K:Displey jutud

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
tanellenat
Huviline
Has tänanud: 37 korda
Been tänatud: 16 korda

K:Displey jutud

Postitus Postitas tanellenat »

Selline deela, et ei leidnud kuskilt räägitavat sellest kui jutud valetavad, et mida teha siis.
Selline asi et mul kompu(diislil) keskmine kütuse kulu on hetkel 20-26l( kompu järgi) siis see hetke seisuga kütuse kulu näitab normaalselt kiirendades 39- 40l. kunagi eales ei ole ta mul selliseid numbreid näidanud ja ma märkaks ka kui auto on ameeriklaseks hakanud. Ta võib võtta rohkem vb 1l-2l aga mitte rohkem. Küsimus: Kas see on diagnostikaga võimalik paika saada või sealt vähemalt midagi välja lugeda. Või teab üldse midagi sellest keegi
Maitseained SINU lauale-tsekka linki ja vali oma lemmikud
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101
eedu32
Huviline
Kontakt:

Re: K:Displey jutud

Postitus Postitas eedu32 »

Jutt suht segane aga oletan et tänapäevani näitas see kompu normaalselt ja nüüd üht äkki hakkas näitama ulmelisi näite . Siis põhjus elektroonikas. Kui sa aga just vahetasid selle kompu eile miski teise masina pealt ja nüüd näitab ulmelisi näite siis vuta vuta esinusse või siis kasutaja Kait juurde. Vaja progeda autole vastavaks
tanellenat
Huviline

kusjuures ta käis maha mingi eile õhtu 5-6 korda ja enne sedagi võetud. aga kas pärnus ei tee klubilistest keegi seda
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

tanellenat kirjutas:hetke seisuga kütuse kulu näitab normaalselt kiirendades 39- 40l. kunagi eales ei ole ta mul selliseid numbreid näidanud
100kw mootoril näitab sellist numbrit(~39l/100km),kui gaas põhjas kiirendada...
Ega ei suitse/tossa kahtlaselt?Ehk saab keegi oskajam mees diagnostikaseadmega reaalajas mootori tööd jälgides veale jälile.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

Kui hakkab reaalselt rohkem kütust võtma siis saan veidi aidata. Kui aga kõik tundub veel korras olema ja kompu viskab ikka villast siis ei saa aidata.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
tanellenat
Huviline

VIVALDI:mis võib siis viga olla kui hakkab reaalselt rohkem võtma
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

Viga ma ei oska öelda, aga kui viga on elektooniline siis ma pean sellele jälile jõudma. Ehk siis mul on diagnostika võimalus.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Kasutaja avatar
kait
Huviline

Postitus Postitas kait »

eedu32 kirjutas:Jutt suht segane aga oletan et tänapäevani näitas see kompu normaalselt ja nüüd üht äkki hakkas näitama ulmelisi näite . Siis põhjus elektroonikas. Kui sa aga just vahetasid selle kompu eile miski teise masina pealt ja nüüd näitab ulmelisi näite siis vuta vuta esinusse või siis kasutaja Kait juurde. Vaja progeda autole vastavaks

Täpsustan siiski, et kompu seadistamist saab teoastada ainult tehase testriga. Esindusse.
paikas

Postitus Postitas paikas »

aga ma küsiks üldisemalt kompuutrite kohta, et olen selline mees kellele meeldib oma autodele puudu olevaid lisasid juurde pookida(seega pakkuge mulle püsikaga suunatule kangi ja MF rooli)

küsimus siis üldisemalt see, et mida ma pean oma 96a omega b'le veel juurde sebima, et saada käima värviline kompuuter? Sinna juurde muidugi kompu ise ka.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

paikas kirjutas:aga ma küsiks üldisemalt kompuutrite kohta, et olen selline mees kellele meeldib oma autodele puudu olevaid lisasid juurde pookida(seega pakkuge mulle püsikaga suunatule kangi ja MF rooli)

küsimus siis üldisemalt see, et mida ma pean oma 96a omega b'le veel juurde sebima, et saada käima värviline kompuuter? Sinna juurde muidugi kompu ise ka.
facelift omega pead sellele värvilisele displeile ümber istutama :lol: .Üldiselt on maailmas kõik võimalik,aga põhim.lihtsate vahenditega ei saa sa värvilist displeid 96 aasta omegale,sest selle juhtimine käib läbi maki ja mf rooli nuppude,mida su autol pole ja seda facelifti makki ka nagu ei areta eriti vana sisu sisse..
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Kasutaja avatar
kait
Huviline

Postitus Postitas kait »

paikas kirjutas: küsimus siis üldisemalt see, et mida ma pean oma 96a omega b'le veel juurde sebima, et saada käima värviline kompuuter? Sinna juurde muidugi kompu ise ka.
mardus72 kirjutas:facelift omega pead sellele värvilisele displeile ümber istutama :lol: .Üldiselt on maailmas kõik võimalik,aga põhim.lihtsate vahenditega ei saa sa värvilist displeid 96 aasta omegale,sest selle juhtimine käib läbi maki ja mf rooli nuppude,mida su autol pole ja seda facelifti makki ka nagu ei areta eriti vana sisu sisse..

Eksid mardus72, täiesti vabalt saab panna. Ja rooli nupud pole kohustuslikud.
1.CID ekraan
2.NCDR 1100, 1500 "raadio"
3.Pistikud/juhtmed
4.GPS antenn(1500 puhul on võimlaik paigaldada ka autotelefoni moodul)

Loomulikult peavad erinevast autost võetud ekraan/makk olema lahutatud.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Kontakt:

kait kirjutas:
paikas kirjutas: küsimus siis üldisemalt see, et mida ma pean oma 96a omega b'le veel juurde sebima, et saada käima värviline kompuuter? Sinna juurde muidugi kompu ise ka.
Eksid mardus72, täiesti vabalt saab panna.
1.CID ekraan
2.NCDR 1100, 1500 "raadio"
3.Pistikud/juhtmed
4.GPS antenn

Loomulikult peavad erinevast autost võetud ekraan/makk olema lahutatud.
ok.selge,aga räägi parem,kas on võimalik faceliftil makki niiviisi kompust eraldada,et kompu displei näitaks ka siis kõiki andmeid,kui paneksin omegasse mitteoriginaal 2din maki.ja juhtimine jääks toimima siis vaid rooli pealt
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Kasutaja avatar
kait
Huviline

Postitus Postitas kait »

mardus72 kirjutas:ok.selge,aga räägi parem,kas on võimalik faceliftil makki niiviisi kompust eraldada,et kompu displei näitaks ka siis kõiki andmeid,kui paneksin omegasse mitteoriginaal 2din maki.ja juhtimine jääks toimima siis vaid rooli pealt
Ei.Rooli nupud on ühendatud raadio külge.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Kontakt:

kait kirjutas:
mardus72 kirjutas:ok.selge,aga räägi parem,kas on võimalik faceliftil makki niiviisi kompust eraldada,et kompu displei näitaks ka siis kõiki andmeid,kui paneksin omegasse mitteoriginaal 2din maki.ja juhtimine jääks toimima siis vaid rooli pealt
Et siis pole miskit võimalust komput tööle saada,kui maki vahetan.Või on äkki kallimatel makkidel mingi progemise variant ka,et saab komput läbi selle juhtima panna.
Image
Kasutaja avatar
kait
Huviline

Postitus Postitas kait »

mardus72 kirjutas:
kait kirjutas:
Et siis pole miskit võimalust komput tööle saada,kui maki vahetan.Või on äkki kallimatel makkidel mingi progemise variant ka,et saab komput läbi selle juhtima panna.
Ei.
Vasta