Tere
Otsin siis ABS aju Opel Omegale 2000a 3,0L Aju peaks olema Boschi koodi järgi 0265220427
Kellel on pakkuda või teab, et kust saaks siis oleks tänulk kui keegi infot jagaks
Ootan pakkumisi.
Ostuabi ABS aju
Re: Ostuabi ABS aju
Mina tahtsin ka osta aga sain vana terveks
See pidavat kerge viga olema lahendada spetsialistide poolt aga kes se ikka oma saladusi rääkida tahab, kõik tahavad elatist teenida 

oskad äkki soovitada mõnda töökoda kus sellist tööd keegi ette võtaks. Opealaasis öeldi et nemad sellist tööd ette ei võta, sest nad ei saa garantiid anda. Tulikas ka nagu ei pakutud mulle sellist asja. parandaks muidugi asja parem ära lihtsalt aga endal puuduvad vastavad teadmised ja varustus.Marko540 kirjutas:Mina tahtsin ka osta aga sain vana terveksSee pidavat kerge viga olema lahendada spetsialistide poolt aga kes se ikka oma saladusi rääkida tahab, kõik tahavad elatist teenida
Mulle soovitati ühte kundet Saaremaal, mingi firma Incap vist oli ja tüübi tel number olemas iseasi kuidas temaga kokkuleppele saaksid... kuidas siia toimetada jne, mul igastahes tegi ta korda... mul oldi enne seal sees näppimas käidud ja võmalus, et korda saada oli väike aga no näed töötablifkin kirjutas:oskad äkki soovitada mõnda töökoda kus sellist tööd keegi ette võtaks. Opealaasis öeldi et nemad sellist tööd ette ei võta, sest nad ei saa garantiid anda. Tulikas ka nagu ei pakutud mulle sellist asja. parandaks muidugi asja parem ära lihtsalt aga endal puuduvad vastavad teadmised ja varustus.Marko540 kirjutas:Mina tahtsin ka osta aga sain vana terveksSee pidavat kerge viga olema lahendada spetsialistide poolt aga kes se ikka oma saladusi rääkida tahab, kõik tahavad elatist teenida

Njah ma täna alles hakkasin selle otsimisega tegelema ja vaatan äkki saab siiski kuskilt lähemalt abi ja jätaks selle esialgu varuvarjandiks aga tänud info eest.Marko540 kirjutas:Mulle soovitati ühte kundet Saaremaal, mingi firma Incap vist oli ja tüübi tel number olemas iseasi kuidas temaga kokkuleppele saaksid... kuidas siia toimetada jne, mul igastahes tegi ta korda... mul oldi enne seal sees näppimas käidud ja võmalus, et korda saada oli väike aga no näed töötablifkin kirjutas:oskad äkki soovitada mõnda töökoda kus sellist tööd keegi ette võtaks. Opealaasis öeldi et nemad sellist tööd ette ei võta, sest nad ei saa garantiid anda. Tulikas ka nagu ei pakutud mulle sellist asja. parandaks muidugi asja parem ära lihtsalt aga endal puuduvad vastavad teadmised ja varustus.Marko540 kirjutas:Mina tahtsin ka osta aga sain vana terveksSee pidavat kerge viga olema lahendada spetsialistide poolt aga kes se ikka oma saladusi rääkida tahab, kõik tahavad elatist teenida
Kui tahad võin pm saata numbri, aga jah kuidas siia toimetad. ...
Teeme nii, kui midagi on küsi siis annan numbrilifkin kirjutas:Njah ma täna alles hakkasin selle otsimisega tegelema ja vaatan äkki saab siiski kuskilt lähemalt abi ja jätaks selle esialgu varuvarjandiks aga tänud info eest.

Saatsin Ps sulle !lifkin kirjutas:Tere
Otsin siis ABS aju Opel Omegale 2000a 3,0L Aju peaks olema Boschi koodi järgi 0265220427
Kellel on pakkuda või teab, et kust saaks siis oleks tänulk kui keegi infot jagaks
Ootan pakkumisi.