K: Hoiatussignaal?

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
maku

K: Hoiatussignaal?

Postitus Postitas maku »

Küsimus:kas auto annab ka mingi heliga märku ,kui autost lahkudes jäävad tuled põlema?Või kui kompu annab mingi hoiatuse,näiteks klaasipesuvedeliku tase madal,jahutusvedeliku tase vms. Autoks Omega B 2,5 DTI 2004 a.
Oomiposs

Re: K: Hoiatussignaal?

Postitus Postitas Oomiposs »

Tulede puhul antakse hoiatussignaal ja eeldatavasti muude vedelike jms elektroonika vigade andmine käib kirjalikult läbi kompu....
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

Postitus Postitas Marcouver »

Mul annab hoiatussignaali siis kui ukse lahti teen ja mootor seisab

1)Tuled põlevad
2)Võti on ees
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

Marko540 kirjutas:Mul annab hoiatussignaali siis kui ukse lahti teen ja mootor seisab

1)Tuled põlevad
2)Võti on ees
Täpselt nii peab jah kõikidel Omegatel olema.
Kui seda ei ole,siis tasub uurida spidobloki taga kuskil vasakul pool asuvat summerit,mis seda heli peab tekitama.
aix

Postitus Postitas aix »

2000+ omegal on see pirin rooli all, mingi relee sees mitte spidoplokis.
eedu32
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas eedu32 »

Ma nüüd hästi ei usu et see 2000+ oomi nii erinev on eelkäiatest ja neil see signaal tulede lüliti sees
aix

Postitus Postitas aix »

ei saa pilti teha, aga mul on igastahes selle jaoks eraldi relee kaitsmeploki juures. ja see pirisebki. auto mul siis 2002a.
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

aix kirjutas:ei saa pilti teha, aga mul on igastahes selle jaoks eraldi relee kaitsmeploki juures. ja see pirisebki. auto mul siis 2002a.
Kui sa kunagi saad,siis tee see pilt! ;) ;) :lol:
aix

Postitus Postitas aix »

siin pilt olemas. käisin autos veel veendumas, et midagi puuse ei pane. katad kinni relee jääb asi vaikseks. pilt siis siin http://www.ekmpowershop2.com/ekmps/shop ... 464777.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 8)
Vasta