kütus venemaalt

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
risto
Huviline

Re: kütus venemaalt

Postitus Postitas risto »

megahabe kirjutas:
eedu32 kirjutas:Vene diisel peaks norm olema mul sõber o.omega sõidab sellega ja ei kurda kuid sealgi väikesed vanarahva tarkused juures kui kasutad siis tuleb 2t õli lisada. Kuna hetkel talvise kütuse hind kah venes suht kõrge siis kindlasti jälgida mida keegi müüb. Kindel on see et tarnija tuleb korralik valida
Võin rääkida sulle väikese loo "t õli kohta :D mida rääkis mulle üks tark miis!
Mida teeb 2t õli.... põleb! seega ta seguneb mootori õliga ja sealt ka õli kadu, mina enam ei pane 8)
mismõttes? :lol: :lol:
mingit jama ajas sulle
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

risto kirjutas:
megahabe kirjutas:
eedu32 kirjutas:Vene diisel peaks norm olema mul sõber o.omega sõidab sellega ja ei kurda kuid sealgi väikesed vanarahva tarkused juures kui kasutad siis tuleb 2t õli lisada. Kuna hetkel talvise kütuse hind kah venes suht kõrge siis kindlasti jälgida mida keegi müüb. Kindel on see et tarnija tuleb korralik valida
Võin rääkida sulle väikese loo "t õli kohta :D mida rääkis mulle üks tark miis!
Mida teeb 2t õli.... põleb! seega ta seguneb mootori õliga ja sealt ka õli kadu, mina enam ei pane 8)
mismõttes? :lol: :lol:
mingit jama ajas sulle
Mina enam kütust mootorisse ei lase kuna see põleb ja väheneb paagist :lol:

Mega see on suht jama jutt, sest 2t teeb ainult seda, et määrib paremini ja teada on see, et diisel on kuiv ja seeläbi kuluvad detailid rohkem.
silluboy

Postitus Postitas silluboy »

njam ma panin seda ka tähele et esimese paagi tankisin kanistrist oli see kuidagi kollast värvi, no slles suhtes et tumedam kui "eesi" küte ja teise tankimise ajal oli see vabsee kuidagi rohekas, millest see tuleb?
risto
Huviline

soomes on ka diisel neoonroheline..
kas keegi oskab põhjendada?
broadcast

Postitus Postitas broadcast »

Kusjuures see värvi teema on huvitav. Naabrimees ka kunagi sõitis vene diisliga ja võttis ka algul erinevatelt tarnijatelt ja alati jättis mingi koguse purki alles, näidiseks, et vajadusel kvaliteeti kontrollida lasta. Ja võrdluseks ostis ka erinevatest kodumaistest tanklatest diislit ja lõppkokkuvõtteks oli tal poole aastaga vist 9 erineva värvinguga purki diisliga, kui nüüd õigest mäletan. Värvus varieerus valgest-kollakast kuni roheka-õrnalt sinaka toonini.. :mrgreen:
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

siis küsiks miks jäävad diislid sõltuvusse eetrist?
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
risto
Huviline

megahabe kirjutas:siis küsiks miks jäävad diislid sõltuvusse eetrist?
aku on nr 1 diislil
kompresioon kehv(rõngad,kolvid,hülsid)
eelsüüteküünlad vanad.
pihustid kusevad/pump väsinud
arska
Huviline

Postitus Postitas arska »

diislil on vaja ikka jube suurt vool kaima lykkamise et ta korralikult kaima t6mbaks ennast,ja muidugi kompresjoon ja kytte pumpp ja eelsyyte kyynlad peavad olema jah samas heas korras tean seda juba oma masuudi pritsist!tana juhtus imelik asi minu mersuga,mersu on soomes ja soomes oli tana kylma 31 MIINUST,ja see raibe laks paare ringi t6mbamisega kaima!!! :shock:
Image
risto
Huviline

arska kirjutas:
diislil on vaja ikka jube suurt vool kaima lykkamise et ta korralikult kaima t6mbaks ennast,ja muidugi kompresjoon ja kytte pumpp ja eelsyyte kyynlad peavad olema jah samas heas korras tean seda juba oma masuudi pritsist!tana juhtus imelik asi minu mersuga,mersu on soomes ja soomes oli tana kylma 31 MIINUST,ja see raibe laks paare ringi t6mbamisega kaima!!! :shock:
no meil siin länsi soomes oli -27 ja mu 2,2 diisel ecotec frontera läks käima küll,aga enne pean soojapuhuriga pihustid soojaks laskma,muidu ketran 30 sek enne,kui läheb..täna tahtis u 5 sek kerimist
aga vanad diisel mersud...
kui aku hea ja küünlad head läheb käima...isegi miljon km pole probleemiks.
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

ok sain omad vastused :)
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
grimreaper

Postitus Postitas grimreaper »

Vene diisliga isegi sõitnud, mingit vahet ei tundnud. Samas ega kui ise poleks toonud, siis ei oleks julgenud sõita ka. Ei tea millega nad diislit veel segada võivad.
Kasutaja avatar
oskaja
Klubiliige
Has tänanud: 3 korda
Been tänatud: 26 korda

Postitus Postitas oskaja »

Mul vanamees toob omaks tarbeks nii diislit kui ka bensiini... diisel masinad töötavad ilusti ja pole ka käivitumisega probleeme olnud ning bensiinikad töötavad samuti väga OK-ilt. Ainuke, mis vene bensiiniga ei taha ideaalselt töötada, on ema Mazda. see on siuke pipar et isegi eesti 95-ga raibe ei funka korralikult.
kunagi oli omal juhus kui omasin c30ne mootoriga omegat... maantee sõidul ei meeldinud sellele autole üldse kiirusevahemik 85-95km/h... ma ei tea senimaani miks aga alati hakkas lonkama ja jukerdama kui ühtlaselt selles vahemikus sõitsin. väiksema ja suurema kiirusega polnud mingit probleemi. tookord oli eesti bensiiniga keskmine kulu 9-10L sajale. sai siis paar korda vene bensiini pandud peaaegu kuivaks sõidetud paaki ja, uskuge või mitte, see meeldis omegale palju rohkem. kannatas sõita iga kiirusega- ei hakanud lonkama ega miskit, muutus natuke teravamaks- eesti küttega sõites tahtis mootor ennast natuke koguda kui möödasõidule läksid (võttis auto mõtlema noh :D ) kuid vene küttega vajutasid ja auto läks ning keskmine kulu tuli ca. liitri jagu allapoole.
omale tundub ka ilge reklaami jutuna see ja kui omal poleks nii juhtunud siis väga ei usuks aga jah...nõndamoodi ta läks.
vb tol ajal (ca. 8 aastat tagasi) solgiti eesti pinnal kütuseid rohkem või siis toodi venemaalt puhtamat ja parema oktaanarvuga kütust vms.
silluboy

kui keegi tartus on ja odavamat tanklat otsib siis saab seda auverest kus praegu 1.13 95 liiter aga muidu ma võtsin kõrvekülast 95 kanistrisse ja see oli selline kana kaka värvi :lol:
siim1314

Postitus Postitas siim1314 »

silluboy kirjutas:kui keegi tartus on ja odavamat tanklat otsib siis saab seda auverest kus praegu 1.13 95 liiter aga muidu ma võtsin kõrvekülast 95 kanistrisse ja see oli selline kana kaka värvi :lol:
Suvel, kui ml veel vectra oli, siis see kõrveküla 95 kannatas sõita küll... Homme lähen otsin kuskilt sealtpoolt diislit ka, vaatame kuidas toimib :)
silluboy

no eks anna teada, huviga ootan, bensiin on seal küll puhas ja ma püsikunde seal sest ma elan seal lähedal
Vasta