Igatahes kui olen kätte saanud ex ma anna teliel kah teada kuidas selle saab kätte.
Tegelt ei ole seal hullu midagi.Seal kus salongiõhufilter asub on küljel üks luuk,avad selle ja ongi ligipääs tagatud.voolikutel on kiirliidesed(rohelised vist)tõmbad need lahti ja ongi kraan käes.Ruumi küll palju tegutsemiseks pole aga saab hakkama.Edu soovides!maaall14 kirjutas:seda juppi on parajalt keeruline kätte saada juu .
Ei oska kahjuks öelda hetkel, kas pump ka reaalselt ringi käib. Kuid kui järgi vajutan siis esineb mootori töös muutusi(pöörded korraks kõiguvad ning kütusekulu tõuseb natuke). Järeldan, et pump käib ringi, kuid salongis ei ole mingeid muutusi, ei puhuri tegevuses ega ka temperatuuris. Ise kahtlustan natuke, et äkki konditsioneer tühi, kuid kuidas ta saab tühjaks minna.opelist kirjutas:Taies, kolmikkraan konditsioneeri tööd ei sega. Kas pump ka reaalselt ringi käib? Kui pumba rihmaseibi peal olev kolmnurkne plekitükk ringi käib, siis aetakse pumpa ringi ning kui paigal seisab, siis mitte. Alates +5C ja alla selle enam konditsioneeri pump järgi ei lülitu. Samuti ei lülitu pump järgi siis, kui süsteemis liiga väike surve on, samas siis ei tohiks ka mootori pöörded muutuda.
Taies kirjutas: Ja kas se kolmikkraan võib olla selline:
http://acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted ... -1&t4=&t5=
Kui on, siis telliksin acar-st ära selle kohe,
o:mega kirjutas:opelist mis mõttes V6?
Alloleval lingil üks väga viis tabel V6 plokikaanetihendite "kontrollimiseks"Taies kirjutas:Mootoriks siis 2.5 V6 B.
Minu mootoriks on V6 125kw. Läbisõit on 313000km, ei pidavat väga suur olema nii suuremahulise mootori kohta.o:mega kirjutas:opelist mis mõttes V6?
Aga susin võib olla ka vaakum. Õli kaob ära kahte moodi. Kas läbi silindrite või siis läbi tihendite. Jahutusvedelik kaob ära ainult ühte moodi- lekkides. Kui mootor oma seisu kohti ei märgista siis ilmselt on esimene variant sääreklapi tihendid. Teine on kolvirõngad aga see muidugi väga suure läbisõidu puhul.
Tänud Opelist, sirvin ja teen vea kindlaks.opelist kirjutas: Alloleval lingil üks väga viis tabel V6 plokikaanetihendite "kontrollimiseks"
http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1209123017" onclick="window.open(this.href);return false;