K:kiirendades mootori ladiseb ja jõud kaob
Re: K:kiirendades mootori ladiseb ja jõud kaob
mõõda jah surved ära. ja kas õhulugeja viga ei võiks olla?
-
- Huviline
täna just sain laenuks proovida 6hulugeiat,ei olnud mingit tolku,ja selle kella kohta nii et seda peab hakkama otsima kus kohast saada,hea kui keegi oskaks yelda kui palju peab se pumb survet tootma yltse!?chandler kirjutas:mõõda jah surved ära. ja kas õhulugeja viga ei võiks olla?
Pump peab arendama 3 atm survet, regulaator seab rõhu ca 2,2 atm peale
-
- Huviline
no nii kaas klubilised ja spetsid,kes aitaks mul kirja klambri testi ära t6lkida,vilgutas silma mull päris usinasti 59,145,144,21,31,12,13
olen jube tänulik kui keegi aitaks mind sellegagi,ette tänades!
olen jube tänulik kui keegi aitaks mind sellegagi,ette tänades!

x25xe mootor ´94-´00 a.
12.lõpetab/alustab diagnostikat
13.lambda jama
21.gaasipedaali andur
31.väntvõlli andur(no signal) Võib sellest tulla,et sul mootor ei töödanud sel hetkel.Minul ei ole nt seda veakoodi kunagi näidanud kui olen ise kodus traadijupiga diagnostikat teinud.
59.autodatas ei olnud sellist veakoodi nr.
144.immobilaiser incorrect signal
145.no signal(immo)
13.lambda jama
21.gaasipedaali andur
31.väntvõlli andur(no signal) Võib sellest tulla,et sul mootor ei töödanud sel hetkel.Minul ei ole nt seda veakoodi kunagi näidanud kui olen ise kodus traadijupiga diagnostikat teinud.
145.no signal(immo)
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Umbes katalüsaatoriga kaob samuti jõud ära. Iseasi, kas sul see all veel on 

-
- Huviline
katti mull ei olegi,kunagi läksid peeti ja polegi alla pannud enam!viljar kirjutas:Umbes katalüsaatoriga kaob samuti jõud ära. Iseasi, kas sul see all veel on
-
- Huviline
kuskilt olen kuulnud et v6 mootoril tulepki se vea kood vända anduri suhtes kui mootor ei tööta,aga mis gaasi pedaali andur,kus kandis selline veel asub vanemal B oomil seda ma kkyll ei jaga lahti nyyd!?Tim kirjutas:x25xe mootor ´94-´00 a.
13.lambda jama
21.gaasipedaali andur
145.no signal(immo)
-
- Huviline
kas keegi oskaks mind juhatada sinna kaasi pedaalianduri asukohani,kuidagi ei ampsa lahti kus kandis säärane vidin olema peaks!? 

V6 täpselt ei oska juhatada(umbes tean)aga nt.100kw masinal nö.segusiibri võlli küljes.Sinu masinal siis peale õhu sisselaske lõdvikuid,enne pleenumit,ühesõnaga seal kandis kuskil.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
Alusta silindrisurvete mõõtmisest.Küünlad keera kõik maha ja siis mõõda.Kui põlemine vale silindrites läheb lambda lolliks + muud vead tulevad sinna otsa ja neid on mõtetu jälitada see ajab Su enda ka lolliks.
Ladisemine on märk sellest et plokikaanetihend on läbi.Nii tavaliselt on.Võib ka silindreid omavahel kokku lüüa, tavaliselt ta silindrite vahelt läheb.
Lihtne reegel.Alustatakse silindrisurvete mõõtmisest ja siis diagnostika.
Ladisemine on märk sellest et plokikaanetihend on läbi.Nii tavaliselt on.Võib ka silindreid omavahel kokku lüüa, tavaliselt ta silindrite vahelt läheb.
Lihtne reegel.Alustatakse silindrisurvete mõõtmisest ja siis diagnostika.
-
- Huviline
v6in ytelda siis nii palju et sain eile arvuti taha,kuna moto ei töödanud siis olid mingid asjad rivist väljas,kaasi pedaali andurit sellel masina ei olegi olemas kuna ta on ikkagi trossiga kaasi pedaal,aga kysida oli ikkagi hea,
see mis on pildil näidatud seee ei ole kohe mitte mingine kaasi pedaali andur,ja ploki kaaned tihendid on mull kohe saja protsendiliselt korras,ja r6hk silindritest ära ei kao ma arvan kahe aastaga kui auto ainult suvel ära kaob ja eriti kui kaks aastat tagasi oli mootor pulkadeks ja sai vajalikud uued jubinad sisse,niii,asi selles et,yks vaakum klapp oli mull töö lepingu ära l6petanud mis on mootori taga pool,see enagu ei soovinud töötada ja vahepeal suretas mootoritki välja,nyyd on se mul vahetatud ja mure murtud!

Gaas trossiga või ilma, andur on ikkaggi 2.5v6 segusiibrite otsas olemas
. Kust see aju muidu teab, mis asendis segusiiber parasjagu on?
Aga tore, et auto korda sai

Aga tore, et auto korda sai

Jälgisin nüüd teemat pikemalt ja ole meheks seleta täpsemalt selle klapi asukoht, endal enam-vähem sama jama, et kontrolliks selle asja töökorda endalgi...