Lambda töötab naljakalt?

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
kris282
Huviline
Been tänatud: 5 korda

Lambda töötab naljakalt?

Postitus Postitas kris282 »

Tere
Selline mure siis, et lambda andur töötab külma mootoriga, kuid temp. tõusmisel ei tööta(mootori tuli süttib).U. 3min. pärast käivitamist läheb tuluke põlema.
Huvitav on ka see, et 4500 piiraja ei rakendu, lisaõhupump töötab, tühikäik ei kõigu. Pean vist ikka veakoodid üle lugema.
Lambda ikka kutu ?
Kris
Edit. Hetkel veakoodid 13 ja 16. Det. anduril on pistik arvatavasti lahti, aga lambda?
Kasutaja avatar
Jospa
Klubiliige
Has tänanud: 98 korda
Been tänatud: 79 korda

Re: Lambda töötab naljakalt?

Postitus Postitas Jospa »

4500rpm rakendub, siis kui sul on Nuka andur läbi.
Lamdal pidi kahte moodi pekkis olema: Üks varjant sellest, et uputab mootori üle e. teeb kõik kraanid valla teine versioon peaks olema nii, et paneb kraanid kinni.

Järelikult võib eeldada, et kui mootor on külm, siis mingi automaatika vms crap hoiab sul auto senikaua korras kui mootor saavutab normaal töö temperatuuri, ja siis lükkab kraanid valla/kinni ja sealt.
Tead, mina ei usalda seda kodust diagnosti nii väga, mul näitas 85% ilusasti asjad ära , kuid näitas, et aju on läbi omadega, läksin siis suuremasse diagnosti ja seal näitas, et lamda läbi ning see kutt seletas ka mulle lamda tööst.

Ma ei tea kuidas põlvas diagnostiga on aga Tartus kaheraudtee vahel on korralik koht kus 300.- saad auto vead teada.
Vasta