Ja mis erilised vidinad tal peal on,et tal nii palju nuppe ja asju on?
Pole ennem omegatel sellist kohanud

Kusjuures kõige naljakam on see, et sellel konkreetsel masinal on väike info display, ma nagu eeldan, et kui kompu peal on, siis on vaja suurt displayd, näitab igast värki alates temperatuurist kuni keskmised kiirused ja ja kütusekulud. Maru värk on masin küll, ainult, et velje viskaksin minema ja selle rõveda tagumise püti, need ei sobi kakanaatorisse kah!mardus72 kirjutas:see suht samapaljude nupudega,kui hea varustusega facelifti omagi.telefoni juhtimine ja navi ka,millega muidugi enam tänapäeval ja eriti eestis miskt teha pole.Võimalk et ka kompu juhtimine käib läbi maki sellel nagu mul on
See et on väike compu ekraan ei ole mingi näitaja,neid compusid on niipalju erinevaid.Mul on ka väike ekraan ja näitab rohkem kui enamus suuri ekraane,st.kõiki andmeid mida üdse näidata saab on seal olemas,ainult veidi väiksemas kirjas.Täpselt samasid andmeid näitab,ka uus värviline displei.Jospa kirjutas:Kusjuures kõige naljakam on see, et sellel konkreetsel masinal on väike info display, ma nagu eeldan, et kui kompu peal on, siis on vaja suurt displayd, näitab igast värki alates temperatuurist kuni keskmised kiirused ja ja kütusekulud. Maru värk on masin küll, ainult, et velje viskaksin minema ja selle rõveda tagumise püti, need ei sobi kakanaatorisse kah!mardus72 kirjutas:see suht samapaljude nupudega,kui hea varustusega facelifti omagi.telefoni juhtimine ja navi ka,millega muidugi enam tänapäeval ja eriti eestis miskt teha pole.Võimalk et ka kompu juhtimine käib läbi maki sellel nagu mul on... muidu OK masin varustuse poolest.