paagisisene pump ei hakka tööle.

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
malvatony

paagisisene pump ei hakka tööle.

Postitus Postitas malvatony »

keset sõitu jäi siis auto seisma,nii on viimasel ajal üha sagedamini seda hakanud juhtuma.arvasin et suvine kütus,tegin paagi tühjaks ,uus filter ja ikka ei midagi. avastasin et paagisisene pump ei tee häält kui süüde sisse panna.võtsin pumba maha,andsin otse voolu siis töötas. testriga vaatasin kaitset nr 18,süüte sissepanekul ca 0,2 V. kust edasi otsida? on pumbal kapoti all mingi relee? autoks 2000 2,5td 96kw
risto
Huviline

Re: paagisisene pump ei hakka tööle.

Postitus Postitas risto »

on täitsa olemas relee kapoti all aku kõrval,kuid ma ei tea milline neist?
aga vaata pumba juurest testriga uuesti ja las keegi annab starterit..
siis peaks olema vool
malvatony

päev otsa käisin testriga mööda juhtmeid ja ka viga leitud. paagisisese pumba pistik jumpsis.
mariom

Postitus Postitas mariom »

mul ka paagisisene pump ei tööta aga auto käib ilusti ja käima läheb ka ilusti...ainult kui küte hakkab otsa saama siis ei saa kätte kütet eile testisin et kui näitab 45km veel sõitu siis saab otsa. Mul muidugi 98 aasta sama mootor
malvatony

kas siis auto saab töödata ilma paagisisese pumbata? kui mul paagis alla 20 liitri hakkab jääma,venib käivitus kole pikaks.
-JT-

Postitus Postitas -JT- »

Saab töötada küll.Paagisisene pump käib nii kaua kui eelsüüde järgi on.Vähemalt minu omal on küll nii.
malvatony

millal pump üldse aru saab millal töödata millal mitte? kas iga kord siis kui eelsüüdet anda?mul igakord küll ei tööta.
Asjamees
Huviline

Postitus Postitas Asjamees »

Kuda teil see ilma pumbata töötab. Mul suri lihtsalt keset sõitu välja kui alla poole paagi kütust oli. Keeldus käima minemast enne kui kanistritäis kütet juurde sai valatud.
egert

Postitus Postitas egert »

Mul küll 110kw 2,5 diisel aga kui süüte sisse keerata käib paagisisene pump ja kõhu all olev pump nii kaua kuni rõhk üleval vms. mingi 20 sek? Omal juhtus ka paar nädalat tagasi lugu kus teepeale jäin, lampi suri välja :lol: , veaoks oli siis kõhuall oleva pumba juhe oli ära ussitanud ja ei andnud ühendust :roll:
malvatony

kusjuures hommikul läheb tööle niimoodi vahest isegi kui pump tõksugi ei tee.aga paagis peab selleeest vähemalt25 liitrit kütust olema.praegu masin sõidab naise käes koguaeg vähemalt pooltäis paagiga. kui eesti jõuan vaatan juhtmed üle,ehk leian kuskillt lihtsast kohast ussitanud kaablid.
Vasta