K:salongi ventikal anomaaliad

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
walkman

K:salongi ventikal anomaaliad

Postitus Postitas walkman »

probleem siis järgmine, et salongis ei puhu enam õhku näpi kas kliima või ükskõik mis nuppe. Tundub häälte järgi nagu korraks üritab vendikas õrnalt tööle minna aga siis kohe vait. Ehk keegi oskab miskit aidata autoks on omega b 2000 a.
maarek62

Re: K:salongi ventikal anomaaliad

Postitus Postitas maarek62 »

Mul oli kh selline probleem kliimaga, et "lambist" salongi ventilaator ei tööta. Toona oli problem selles, et reostaadi küljes olevad ventilaatori voolijuhtmed olid ära oksüdeerunud või siis ühendus kehv, ühesõnaga oli pistik natuke sulama kh läinud. Tegin ise uued juhtmejupid koos kooralike otstega ja siiamaani probleeme pole.
aynar14

Postitus Postitas aynar14 »

kus kohas need reostadid on....mul probleem selline et kont töötab ainult 4 astmel e. siis et vool otse peale
innu

Postitus Postitas innu »

walkman kirjutas:probleem siis järgmine, et salongis ei puhu enam õhku näpi kas kliima või ükskõik mis nuppe. Tundub häälte järgi nagu korraks üritab vendikas õrnalt tööle minna aga siis kohe vait. Ehk keegi oskab miskit aidata autoks on omega b 2000 a.
vaata mootori harjad üle.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kui tahad seda ventikat ja reostaati kontrollida siis tuleb natuke "lammutustööd"teostada.
Reostaadi asukoht.
Pildid ´94a. kliimaautomaatikata masinast.
Pilt
Reostaat ise.
Pilt
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
sonyc

Postitus Postitas sonyc »

Selgitage mulle palun mida teeb reostaat ja mis on üleüldse selle põhimõtte???
Vasta