85 Kw veab pikalt käima

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
eedu32
Huviline
Kontakt:

Re: 85 Kw veab pikalt käima

Postitus Postitas eedu32 »

Et siis eile vahetasin veel vända-asendi anduri ka ja ei ikka midagi
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kudas oleks diagnostikaga?Kas oled juba proovinud,nõnda pimesi ja ehku peale juppe vahetades läheb asi kulukaks.Üks asi turgatas veel pähe,kudas bensiini surved on?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
eedu32
Huviline
Kontakt:

Surved ok. Mõõtur koguaeg vahel ja näit kompul olemas nii et selle võib välistada. Sorry aga ma natuke skeptiliseks muutun et mis sa selle diagnostigaga peale hakkad see ju vana pommikindel C20NE ... ma ju võin seda vilgu koodi lugeda aga kahjuks on sellel motol ju ikka nii vähe tarkust et siit miskit asjaliku välja ei tule. Paremates fimades ka ei tule miskit asjaliku .... .Pigem ikka tegu miski anomaaliaga mida mõistus ei võta ja üks teeoria on mul juba haudumisel kuid seda ma ei tea kas ja kuidas ma seda testin .Teeoriaks oleks siis see et õlitõukurid panevad näkku lastes lihtsalt ennast pehmeks ja mitte survet hoides masin lihtsalt ei saagi käivituda
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Seda hüdrotõukurite jama olen ise kogenud,üks vana müüs mulle pees õlipumba ja paar päeva hiljem (talvel)ei saanudki enne mootorit käima kui uus õlipump peal oli.
Aga ehk temperatuuri andur valetab ajule...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
eedu32
Huviline
Kontakt:

Temp andur vahetatud,küünlad,juhtmed kaan,ecu ka teine peal juba
--maario--

Postitus Postitas --maario-- »

Ehk asi kütusepumbas?
Mootori seisma jätmisel voolab kütus paaki tagasi ja siis uuesti käivitamisel peab pump uuesti bensiini peale pumpama, et käima saaks.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

See küll selle mootori juures tõenäoliselt viga ei saa olla,aga vanakooli mootoritel oli selline asi kontaktidega jagaja juures nagu kondensaator.kui see läbi oli siis läks kehvasti käima.
Aga sul kas bensiinifilter pole umbes,või teine variant,et paagi tuulutus vms.on umbes.Udu eest on miskit meeles,et kunagi keegi kirjutas oma sellisest probleemist,et kui paagikorgi lahti keeras,siis läks käima,muidu mingi hõrendus oli sisse tekkinud.Vanast foorumist peaks tuhlama,kui see seal alles on muidugi.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
eedu32
Huviline
Kontakt:

Tuulutus ok, bena filter ok ja kontakte mul ei ole on jagaja mis jagab lihtsalt seda sädet laiali impulsi saab ta ajust kus paikneb süüte aplifilter. Bena tagasi vajumise korral peaks siis näidik näitama surve langu aga seda ei ole ja see mootor tahab käivitumiseks ikka suht väikest kogust.Vahetatud ka süüte ja bensiini relee
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

kui pikalt tahab starterit siis?
eedu32
Huviline
Kontakt:

nu jääbki ketrama kui gaasiga ei mängi , nuh umbes miski 30 seki siis veab ennast käima nagu ühesilindriga siis järgmine ja järgmine kui siis lõpuks normaalselt tööle hakkab..vahest paned poolest pöördest,kui gaasiga mängin siis ka suht kiirelt aga ka nagu täis oleks või umbes selline tunne
Kasutaja avatar
Argo
Klubiliige
Has tänanud: 7 korda
Been tänatud: 3 korda

Postitus Postitas Argo »

sul on 85 kw vaata oma jagaja üle äkki jama seal mul omal oli sama mootor aga oli vectra peal ja jama oli selline et jagaja kaas ja rootot olid omadega otsas siis oli ka tükk tegemist et käima saada
eedu32
Huviline
Kontakt:

Lähen ja kontrollin üle veelkorra aga nad on korralikud seda ma tean. Nalja koht ka vahetasin üleeile vända asendi anduri ära ja oh imet masin suutis terve poolpäeva normaalselt toimida ja siis äkki jälle hakkas pihta ... ja mina juba lootsin
petzp
Huviline

Postitus Postitas petzp »

Mootor on hõre, äkki on selles viga? Ei teki kohe õiget kompressiooni.
eedu32
Huviline
Kontakt:

12,5
petzp
Huviline

Postitus Postitas petzp »

siis vähemalt sellega on asi korras.
Vasta