K: Tosooli kadu?

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
omega1996
Huviline
Has tänanud: 3 korda

Re: K: Tosooli kadu?

Postitus Postitas omega1996 »

Omega Sport Packet kirjutas:Surved mööda yhe silindri kaupa süütejuhtmed maas ja ka kõik süüteküünlad maas.
Survekella on vaja, kas keerad süüteküünla asemele või kui kella otsas on koonusega kummimuhv siis palu sõbra abi.Eest rihmarattast keerad võtmega mootori töösuunas ja starterist võid ka anda kui kell lubab seda.Ära mootorit tööle pane mõõtmise ajal.

Kontrolli jahutusvedeliku taset, sellest nagu Sa ei räägi midagi. Peale plokikaanetihendi võib muid vigu seal veel olla, et tihendivahetus ei pruugi olla lahendus.Mõra hülsis jne mida iganes.

Alusta kontrollimisest
Tosooli tase mängib...kord on normis ja kord on otskorral.
kait kirjutas:Mina soovitan sulle, kui mitte kõige pädevamale autoremondi inimesele, vii auto korralikku kohta remonti ja lase seal defekteerida ja korda teha. Säästad aega, ning närve. Lõppkokkuvõttes säästad ka tõenäoliselt raha.
Ongi plaanis viia kuna endal aega napib töö kõrvalt
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Kus see auto ise muidu asub?Pärnus?
omega1996
Huviline

Omega Sport Packet kirjutas:Kus see auto ise muidu asub?Pärnus?
Tallinnas, Viimsi vallas
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Sul kolmikkraan on autol või ei ole?
omega1996
Huviline

Omega Sport Packet kirjutas:Sul kolmikkraan on autol või ei ole?
Ma ei tea. Kus see asub ja milline see välja võiks näha?
Taavi22

Postitus Postitas Taavi22 »

üldjuhul peaks see olema paisupaagi ja salongisoendus radika vahel...mm kui kapoti lahti teed siis peaks olema vasakul pool. vähemalt 2,5td-l on
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Pilt
omega1996
Huviline

Niisis... Auto käis reedel opel aasis. Tehti järgmised asjad ära nagu: Plokikaane tihend, Klapisääre tihend(mida praktiliselt enam ei olnud), Klapikaane tihend, Summuti tihend. Kokku koos pastade, jah.vedeliku, termostaadi poltide välja puurimisega ja muude materjalide ning mootori tööga läks 2513.- eesti rahasi. Öeldi et radiaatori vent ei tööta, ma mingi et imelik et eile just töötas nad olevat otse voolu peale lasknud ja asi ei toimind. Auto seal muidugi tööle ei läinud kuna moto oli soe ja peetis aku ei vedand tööle. Saadi auto kuidagi tööle ja sõitsin siis kodu poole muidugi ummiku ajal. Endal hirm ka sees et kui vent tööle ei hakka siis asi jälle peetis aga temp ei tõusnudki sinna 95 kraadi juurde minu önneks. Eile õhtul lasin siis autol kohapeal tiksuda enda kontrolliks. Temp. tõusis päris pikka aega kuskil 95 juurde ja vent hakkas ka tööle mis jahutas mootori maha. Temperatuuriga on nüüd korras ja tulin just viimsist kust ostsin uue aku kah ja ennäe imet. auto läheb soojast peast tööle kah nüüd. Järgmisena vaja nüüd vahetada Hammasrihm koos rulliga, gen.rih ja nukkvõlli simmer. Küsite et miks kohe ei vahetanud? Sellepärast et ei olnud piisavalt raha, jõulud ju tulemas:D. Kokku koos sellega oleks läinud summa 3800.- Kuid selle lasen ka esimesel võimalusel ära teha
Taavi22

Postitus Postitas Taavi22 »

Mis mootoriga auto sul on?
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

Taavi22 kirjutas:Mis mootoriga auto sul on?
esimeselt lehelt näha,et 85kw 2,0
Andreas0110

Postitus Postitas Andreas0110 »

Kas see kolmikkraan on migni lisavarustus, mul nagu küll sellist asja vahel pole.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Kolmikkraan on konditsioneeriga autodel.
Andreas0110

reims86 kirjutas:Kolmikkraan on konditsioneeriga autodel.
Selge pilt, sinna kanti ma arvasin ka seda olevat.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Vaidlen vastu!Olen seda "paljukiidetud" kolmikkraani korduvalt aga tulutult otsinud.
Ehk mõtlesid kliimaautomaatikaga masinaid.

Teemasse kahh...omega1996 mis siis täpselt viga oli,mida töömees ütles?Plokikane tihend läbi,näidati vana tihendit kahh?
Ja hammasrihma pärast ära väga suurt muret võta,kui peakski rihm katkema siis lihtsalt on sul esialgu masin omal jõul liikumisvõimetu,rihma vahetusega asi lahenebki.
Vist foorumikasutaja Andreasel juhtus selline asi,uus rihm+vajalikud pudinad ja sõit jätkub.Doch mootori puhul teised jutud...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Andreas0110

Tim kirjutas:
Vaidlen vastu!Olen seda "paljukiidetud" kolmikkraani korduvalt aga tulutult otsinud.
Ehk mõtlesid kliimaautomaatikaga masinaid.

Teemasse kahh...omega1996 mis siis täpselt viga oli,mida töömees ütles?Plokikane tihend läbi,näidati vana tihendit kahh?
Ja hammasrihma pärast ära väga suurt muret võta,kui peakski rihm katkema siis lihtsalt on sul esialgu masin omal jõul liikumisvõimetu,rihma vahetusega asi lahenebki.
Vist foorumikasutaja Andreasel juhtus selline asi,uus rihm+vajalikud pudinad ja sõit jätkub.Doch mootori puhul teised jutud...
Just... hammasrihma purunemine on köömes :)
Vasta