k. MV6 ei tööta

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
innu

k. MV6 ei tööta

Postitus Postitas innu »

nimelt MV6 ei tööta külmalt tühikäigul normaalselt pööre kõigub 500 ja 700 vahel ja nagu üks müt jätabvahele. Peale mootori soojenemist muutub käimine ühtlasemaks. KÕIK ARVAMUSED TERE TULNUD :cry:
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Re: k. MV6 ei tööta

Postitus Postitas vivaldi »

Süütemoodul?
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Õhulugeja võib ka tekitada sellist anomaaliat
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

Proovi teha kodust "diagnosti" , peaksid mingi veakoodi kätte saama!
innu

Postitus Postitas innu »

Q-tok kirjutas:Proovi teha kodust "diagnosti" , peaksid mingi veakoodi kätte saama!
mul diagnosi seade olemas aga mootori tuli ei põle ja pole ka ühtegi viga. :(
elukul

Postitus Postitas elukul »

Ma otsin ka sarnastele sümptomitele lahendust.
Mul omega 2 l 100 kw ja sarnane jama paned käima, pöörded on madalad ja langevad alla 500 ning sureb välja.
Mootor läheb soojaks siis kaob mure ära.
Veakoodi ei ole ja mingi jama.
Siiamaani olen vastuseks saanud selle, et temperatuuri andur on natuke pekkis aga natuke nagu töötab, sellest siis tingitus veakoodi puudumine.
Lähinädalal mõõdan takistused anduritel ära siis saab teada kas on asi selles.
innu

Postitus Postitas innu »

tänud kaasamõtlejatele laupäeval proovin kõikvõimalike jubinaid vahetada.
elukul

Postitus Postitas elukul »

Leitsin ena masina vea ülesse. :D
Hakkasin andureid kontrollima ja avastasin täiesti juhuslikult väikesed vooliku lekked (nii õhu kui kütuse süsteemis).
Lappisin ära ja keerasin kaks lahtist polti kinni ja korras. Taaskord paugu pill.
Soovitan sinul ka hakata lekkeid taga ajama äki on abi.
innu

Postitus Postitas innu »

VIGA leitud 3silindri juhe pooli juurest täiesti ära põlend tänu taevale oli teine komplekt juhtmeid olemas ja kute kulu ka poole väiksem. :P
kauks

Postitus Postitas kauks »

Mul mure MV6 2.5TDI 94a. ja pole tühikäiku. Äsja ostetud ja ei jaga hetkel suurt miskit. Mure oli, et kütuse etteande pump paagis ei toiminud aga see sai nüüd korda. Natuke käiamist ja võtmest läheb käima, töötab kenasti, liigub hästi, ei suitse ega miskit aga kohe kui gaasipedaali lahti lased sureb välja. Gaasi peal hoides tiksub ilusti, pöörded näitaja järgi ca 700.
Oskab keegi midagi tarka öelda kus tühikäik on?

Marko
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

kauks kirjutas:Mul mure MV6 2.5TDI 94a. ja pole tühikäiku. Äsja ostetud ja ei jaga hetkel suurt miskit. Mure oli, et kütuse etteande pump paagis ei toiminud aga see sai nüüd korda. Natuke käiamist ja võtmest läheb käima, töötab kenasti, liigub hästi, ei suitse ega miskit aga kohe kui gaasipedaali lahti lased sureb välja. Gaasi peal hoides tiksub ilusti, pöörded näitaja järgi ca 700.
Oskab keegi midagi tarka öelda kus tühikäik on?

Marko
Ehk saad siit midagi aimu.Üldiselt on sellised sümptomid olnud seotud kõrgsurve pumbaga ja selle elektroonikaga.
forum/viewtopic.php?t=2074" onclick="window.open(this.href);return false;
Muideks 2,5 l mootorit ei saa kuidagi mv6´eks nimetada,eriti diislit :lol:
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
kauks

Postitus Postitas kauks »

St. mv6 kere on, diisel peal. Passis samuti märgitud mv6. Aga tänud info eest.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

kauks kirjutas:St. mv6 kere on, diisel peal. Passis samuti märgitud mv6. Aga tänud info eest.
mv6 tähendab otseselt 3,0L v6-t,passis võib mis iganes olla,samuti kirjad kerel,see seda masinat mv6-ks ei tee.Seega sinu mure ei sobi siia teemasse.Ja abi saad jah sealt,kuhu Tim juhatas.ja otsingutes kasuta edaspidi siiski 2,5 diisli teemasid
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
petzp
Huviline

Postitus Postitas petzp »

mardus72 kirjutas:
kauks kirjutas:St. mv6 kere on, diisel peal. Passis samuti märgitud mv6. Aga tänud info eest.
mv6 tähendab otseselt 3,0L v6-t,passis võib mis iganes olla,samuti kirjad kerel,see seda masinat mv6-ks ei tee.Seega sinu mure ei sobi siia teemasse.Ja abi saad jah sealt,kuhu Tim juhatas.ja otsingutes kasuta edaspidi siiski 2,5 diisli teemasid
Olen näinud kunagi esinduses (seega enne 2003a) Opeli uute autode hinnakirja, kus Omegat pakuti MV6 versioonis ka diiselmootoriga. Imestasin ise ka, aga nii on.
Vasta