raadiol segaja kui süüde sees

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
allarom

raadiol segaja kui süüde sees

Postitus Postitas allarom »

nimelt on tegu sellise jamaga, mis pealkirjas mainitud. raadio mängib ilusasti kui süüdet sees ei ole, aga kui süüte sisse panen, siis kohe kaob raadio ära ja hirmus surin. mõne koha peal läbi surina kannatab kuulata raadiot, aga üldsielt ikka ei kannata. proovsin seda süütesüsteemi häirete vastast filtrit ka vahele panna, aga ei olnud abi. vedasin isegi uue antennijuhtme kuid ikkagi ei ole abi. proovisin ka nii, et otse aku pealt vedasin juhtmed, panin mingi suvalise kõlari järgi ja antenni vedasin ka eraldi nii et kerest võimalikult eemal oleks kuid ikka sama jama. raadio mängib mujal ilusasti, ainult minu auto läheduses ei tee seda, mis talle ette nähtud...

oskab keegi PEALE remonditöökoja midagi soovitada?

ja autoks on 95a omega, 2.0 100kw caravan kui peaks sellest ka abi olema
allarom

Re: raadiol segaja kui süüde sees

kas asi võiks olla immos?
lugesin veakoode ka, siis andis mulle 94. koodi: Immobilizer control module - incorrect signal
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Ma tegelikult tahtsin pakkuda küll immot :mrgreen: Kuid pole 100% kindel kuna puudub originaal makk ja ei tea kuidas täpselt toimib asi sellel juhul.
allarom

minul ka puudub originaalmakk, selles ilmselt asi ongi. aga ei saanud immot kätte, pardakat ei saanud eest ära kuna õhupadja plaati ei saanud eest ära. vb jäi mõni kruvi kahe silma vahele...
Sõbralik

Postitus Postitas Sõbralik »

Sädelemine mõjub raadiolainetele sarnaselt Sinu kirjeldatud olukorrale.
Vasta