Check-Aknaklaasivedeliku puudus!!!!
Check-Aknaklaasivedeliku puudus!!!!
Lambist hakkas põlema,sõidu ajal Check aknaklaasivedelik.... Hiljem valasin ilusasti juurde aga ikkagi kirjutab......teab ehk keegi kus see võib asuda??? Autoks Omega (1999a.) 2,2 - 106 kw. Milles probleem võib olla?
Tänud
Tänud
Re: Check-Aknaklaasivedeliku puudus!!!!
Tõenäoliselt viga anduris või siis selle pistikühenduses.Mõned pildid pesuvedeliku anduri asukohast...seda pesuri kopsikut aga kätte saada on paras jama,mul oli õnneks tulede poleerimine käsil ja siis selle võrra asi lihtsam.

andur ise

andur ise

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Kuule suured tänud....eks ma homme hakkan uurima asja...ise arvasin kah et võib anduris olla viga ei tednud lihtsalt kust sa asub!!!!

Täna vaatasin..... aga mul on uuem kere.....
ja see andur asub mujal ei asa seal kus sa näitasid, teab ehk keegi kus see uuemal andur asub??? Tänud

Viga ikka veel alles!!! On kellegil midagi pakkuda? Või teab kus asub see andur? Tänud
Andur peab ikka aknapesu vedeliku paagi küljes asuma või siis uuematel on ehk paagi sees.Paak maha ja siis saad teada.Vaata ka omegaowners foorumist asja!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Kuule ma sain eile kätte...... oli jah paagi küljes...... keerasin ilusasti ta välja...... ei saanud küll aru mis tal viga on......
Kontrolli testeriga üle,kas näitab takistust kui ujukit üles-alla liigutad.Tõenäoliselt ikka uut vaja.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD