Opel Omega B 2001 mootori tuli läheb põlema abi.

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
Yup

Opel Omega B 2001 mootori tuli läheb põlema abi.

Postitus Postitas Yup »

Tere olen suht algaja opel omega b 2001 omanik ja auto mootoriks on 2.2 D eco . Mingi jant on kallal läheb mootori tuli põlema ja jõud kaob et tahtsingi vanadelt kaladelt nõu küsida et milles võib probleem olla on mainitud kah et EGR klapp nässus ja tahtsingi küsida et kui peaksgi probleem selles olema kas saab seda näiteks vahelt ära võtta ja lihtsal viisil probleemi lahendada.

Igasugune nõu on oodatud =) !

I
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Re: Opel Omega B 2001 mootori tuli läheb põlema abi.

Postitus Postitas vivaldi »

Diagnostika kindlasti abiks.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
martsipan

Postitus Postitas martsipan »

Yup kirjutas:Tere olen suht algaja opel omega b 2001 omanik ja auto mootoriks on 2.2 D eco . Mingi jant on kallal läheb mootori tuli põlema ja jõud kaob et tahtsingi vanadelt kaladelt nõu küsida et milles võib probleem olla on mainitud kah et EGR klapp nässus ja tahtsingi küsida et kui peaksgi probleem selles olema kas saab seda näiteks vahelt ära võtta ja lihtsal viisil probleemi lahendada.

Igasugune nõu on oodatud =) !

I
lase diislivendadel pumbad ära puhastada. see on mu sõpradel küll aidanud. samad sümptomid olid küll.
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

õhulugeja õhtal ehk? kas pöörded lähevad üle 3600?
Yup

Postitus Postitas Yup »

Jep pöörded lähevad üle 3600, alguses oli kui püsikiirusega sõitsid viskas tuld kogu aeg põlema aga nüüd on sel kombeks kogu aeg põleda seega nagu tekkiski suurem huvi et mis seal siis häda teeb .
Vasta