Omega B 2,0 Ecotec mootor käivitub kehvasti... video
Omega B 2,0 Ecotec mootor käivitub kehvasti... video
Heip, ühesõnaga vana mootor sai otsa ja peale läx komplekteeritud uus kasutatud mootor,
nii et viga võib olla igasasjas.
Praegune seis:
Käivitub väga pika käiamise peale ja lööb tagasi enne kui lõplikult käima läheb.
Kompuuter annab vea koodid:
Knock sensor, (andur mins kuulab koputusi) ja
Camshaft sensor (nuka andur) Neid on minu tükki proovitud ja enne nagu töötas....ei tea
Kui tööle läheb siis 30-60 secundi jooksul mootor ühtlustub, ja sõidab enam vähem ühtlaselt kütuse kulu 8,5L/100km -le. piiraja rakendub 4500p/min ehk siis varem kui korras mootoriga.
Video käivitamisest natuke sõitmisest:
Kõik arvamused teretulnud....
nii et viga võib olla igasasjas.
Praegune seis:
Käivitub väga pika käiamise peale ja lööb tagasi enne kui lõplikult käima läheb.
Kompuuter annab vea koodid:
Knock sensor, (andur mins kuulab koputusi) ja
Camshaft sensor (nuka andur) Neid on minu tükki proovitud ja enne nagu töötas....ei tea
Kui tööle läheb siis 30-60 secundi jooksul mootor ühtlustub, ja sõidab enam vähem ühtlaselt kütuse kulu 8,5L/100km -le. piiraja rakendub 4500p/min ehk siis varem kui korras mootoriga.
Video käivitamisest natuke sõitmisest:
Kõik arvamused teretulnud....
Viimati muutis lordvampire, 01 Aug 2010 21:20, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Tegin video nähtavaks!
Põhjus: Tegin video nähtavaks!
Re: Omega B 2,0 Ecotec mootor käivitub kehvasti... video
Minu pakkumine, et vändaandur ning nukaandur!
kus k* kohas tal see vända andur muidu veel on? Äkki on mul midagi kahesilma vahele jäänd.
vändaanduri vahetamiseks tuleb roolivõimu pump mootori küljest lahti lasta,ja seal taga ongi.endal oli samad sümptomid ja viga oligi just selles samas vändaanduris!
forum/viewtopic.php?f=34&t=2404&p=21020#p21020" onclick="window.open(this.href);return false;
Siin juttu väntvõlli anduri kättesaamisest.
Aga mis seal mootoris nii hirmsasti klõbiseb?kas lihtsalt heli on videos natuke petlik või on hüdrotõukurid omadega otsas?
Siin juttu väntvõlli anduri kättesaamisest.
Aga mis seal mootoris nii hirmsasti klõbiseb?kas lihtsalt heli on videos natuke petlik või on hüdrotõukurid omadega otsas?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
kas knock sensor ka detanatsiooni andurit ei tähenda.
Hei, suured tänud, täpsed pakkumised otse kümnesse.... vända andur isolatsioon oli kannatada saand ... põhimõtteliselt olid lihtsalt kõik sooned koos.... vist ei ei pea kaua mõtlema et see päris nii ei peaks olema, üsna kehva kvaliteediga pilt ka telefoniga.... muud polnd käepärast...

aga viga sai kõrvaldatud ja auto läx poolest võtmest käima. Ja Engine tuli on ka kustund. Tiptop.

aga viga sai kõrvaldatud ja auto läx poolest võtmest käima. Ja Engine tuli on ka kustund. Tiptop.
aga oskate öelda, kus kohast see juhe jookseb. ma vaatasin, et pealt läheb see kuskile juhtme puntra alla aga ei näinud kus edasi liigub.
-
- Huviline
Läheb suurde punti mis mootori eest läbi jookseb ja ajusse.
Nukkvõlli juhe käib läbi pihustite plastkarbi ja samasse puntrasse.
Õhulugeja jne koos seal kõik
Nukkvõlli juhe käib läbi pihustite plastkarbi ja samasse puntrasse.
Õhulugeja jne koos seal kõik
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Huvitav kas piibud võivad ka nii teha et peksavad nii palju üle et ei taha käima üldse minna, mul vända andur korra, sest pump nagu töötab korralikul?