Spido ei tööta
Spido ei tööta
Viga hakkas järkjärgult tulema. Algul hakkas 10km/h allapoole näitama. Siis näitas õieti aga seier vibreeris. Selle järel hakkas seier käima 0 ja siis hetke kiiruse peal. Ning siis ei näitand enam midad. Maas on ka püsikas ja kompuuter osad mis kasutab arvutamisel kiirust. Kas on spido surnund või andur. Kus Omegal see andur ültse asub?. Autoks on Omega B 2,5TD 96kw.
Re: Spido ei tööta
ühineks teemaga, mul teeb kah sellist nalja et hakkab vahest ülesspoole liikuma nagu kella sekundi seier, kust viga otsida
Kui hakkab segast peksma, siis võib viga olla ka selles, et hammasvöö on niii shitane juba, et teatud kiirusel ei suuuda andur õigesti sealt "hammastelt" kiirust lugeda..
nojah, peale metsas pori sees off-roadi pole imestada, ega ma autot põhja alt ei pestnud kah peale seda, eks uurib mis seal toimub
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Millisest andurist võttab? ma õhendasin ühe lahti ,et abs ei töötaks ja mul töötab spido ilusti. Ühendasin kunde poolse anduri lahti!
Kui sa oleks 4 postitust ülesse poole lugenud, oleks sa näinud,et kirjutasin, et võtab tagumisest juhipoolsest..megahabe kirjutas:Millisest andurist võttab? ma õhendasin ühe lahti ,et abs ei töötaks ja mul töötab spido ilusti. Ühendasin kunde poolse anduri lahti!

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
aaa ok sorriQ-tok kirjutas:Kui sa oleks 4 postitust ülesse poole lugenud, oleks sa näinud,et kirjutasin, et võtab tagumisest juhipoolsest..megahabe kirjutas:Millisest andurist võttab? ma õhendasin ühe lahti ,et abs ei töötaks ja mul töötab spido ilusti. Ühendasin kunde poolse anduri lahti!

Spidoka anomaalia on lahendatud. Millegi pärast on ABS pistiku klemmid oksuteerunud ja 6 klemmi ära söön täielikult. Mis annab spidole signaali. Seega on mul vaja uut ABS plokk ja minu poolt võib teema lõpetada.
Minu jutt ei lähe küll sellesse teemasse aga natuke ikka, kuna automakid on standartsete pistikutega, siis proovisin kunagi sõbra makki. Noh proovisin et äkki teeb paremat häält vms. Ühesõnaga kui ma selle võõra maki külge panin, mis oli sama pistikuga mis minu makk ning kui ma selle maki tööle panin siis spidokas ei tööta....kui makk välja lülitada hakkab kohe tööle. Minu makiga seda anomaaliat ei ole.
Ei ole üldse vaevanud oma peakest ja jäi see anomaalia sinnapaika koos selle võõra makiga.
Uskumatu masin see Omega B

Ei ole üldse vaevanud oma peakest ja jäi see anomaalia sinnapaika koos selle võõra makiga.
Uskumatu masin see Omega B