K:Hea hinna ja kvaliteediga lisa kaugtuled
K:Hea hinna ja kvaliteediga lisa kaugtuled
Plaan kaugtuled paigaltada,kuid ei tea millised soetada,akki keegi oskab soovitada monda head komplekti.
Tanud.
Tanud.
Re: K:Hea hinna ja kvaliteediga lisa kaugtuled
Kõik oleneb sellest palju raatsid raha välja käia? Saab komplekti 300.- eest aga samas 8000.- on ka olemas.
Hella comet seeria on väga hea,hinnaklass ~1000 eek.Ise kasutan hella comet300 seeria kaugtulesid.
http://www.raivoauto.ee/index.php?leht=13" onclick="window.open(this.href);return false; siin hea ülevaade hella lisatuledest.
http://www.raivoauto.ee/index.php?leht=13" onclick="window.open(this.href);return false; siin hea ülevaade hella lisatuledest.
Viimati muutis Tim, 12 Sept 2010 21:46, muudetud 1 kord kokku.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Tean et valik on suur ja hinna vahe on suur.Selle parats uuringi,mis teie soetaksite omale.
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Minul olid Hella 300FF-id ees. Näitasid väga normaalselt. Üleüldse Hella 300 seeria on hea kuna hind ja kvaliteet käisid käsikäes.
Minu autol on siriused ees. 500.- eest näitavad väga hästi. Olen kasutanud ka Hella 1000FF -i 37,5 reflektoriga ja need olid nii karmid et "sulatasid garaaži ukse pealt värvi". Üldiselt mida suurem reflektor ja tuntum nimi seda parem aga kui kivi saad siis... Nii, et valik on sinu:)
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Lisan: Mida suurem reflektor seda parem jah, aga ka loeb reflektori sügavus.o:mega kirjutas:Minu autol on siriused ees. 500.- eest näitavad väga hästi. Olen kasutanud ka Hella 1000FF -i 37,5 reflektoriga ja need olid nii karmid et "sulatasid garaaži ukse pealt värvi". Üldiselt mida suurem reflektor ja tuntum nimi seda parem aga kui kivi saad siis... Nii, et valik on sinu:)
Mul olid Dodge Grand Caravanil ees Hella Comet FF200 kaugtuled, mis näitasid küll sigahästi. Probleem on sellega see, et kui ka lähituli kehv on, siis ülemineku kontrast väga järsk. Suurema liiklusega teel ntx Tallinn-Pärnu trassil lisakaugeid praktiliselt kasutada ei saagi. Kui nüüd peaks uuesti panema, siis valiks küll vähe lühema kiirega.