mure 2,2 tdi 88 kw 2002a
mure 2,2 tdi 88 kw 2002a
mure siis selline et kui mootor on soe siis käivitub ilusti. kui seisab üle 30 min siis ei käivitu, ainult tõmmates. peale voolule on tagasivooluklapp juba vahele pandud. pöördesse ka õieti ei lähe. 100 suht lagi kiirus, kui on nii pikka sirget
. homme katsun vekoode lugeda eks siis paistab mis saab. sain ta kõrgsurve pumba veaga. aga kuidagi kahtlane see asi. targad andke nõu. mootor siis 2,2 tdi 88kw

Re: mure 2,2 tdi 88 kw 2002a
mul 2,2tdi frontera tegi sama nalja nagu sul teeb..
õnneks mul aitas,kui vahetasin välja kütuse ja lisasin pihusti pesu ainet
õnneks mul aitas,kui vahetasin välja kütuse ja lisasin pihusti pesu ainet
täna siis filter vahetatud. muutust ei midagi. proovisime diagnostikat. arvuti ei leia mootori aju ja spidoplokki üless. peab vist juhtmestikku süübima. avastasin ka selle, et spidokas ei keri numbreid edasi. peaks vist selle teema elektronika alla ringi tõstma.
spidoka nr. hakkasid jälle jooksma. lae tuli hakkas ka ise tööle. täna suri lambist teepeal maha. kütet kätte ei saanud enam. ei osanud muud teha kui paagist etteande pump välja võtta. aga seda polnudki. sel varjandil igastahes polnud. kuna käisime sõbra omegale uut mootorit toomas siis oli seal pump kohe käest võtta. sai siis pump paika pandud ja imeväel auto käivitus. muidugi võis seda välja suremist põhjustada ka tagasivoolu klapp mis oli sinna kellegi poolt installitud. seda lahti võttes tuli sealt hullult s...a välja. enam seda igastahes vahel pole, ja auto käivitub ilusti.
äkki leidub kellelgi juhendit, et saaks aju pistikust mõõta ,kas kõik toited ikka peal? mainin veel, et mootor üle 3600rpm välja ei lähe.
nii hakkab midagi selguma. nimelt mootori aju, raadio ja spidoplokk on ühe pinni pealt diagnostika pistikus. homme peab seda vaatama. tundus et seal oli midagi kahtlast küll. nimelt 7 pin siis.
nii targemaks pole ikka saanud. kiskusin raadio ja kellade ploki välja, kuna need on sama liini pealt mis mootori aju. ikka ei mingit tulemust. mõõtsime diagnostika pistikust 7 pini. seal on 110 mingit oomi takistust. nii et päris massis pole veel.