K:Süütemooduli juhtmed:S
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
K:Süütemooduli juhtmed:S
Süütemoodul oli läbi , sain meie klubilise käest 100kw mooduli nii nagu vana oli, aga nüüd tekkis probleem, vanal mootoripoolsel pistikul jooksis peale ainult 3 juhet e. pistiku peal olevad numbri 1, 2, 3 ja 4 oli tühi, nii - meie klubilise käest ostetud moodul mis on üks ühele sama va. see et sinna jookseb 1, 2, 3, ja 4 juhtmed/klemmid - mingi topelt maanduse asi vms?
Mootori klapikambrikaane kõrval, kus asub siis juhtmete korpus 2.0 100kw-sel, vasakul pool kaant, on siis juhtmete pundar kuni sinnani ja edasi kuhugile aju juurde, vist, jooksebki 3 juhet. Teen pildid ka aga oskab mulle keegi midagi rääkida milles viga on:S.
Mootori klapikambrikaane kõrval, kus asub siis juhtmete korpus 2.0 100kw-sel, vasakul pool kaant, on siis juhtmete pundar kuni sinnani ja edasi kuhugile aju juurde, vist, jooksebki 3 juhet. Teen pildid ka aga oskab mulle keegi midagi rääkida milles viga on:S.
- Jospa
- Klubiliige
Re: K:Süütemooduli juhtmed:S
Okei pitle teha ei saanud, siiski mul jääb mulje nagu see auto oleks terve oma elu sõitnud ainult 3 silindir peal kuna neljandat juhet pole olemas WTF
, kolmas pütt liigub õhu ja armastusega.
Nüüd palve kellel on aega, viitsimist , jne äkki läheks keegi oma 2.0 100kw ecoteci kapoti alla ja võtaks süütemoodulilt/süütepoolilt maha pistiku ja ütleks mitu kuramuse klemmi teil paistab seal, kas 3 või 4. Ulme noh
,
Tänud kes viitsib aidata.

Nüüd palve kellel on aega, viitsimist , jne äkki läheks keegi oma 2.0 100kw ecoteci kapoti alla ja võtaks süütemoodulilt/süütepoolilt maha pistiku ja ütleks mitu kuramuse klemmi teil paistab seal, kas 3 või 4. Ulme noh

Tänud kes viitsib aidata.
3pin on selles pistikus,vaevalt et iga silindri jaoks 1 pin seal pistikus vaja on,seal mingi teistsugune süsteem. 

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
3 juhet läheb minu autol sinna pistikusse. 2 juhet läheb ajju ja üks on +12v.
Mis siin ikka ulmetada, pista külge ja vaata mis saab
. Egas ta pauku ikka ei tee 
Mis siin ikka ulmetada, pista külge ja vaata mis saab

- Jospa
- Klubiliige
jullo kirjutas:3 juhet läheb minu autol sinna pistikusse. 2 juhet läheb ajju ja üks on +12v.
Mis siin ikka ulmetada, pista külge ja vaata mis saab. Egas ta pauku ikka ei tee
Tänud härrased:D
- Jospa
- Klubiliige
Tõstan vana teema ülesse kuid natukene erinev.
Sai siis ära vahetatud , kõik on tore nii nagu peab välja arvatud see et käijamisel, paugub, plärtsub: Kütet saab peale ilusasti, aga ei taha pütte taha võtta, korraks võtab ja siis ketrab jälle niisama starterit:S.
Küünlad tutikad, süütemoodul töötab, küünlajuhtmed ka nüüd nii läbi ei tohiks olla, et ei lase käima minnagi, ma ei saa aru nüüd kas mootori tuli peab ära kustuma siis kui paned süüte sisse ja mõne sekundi pärast, kohe kui süüde on sees või siis kui oled auto käivitanud. Käijamise ajal tuli ära ei kustu, oskab keegi tuua mingit näidet?
Ei saa autoga diagnostigi sõita kuna ei lähe käima.
Piibud ka valesti peal ei saa olla.
Kaane peale vaadates, siis genekast hooratta poole lugedes 1,3,4,2 e. kui seisad auto ees, siis enda poolsest esimesest piibust:
2
4
3
1
Sai siis ära vahetatud , kõik on tore nii nagu peab välja arvatud see et käijamisel, paugub, plärtsub: Kütet saab peale ilusasti, aga ei taha pütte taha võtta, korraks võtab ja siis ketrab jälle niisama starterit:S.
Küünlad tutikad, süütemoodul töötab, küünlajuhtmed ka nüüd nii läbi ei tohiks olla, et ei lase käima minnagi, ma ei saa aru nüüd kas mootori tuli peab ära kustuma siis kui paned süüte sisse ja mõne sekundi pärast, kohe kui süüde on sees või siis kui oled auto käivitanud. Käijamise ajal tuli ära ei kustu, oskab keegi tuua mingit näidet?
Ei saa autoga diagnostigi sõita kuna ei lähe käima.
Piibud ka valesti peal ei saa olla.
Kaane peale vaadates, siis genekast hooratta poole lugedes 1,3,4,2 e. kui seisad auto ees, siis enda poolsest esimesest piibust:
2
4
3
1
Mats tuleb valel ajal, mis seal muud olla saab
Täpselt ma küll aru ei saanud mismoodi sa need juhtmed sinna mooduli peale toppisid, aga õigesti nad küll ei tohiks olla
Teen sulle väikese skeemi (pilti ei viitsi üles laadida kuskile)
Süütemoodul ......... 4 O O2
Mooduli pistik ........ D
_______________1 O O3
Mootor ........................4 O
__________________3 O
__________________2 O
__________________1 O
O on piibujuhtmete otsad ja numbrid on silindrid. Saad aru küll ju
jooned pole mitte midagi 

Täpselt ma küll aru ei saanud mismoodi sa need juhtmed sinna mooduli peale toppisid, aga õigesti nad küll ei tohiks olla

_______________1 O O3
__________________3 O
__________________2 O
__________________1 O
O on piibujuhtmete otsad ja numbrid on silindrid. Saad aru küll ju

- Jospa
- Klubiliige
Ma seletasin ennem valesti kõik oli mul õige, tänud selle skeemi eest, aga kui mõni piip läbi kas sellest mootorituli võib põleda?! Pöördesse mul masin ei lähe , piirajani, kui vajutan gaasi kohe põhja, aga sujuvalt andes läheb.jullo kirjutas:Mats tuleb valel ajal, mis seal muud olla saab![]()
Täpselt ma küll aru ei saanud mismoodi sa need juhtmed sinna mooduli peale toppisid, aga õigesti nad küll ei tohiks olla![]()
_______________1 O O3
__________________3 O
__________________2 O
__________________1 O
O on piibujuhtmete otsad ja numbrid on silindrid. Saad aru küll jujooned pole mitte midagi
pane auto käima ja kaku käimise aeg küünlalt juhe maha. Kui si*emini käima hakkab või välja sureb siis oli see juhe korras. Kui aga midagi ei juhtu siis on läbi.
Ja mootor ju peabki ainult piirajani (tahhoka punase alguseni) minema
Ja mootor ju peabki ainult piirajani (tahhoka punase alguseni) minema
forum/viewtopic.php?f=33&t=2194" onclick="window.open(this.href);return false;
suht jant lugu ju,kas ongi mõni küünlajuhe läbi või emb-kumb tähtis andur jamab(nukkvõlli-või väntvõlli andur)
suht jant lugu ju,kas ongi mõni küünlajuhe läbi või emb-kumb tähtis andur jamab(nukkvõlli-või väntvõlli andur)
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
Annan head nõu,kui juba seal selliste asjadega tegeled mõõda silindrites surved ära.Kui surved korras otsi viga mujalt.
Kell laena või käi remonditöökojas.Poes maksab 300 eeku.
Ära vaeva elektriga pead, kui surveid ei ole ei ole sul midagi muud ja otsid lolliks.
Mina pakun, et Sul plokikaanetihend ära 2-3 silindri vahelt.Ja kui nii ongi siis andurid lähevad ka lolliks.
Kell laena või käi remonditöökojas.Poes maksab 300 eeku.
Ära vaeva elektriga pead, kui surveid ei ole ei ole sul midagi muud ja otsid lolliks.
Mina pakun, et Sul plokikaanetihend ära 2-3 silindri vahelt.Ja kui nii ongi siis andurid lähevad ka lolliks.