keerata ja kuskilt mujalt ei ole ometi võimalik sinna ju saada

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
No kui manüüd väga ei eksi siis ta ei oleks sealt linnapoolt ka mitte tulla. Võin ka puusse panna selle kohapealt kuna üldjuhul ei kasuta endlat alla tulemiseks sest ülevalt ei tohi nagunii sealt alla tulla vaid ikka luiset.
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Nõnda olisiidisaba kirjutas:No kui manüüd väga ei eksi siis ta ei oleks sealt linnapoolt ka mitte tulla. Võin ka puusse panna selle kohapealt kuna üldjuhul ei kasuta endlat alla tulemiseks sest ülevalt ei tohi nagunii sealt alla tulla vaid ikka luiset.

Roheline- auto teekond
Punane - sealt pildistasin

Situatsioon võib ju koomiline olla,aga teema ei sobi huumori alla,selliseid mõttearendusi teeme teinekord vaba teema all,jutunurga teemas.
mardus72
Kes siis sellist toidukandikut ei mäletaks...

Aga...

Aga...

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD