Mõni pilt ka meelde tuletamiseks mis Omega kuigi need vanad pildid (proovin lähiajal uued teha) ning loodan, et eelmine omanik ei pahanda kui need üles riputan.

:
Tänud! Eks teen läiajal pildid siis saab täpsemalt aru.o:mega kirjutas:Väga tubli. Aga sellest neetimise teemast ei saanud muffigi aru. Mida krdit on võimalik põlemiskambrisse!!! NEETIDA? Müstika. Ulme.
vihjeks,makrofleks,gipsinuga ja kivikaitseMarek16 kirjutas:Ehk oskab keegi aidata ja öelda kas Tallinna kandis kuskil odavalt Opelite Ülevaatus punkti ka on?Kardan tagumiste poolraamide pärast korduva saada ning pole aega hetkel neid korda ajada.
Mina makroga masinaid kahjuks ei paranda ning tahan siiski asja korda tehaoutlaw kirjutas:vihjeks,makrofleks,gipsinuga ja kivikaitseMarek16 kirjutas:Ehk oskab keegi aidata ja öelda kas Tallinna kandis kuskil odavalt Opelite Ülevaatus punkti ka on?Kardan tagumiste poolraamide pärast korduva saada ning pole aega hetkel neid korda ajada.
No aga tee siis korda ja mine siis alles ülevaatuseleMarek16 kirjutas:Mina makroga masinaid kahjuks ei paranda ning tahan siiski asja korda tehaoutlaw kirjutas:vihjeks,makrofleks,gipsinuga ja kivikaitseMarek16 kirjutas:Ehk oskab keegi aidata ja öelda kas Tallinna kandis kuskil odavalt Opelite Ülevaatus punkti ka on?Kardan tagumiste poolraamide pärast korduva saada ning pole aega hetkel neid korda ajada.
Mu meelest on sul kuu aega neid ju korda teha nii, et ei saa paanikast aruMarek16 kirjutas:Ehk oskab keegi aidata ja öelda kas Tallinna kandis kuskil odavalt Opelite Ülevaatus punkti ka on?Kardan tagumiste poolraamide pärast korduva saada ning pole aega hetkel neid korda ajada.
Mu meelest on sul kuu aega neid ju korda teha nii, et ei saa paanikast aruoutlaw kirjutas:Krt,jah täitsa hea mõte. Ise selle peale nagu ei tulnud. eks proovin selle varjandi ära arvatavastiMarek16 kirjutas: No aga tee siis korda ja mine siis alles ülvaatusele![]()
Ma pidasingi silmas,et ajutiselt,kuni üv tehtud ja siis aega teha küll korralikult...![]()
siidisaba kirjutas:Marek16 kirjutas:Ehk oskab keegi aidata ja öelda kas Tallinna kandis kuskil odavalt Opelite Ülevaatus punkti ka on?Kardan tagumiste poolraamide pärast korduva saada ning pole aega hetkel neid korda ajada.
outlaw kirjutas:Mul nagu meenuks,et seda oomi müüdi kunagi striireisi foorumis ikka väääga pikka aega.
See sama jah. Müüdi ühe teema alt lausa 3 omegat. Seesama punane üks sisine mis oli mootoritooniriks punasele ning teine sinine 2.6 automaati millel kast tuksis. Toonor läks emeksi, punane minukäes ning sinine millel kere prillikivi pidi olema tuleb ka minukätte järgmise kuu alguses mis läheb siis doonoriks kere poolest 3000-ndele mis mul teise teema all:) Pilte näitan siis kui arvuti pilteide laadimiseks võimeline on ehk siis homme.outlaw kirjutas:Mul nagu meenuks,et seda oomi müüdi kunagi striireisi foorumis ikka väääga pikka aega.