K: Jahutus vedelik läheb keema.
K: Jahutus vedelik läheb keema.
Lugu järgmine.Kui auto kohapeal käib ei ole sedea probleemi aga kui sõidan mingi 50km ja jään seisma hakkab vedelik keema, salongis näitab temp. 92C ja kui korra mootori suretan ja uuesti käivitan ja lasen kohapeal tuksuda toimib kõikk nagu peab olema ei lähe keema . (termostaadi võtsin välja aga asi ikka sama) Mis teha?
(vedeliku ringlus toimib)
-
- Huviline
- Auto: volvo xc90 - 2004
Re: K: Jahutus vedelik läheb keema.
raido28 kirjutas:Lugu järgmine.Kui auto kohapeal käib ei ole sedea probleemi aga kui sõidan mingi 50km ja jään seisma hakkab vedelik keema, salongis näitab temp. 92C ja kui korra mootori suretan ja uuesti käivitan ja lasen kohapeal tuksuda toimib kõikk nagu peab olema ei lähe keema . (termostaadi võtsin välja aga asi ikka sama) Mis teha?
milline sul radika juures vendilaator on. oled kindel et ees radikas labi jookseb, kui soojaks radikas laheb muidu, kui leige siis radikas umbes, kui kuum siis enam jaolt andur pees.
2,0 85kw on el vent ainult ja kui see keeldub anduri tottu tootamast siis süptonid on sama sugused. -- just sain selele jamale lahenduse uue anduri asjus.
Elu on karm ja sellega tuled siinses elus hakkama saada
Paadunud Kaitseväelane alates 1998a-st
55980492
www.veteran.ee
55980492
www.veteran.ee
Sarnane asi oli mul ühe v6-ga. Ploki taga oli üks plastikust kolmik (kraan). Selle üks ots oli purunenud ja hakkas ka keemise effekti tegema kord lõdviku vahelt ja kord paisupaagi korgi vahelt, kuid samas temp. oli normis.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
ma siis arvan et andur läbi sest radikas on suht tuline vahetan anduri ära ja siis vaatan kuidas toimib tänud nõuande eest
Mis mootoriga tegu?raido28 kirjutas:Lugu järgmine.Kui auto kohapeal käib ei ole sedea probleemi aga kui sõidan mingi 50km ja jään seisma hakkab vedelik keema, salongis näitab temp. 92C ja kui korra mootori suretan ja uuesti käivitan ja lasen kohapeal tuksuda toimib kõikk nagu peab olema ei lähe keema . (termostaadi võtsin välja aga asi ikka sama) Mis teha?
Mul 2.0 100kw sama lugu oli(sõites kõik ok aga seistes koha peal hakkas üle kuumenema), läks seier punase peale ja süttis punane indikaator armatuuris. Radikas oli aasta tagasi vahetatud uue vastu. Ventukat käivituvad mõlemad õigeaegselt. Märkasin paisupaagi korgi all oleva kaela juures hulk valgeid plastiku mõrasid ja need vaikselt mullitasid(teatavasti surve all on vedeliku keemistemp. kõrgem aga kuna lekkib siis järeldused teeb igaüks ise)), samuti radikas hakkas alt paremalt vedelikku immitsema,( näpuga tõmmates märg). Paisupaak sai uus paigaldatud aga probleem jätkus, radikas sai remonditud ja peale seda kadus ka mootori ülekuumenemise probleem ära...arvestades, millised ilmad olid siin nüüd

Käidud sai ka remonditöökojas(Viking...seal väideti, et vigane termostaat võib ka sellist nähtust põhjustada) jahutussüsteemi survet mõõtmas, et plokikaanest või tihendist midagi halba ei oleks.
-
- Huviline
Õhutusest oleks abi, salongiradikast ka õhk välja vaja saada, mida paljud kahjuks ei suuda ja ei mõista teha ja ei oska ka selle peale tulla.Jahutussysteemi survet mõõta saaks oleks väga ok
Vahetasin termostaadi ja temp. anduri mis annab käskluse ventika tööle panema ventikas hakkab nüüd seistes 92c peal tööle aga vesi ikka hakkab keema ega probleem ei võiks olla veepumbas mis ei aja vedelikku korralikult liikuma ja kas keegi oskaks ölda milliste labadega veepump on auto on 95a 2.0 100kw
-
- Huviline
- Auto: volvo xc90 - 2004
kisub sedasi et plokitihend on oma töö lõpetamas sulraido28 kirjutas:Vahetasin termostaadi ja temp. anduri mis annab käskluse ventika tööle panema ventikas hakkab nüüd seistes 92c peal tööle aga vesi ikka hakkab keema ega probleem ei võiks olla veepumbas mis ei aja vedelikku korralikult liikuma ja kas keegi oskaks ölda milliste labadega veepump on auto on 95a 2.0 100kw
Elu on karm ja sellega tuled siinses elus hakkama saada
55980492
www.veteran.ee
55980492
www.veteran.ee
selge siis eks tuleb siis see ka ära vahetada vaatab mis siis saab tänud info eest
-
- Huviline
Jahutusvedelik ära ka kaob?
Kui kaane tihend ära on siis mulistab ja vahutab ta sul kohe.
Ära torma ja lammutama ka veel hakka
Ilmselt ei ole süsteemis survet Sul vms ja läheb ruttu üles temp+keema
Kui kaane tihend ära on siis mulistab ja vahutab ta sul kohe.
Ära torma ja lammutama ka veel hakka
Ilmselt ei ole süsteemis survet Sul vms ja läheb ruttu üles temp+keema
mul lekib see klap / kolmik päris korralikult kas keegi teab mis maksab või on kellegil pakuda.vivaldi kirjutas:Sarnane asi oli mul ühe v6-ga. Ploki taga oli üks plastikust kolmik (kraan). Selle üks ots oli purunenud ja hakkas ka keemise effekti tegema kord lõdviku vahelt ja kord paisupaagi korgi vahelt, kuid samas temp. oli normis.
Maksis poes vist 130.-innu kirjutas:mul lekib see klap / kolmik päris korralikult kas keegi teab mis maksab või on kellegil pakuda.vivaldi kirjutas:Sarnane asi oli mul ühe v6-ga. Ploki taga oli üks plastikust kolmik (kraan). Selle üks ots oli purunenud ja hakkas ka keemise effekti tegema kord lõdviku vahelt ja kord paisupaagi korgi vahelt, kuid samas temp. oli normis.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
AS Carring tegi mul selle 600.- korda, võimalik et oli natukene kopikatega peale kuid seal see solid töörahad ka.vivaldi kirjutas:Maksis poes vist 130.-innu kirjutas:mul lekib see klap / kolmik päris korralikult kas keegi teab mis maksab või on kellegil pakuda.vivaldi kirjutas:Sarnane asi oli mul ühe v6-ga. Ploki taga oli üks plastikust kolmik (kraan). Selle üks ots oli purunenud ja hakkas ka keemise effekti tegema kord lõdviku vahelt ja kord paisupaagi korgi vahelt, kuid samas temp. oli normis.
-
- Huviline
kala võib ka jahutus radiatooris olla.tean seda omast käest.omal vahetasin ära veepumpa termostadi,ikka sama jama et vesi kole kõrge.sai käidud igasuguste sellide juures konsulteerimas kõigil oli jutt sarnane et kas on õhk sees või kaane tihend õhtal.lõpuks otsustasin ,et oleks nagu ringlus kehv ja vahetasin jahutusradika välja ja oh seda imet mure nagu peoga pühitud.ja järeltus et ikka ei tasu ikka igat külaseppa uskuda,hea et kaant veel maha ei võtnud.tarkus ka see et kui vesi ei mulise ja ära ei kao siis tihent ok.