jamad omega 2.5 td-ga
Re: jamad omega 2.5 td-ga
ma arvan et nüüdseks on mul kõrini viisin juba auto teenindusse ja lasen plokikaane maha võtta ja lasen ka plokikaane kap remondi teha kolvid vahetan ka vast koos saalede ja kepsudega välja arvan et vanaks jääb ainult plokk ülejäänd sisu tuleb tutikas kaalun isegi seda et äkki ostan ka uue plokikaane kallis ta on aga tasub ära. põhjus selles et kui viimati sõitsin siis viskas mul käimise pealt eelsüüteküünla kaanest välja, kest jäi plokikaande aga sisu lendas koos juhtmega välja. homme lähen siis koos tuttavaga seda autot tegema ja kaant maha kakkuma vaatame mis sealt välja tuleb. põhjus on arvatavasti selles et eelsüüte küünla lõi puru aga sisu lendas kolvi peale ja see klõbiseski.seda ei tea ainult mix ta sisu välja viskas. müstika mis selle mootoriga toimub. kui saan teen ka pilte juhtunust ja hoian teidki kursis.
nüüdseks siis auto laiali ise kakkusin homme tuleb plokikaan maha ja siis näeb mis viga kaks eelsüüteküünalt olid puru ja otsad kukkunud kolvi peale need seal häält teevadki vähemalt tegid loodan et klappidele ja plokikaanele haiget pole teind.
esimeses postis sa kirjutad et oled eelsojendus (ehk eelsüüte) küünlad mingi aeg vahetand, äkki ütled mis firma tootang on et niimodi ära lagunevad siis teavad teised kah igagsjuhuks neid vältida
äga edu remondis
äga edu remondis
Viimati muutis pikkLauri, 14 Jaan 2011 19:33, muudetud 1 kord kokku.
jaaa ikka sorry et ei mainind, nii kurb kui se ka pole aga oli bosch-i toodang ei teagi mis sinna panna sest boschi a varuosa küünla kohapealt on väga raske leida ja tõenäosus on 50-50 et saad ka boschilt praak küünla. endal muidu releed ja eelsüüte süsteem korras ja diagnostis kontrollitud. saan ühe tuttava käest tehase originaalid küünlad mis on a varuosa ja proovin neid.
ma vahetasin kah eelmine talv ära, samamoodi A osad, ostsin Ascarist uued aga mulle tulid Peru tootetud küünlad
ei tea jah mis jama nende küünaldega on iga tahes ngk ärge ostke mitte mingil juhul enda petmine ainult ma arvan et praaki toodetakse väga palju ja noh b varuosa kah mõnda asja ei osata üldse järgi teha aga mõni on bosa jälle parem võta nüüd kinni siis mida, kus ja milleks.
tänaseks siis moto laiali ja oh üllatust kolvi pealne paksult küünla pudi täis, jama ainult selles et kolvi pealne täkse täis ja sama ka kaanel kuskil millise sügavusega. Siit küsimus teadjamatele meestele ega see täksilisus mul edasi tilisema ei jää kui ma ta ära puhastan ja kokku uuesti panen ilma lihvimatta. klapid õnneks terved ja kaan isegi ilma pragudeta. muidu mootor on saanud kunagi kap. remondi sest kolvid ja klapid on uued. ja noh seal tundub palju asju uutena nii et õnneks olen sattund korraliku oblika otsa isegi turbol pole ei risti ega ka piki lõtku käega vähemalt ei tundnud.
Klapid on terved küll, kuid kas ka sirged ja tihedad? Täkilisus iseenesest ei tohiks probleem olla.
on tihe lasin survestada kaant. ja klapid ja tõukurid käivad nagu kord ja kohus nukaga. tänud informeerimast.
Lase kaanele survetest teha.Tallinnas saad seda teha siin.
ELIPS-K OÜ
Telefon: +372 508 7150
Aadress: Madara 33, TALLINN 10613 HARJUMAA
E-post: urmas.teearu@mail.ee
Minu kaas käis seal remondis ja kasutan ka tema teenuseid veokite kaantega siiani probleeme pole olnud.
Seal peaks ka üks remonditud kaas müügis olema.Vaata ka kindlasti eelpõlemis kambrid üle ja kolvi servad.
Ise just lõpetasin kap remondi kuna sattusin üsna nutuse isendi otsa.
ELIPS-K OÜ
Telefon: +372 508 7150
Aadress: Madara 33, TALLINN 10613 HARJUMAA
E-post: urmas.teearu@mail.ee
Minu kaas käis seal remondis ja kasutan ka tema teenuseid veokite kaantega siiani probleeme pole olnud.
Seal peaks ka üks remonditud kaas müügis olema.Vaata ka kindlasti eelpõlemis kambrid üle ja kolvi servad.
Ise just lõpetasin kap remondi kuna sattusin üsna nutuse isendi otsa.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
Ah juba jõutsid.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
pole hullu aga tänud, tänud, tänud, tänud ja tänud veel kord tean et siit foorumist võin abi saada kui millegagi hätta jään.
Selline mõte käis peast läbi...kui väljalaskesse on sattunud eelsüüte küünla otsa tükid,mida siis turbo selle kohta"ütleb"?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
ei midagi sest õnneks pole sattund nad väljalaskesse käisid ainult kolviga kaasas või olid kas kaane külge kinnitund või kolvi külge minul olid kinnitunud need ime väikesed tükid kaane külge.
sain täna mootori tihendite rem komplekti kätte, homme läheb siis kokku lappamiseks, hoidke siis pöialt et käima ka läheb ja ka tööle jääb normaalselt. nagu ta originaalis käis.