Kliima töö külmaga.

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
hensu69

Kliima töö külmaga.

Postitus Postitas hensu69 »

Mul omega B. Nüüd on siis külma juba piisavalt olnud. Otsustasin kliimat proovida, olen kuulnud, et tuleks vahel talvel käivitada. Ei toimunud aga midagi. Kas on siis kliima nüüd tuksis või ei peagi ta sellise külmaga tööle hakkama, keegi teab ehk öelda?
o:mega

Re: Kliima töö kõlmaga.

Postitus Postitas o:mega »

:? Kõlmaga? Ehk siiski külmaga?
Mida sul kliimaga ikka teha? Läheb soojemaks, küll ta siis tööle hakkab. Aga kui sul on konditsioneer siis võid paar päeva ringi sõita sisse lülitatud olekus. Koha peal soendades või niisama seistes saab oma temperatuuri kätte ehk ja vuristab õli ringi.
opelist

Postitus Postitas opelist »

Konditsioneeri kompressor ei rakendu, kui välistemperatuur on alla +5C
hensu69

Re: Kliima töö külmaga.

Postitus Postitas hensu69 »

hensu69 kirjutas:Mul omega B. Nüüd on siis külma juba piisavalt olnud. Otsustasin kliimat proovida, olen kuulnud, et tuleks vahel talvel käivitada. Ei toimunud aga midagi. Kas on siis kliima nüüd tuksis või ei peagi ta sellise külmaga tööle hakkama, keegi teab ehk öelda?
o:mega

Postitus Postitas o:mega »

Aga mida sa siis ootad, et ta tegema peaks hakkama? Kui foorumisse kirjutad siis loe enne saatmist oma postitus läbi ja mõtle, kas ikka kõik said aru, mida sa teada tahad. Ka minusugune :( Viimases hädas aitab ka edit nupp.
Kas on üldse tegemist kliimaga või ainult konditsioneer? Kuna viimati aru said, et ta töötas? Kas ECO nuppu lülitades läheb märgutuluke põlema? Kas mootori juures midagi muutub (kondi pumba juures peaks klõps käima, mootori pöörded muutuma korraks)?
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

opelist kirjutas:Konditsioneeri kompressor ei rakendu, kui välistemperatuur on alla +5C
Päris kindel pole...aga konditsioneer töötas eelmine talv~ -10´c ringis.Praegu kahjuks ei saa proovida/tõestada,kuna süsteemis pole piisavalt survet.Aga mille järgi üldse see süsteem aru peaks saama,et miinus kraadid väljas on?Auto oma temp.andur v?Kui see F´i näitab?Mis siis suvel saab?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Kasutaja avatar
Argo
Klubiliige
Has tänanud: 7 korda
Been tänatud: 3 korda

Re: Kliima töö külmaga.

Postitus Postitas Argo »

Mul endal on ka kliima. Minu kliima süsteemil on nii ,et kompressor ja ventikad lülituvad välja kui temperatuur on -5 kraadi. Kui tahad seda süsteemi talvel tööle panna siis aja auto kuhugi soojemasse kohta siis saad proovida. Kui on alla -5 kraadi peaksid kompressor ja ventikad tööle hakkama, ventikaid näed läbi iluvõre ,et kas need käivad ringi või mitte.
Vasta