Originaal immo

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
raivo98

Originaal immo

Postitus Postitas raivo98 »

Seline mure, et vaja vahetada autol aju (2,5TD 96kw). Aga neil immo vahel, et vaja programeerida. Aga kas piisab aint võtme seest kiibi vahetusest. Et kuhu on immo kood salvestatud. Kas aint kiipi ja ecu-sse või on see ka olemas alarmi karbis.
Kasutaja avatar
kait
Huviline

Re: Originaal immo

Postitus Postitas kait »

raivo98 kirjutas:Seline mure, et vaja vahetada autol aju (2,5TD 96kw). Aga neil immo vahel, et vaja programeerida. Aga kas piisab aint võtme seest kiibi vahetusest. Et kuhu on immo kood salvestatud. Kas aint kiipi ja ecu-sse või on see ka olemas alarmi karbis.

Suht kindel, et ei piisa kiibi vahetusest. Üks varjant on, et võtad doonorilt mootori juhtploki, immo ploki ja kiibi võtme seest.
Teine varjant, et tutvustad immole uut mootori aju diagnosti seadmega.
raivo98

Re: Originaal immo

Postitus Postitas raivo98 »

Neid kahte varjänti ma tean. Ja arvatavasti on mul see lugu, et vana aju on mul ühe süsteemiga ja uus on teise süsteemiga. St. Enda omal prooviks ma sildasin juhtmed ja aju töötab ilma kiibita aga uuel ajul see ei mõju. Kuigi ajudel bosch koodid on samad. 0 281 001 214. Mul on mootor U25TD aga on ka X25TD väikese erinevusega aga ühel tüübil annab vana tüübi immo ehk saab sillata ja teisel on immo aju sees ja el. skeem on natuke teine ning on lisatud õhu lugeja. On ka pakutud aju koodiga 0 281 001 215 aga jah mis sellel veel erinevust.
kait kirjutas:
raivo98 kirjutas:Seline mure, et vaja vahetada autol aju (2,5TD 96kw). Aga neil immo vahel, et vaja programeerida. Aga kas piisab aint võtme seest kiibi vahetusest. Et kuhu on immo kood salvestatud. Kas aint kiipi ja ecu-sse või on see ka olemas alarmi karbis.

Suht kindel, et ei piisa kiibi vahetusest. Üks varjant on, et võtad doonorilt mootori juhtploki, immo ploki ja kiibi võtme seest.
Teine varjant, et tutvustad immole uut mootori aju diagnosti seadmega.
Kas seda suudab suvaline vahend või mingi kongreetne.

Sai siin natuke tuulatud. Ja omega vanast foorumist leitsin järgneva teema arhiiv/viewthread.php?tid=5641" onclick="window.open(this.href);return false;. Ja siis uurisin el. skeeme ja otsisin oma immo ploki üles autost ja ühendasin lahti algul. Kõik jäi toimima ja siis selgus, et mul on juba immo vahelt minema lõõdud. Aga teine aju tahab ikka immo signaali saada vea koodi järgi. Täiesti müsteerum. Kuidas saab kaks aju erineda nii palju kuigi koodid ajudel on ühed. Kaldun arvama, et teine aju on õhtal äkki.
Vasta