lahendus omega diislile mis ei lähe kuumalt käima?
lahendus omega diislile mis ei lähe kuumalt käima?
http://cgi.ebay.co.uk/Hot-Starting-Fix- ... 56381e5401" onclick="window.open(this.href);return false;
ebays siis selline toode müügil.on kellelgi kogemusi?.jagage arvamusi!
ebays siis selline toode müügil.on kellelgi kogemusi?.jagage arvamusi!
Re: lahendus omega diislile mis ei lähe kuumalt käima?

kas tegemist 2,5 diisliga.siis on viga küttepumbas
Mitte anult.Vigane juhtpihusti ja kulunud ketid/ketipingutussüsteem on ka sooja mootori mittekäivitumise põhjustajad.paaro kirjutas:kas tegemist 2,5 diisliga.siis on viga küttepumbas
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
mul oli ka soojamotoriga jama käima minekul.sai vahetatud kettid ja liugurid aga ikka ei tahtnud soojalt minna.läksin siis seda teed et panin sooja mootori jaoks nuppu.läks kohe lihtsamalt käima.aga pärast terve pumba keeramist läheb juba niisama.pumba pea ligutamine ei aitanud.aga eks see on märk sellele et tuleb pumba remontile mõtlema hakkata.
On ka kogemusi kus ei lähe soojalt käima kuna ajus on midagi läbi põlenud.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
mul olid ka probleemid siis kui ostsin endale omega b 2.5tdi. ostsingi ta tegelt kõrgsurvepumba veaga..mõtlesin et lasen ära remontida ja on olemas...aga sis üks tuttav andis mulle nipi kuidas saada soojast pärast ka nii käima nagu külmast pärast! nagu enne siin jutt käis et mootor annaks soojast pärast eelsüüteküünalt. plokikaane küljes sisselaske kollektori all on 2 pistikut mis on pms mingid temperatuuri pistikud...kui sealt üks neist lahti ühendada ja jättagi lahti annab auto koguaeg küünalt.(salongipoolset pistikut on lihtsam eemaldada,paremini saab ligi) endal pole probleeme käima panemisega üldse olnud.
nii et minuarust mingeid jubinaid ostma hakata selleks et auto koguaeg eelsüüdet annaks on mõtetu.
nii et minuarust mingeid jubinaid ostma hakata selleks et auto koguaeg eelsüüdet annaks on mõtetu.
Salongipoolne temp andur ongi mootori elektroonika juhtimiseks. Kui see lahti ühendada, lükkab küünlad järgi ja pritsemomendi varasemaks. Kui tahate küünlaid käsitsi juhtida, siis pange sinna parem juhtmed vahele ja lüliti salongi, käivitamise ajaks tuleks siis ahel ära katkestada. Kui pistik kogu aeg lahti on, siis ju pritsemoment sooja mootori jaoks liiga varane.Egon kirjutas:plokikaane küljes sisselaske kollektori all on 2 pistikut mis on pms mingid temperatuuri pistikud...kui sealt üks neist lahti ühendada ja jättagi lahti annab auto koguaeg küünalt.(salongipoolset pistikut on lihtsam eemaldada,paremini saab ligi) endal pole probleeme käima panemisega üldse olnud.
Aga siin enne ka soovitatud, et kui käivitamisega probleeme, siis esmalt tuleks pritsemoment paika panna. Pole mõtet mingeid asju leiutama hakata.
Mis ta sis halba teeb kui pritsemoment varajane on?mul auto käib soojast pärast ka väga hästi ja käivitamisega probleeme pole! aga kuidas seda pritsemomenti paika pannakse sis?
Kui pritsemoment varajane, siis võib tegemist olla ka rikastunud kütteseguga, mis peaks kütusekulu sul tõstma. Nagu vene masinatel toorklapp. seega mõtlesin mina ka selle peale, aga siis mõtlesin, et lüliti vahele panna on palju targem. Ma mõtlesin, et aju saab kogu aeg külma mootori signaali ning annab ka kütust rohkem peale. Kus kohas asub see pistik, mille sa ära tõmbasid. kas eest vaadates paremal taga pool sisselaske kolle all või??
pms see tooreklapi aeg mis auto külmast peast kõrgematel pööretel käib kestab siis sel juhul kauem eks? aga sa oled asjast õieti aru saanud jah..ühendasin lahti kollektori alt salongipoolse pistiku! aga mina küll ei ütleks et mul nüüd kütet rohkem tänu sellele võtab...
Aga mitme juhtmega see pistik on ning millisele tuleks lüliti vahele panna? Saaks täpsemalt teada. Äkki teed sellest pistikukohast pilti Egon. Mul seal vist mitu pistikut. Raske on ka sinna ligi pääseda.
sa tahad nagu lülitit vahele panna et sooja mootoriga eelsüüteküünlaid anda?sis peaksid lüliti teise asjaga ühendama!see pistik ei puutu üldse lülitisse!mul endal oli ka alguses lüliti aga sis võtsin selle pistiku lahti ja selle lüliti mõte kadus... hetkel ei saa pilti teha kuna pole auto ligi aga võin mingi järgmine nädal teha kui siis veel tahad.
MInu mõte on hoopis see, et ajusse ei jõuaks mootori temperatuuri signaal. Kui sinna ei jõua signaal, siis aju käitub nii nagu oleks külm mootor ning eelsüüde pannakse tööle. See, mis pistiku sa eemaldasid, peakski olema mootori tem andur, mis annab signaali ajusse. Kui nüüd sinna vahele panna lüliti, et millega saab katkestada anduri signaaliahela ajusse, siis rakendatakse külma mootori põhimõtet. See on sama kui eemaldada pistik või siis katkestada läbi lüliti signaali edastamise.
Kardan,et siis ei käivitu mootor üldse,kuna aju ei teagi mida temp.andur teeb.Nt asconal on nii,et kui töötava mootril temp anduri pistik lahti ühendada,siis sureb mootor kohe välja.Kudas omegaga on,seda ei tea aga eks sa katseta kõigepealt järgi ja siis anna teada kudas asi toimib.arkst kirjutas:MInu mõte on hoopis see, et ajusse ei jõuaks mootori temperatuuri signaal. Kui sinna ei jõua signaal, siis aju käitub nii nagu oleks külm mootor ning eelsüüde pannakse tööle. See, mis pistiku sa eemaldasid, peakski olema mootori tem andur, mis annab signaali ajusse. Kui nüüd sinna vahele panna lüliti, et millega saab katkestada anduri signaaliahela ajusse, siis rakendatakse külma mootori põhimõtet. See on sama kui eemaldada pistik või siis katkestada läbi lüliti signaali edastamise.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD