K: 2,5TD soojalt madalkäigul vibreerib
K: 2,5TD soojalt madalkäigul vibreerib
Probleem siis selles, et külmalt tiksub väga ilusasti, kuid soojalt tuleb mingi vibra sisse ja ei ole see mootori hääl enam päris see mis peaks, et millest tuleks viga otsima hakata? Jutt siis madalkäigul töötamisest.
Pöörded normis ja töötab ühtlaselt.
Pöörded normis ja töötab ühtlaselt.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Re: K: 2,5TD soojalt madalkäigul vibreerib
No ex ma lasen esimesel võimalusel pihustid üle vaadata ja siis ex näis mis saab.
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Kui pihustid maha võtad,siis võiks juba silindri surved ka ära mõõta.
Sama vibreerimismure siin ka. Segab krt raadio kuulamist kuna paneb salongi kumisema. Ostsilloskoobiga mõõtsin kõiksugu signaalid üle ja diagnostika ka takka otsa. Kõik ideaalne. Aga sinder vibreerib kui mootor soojaks saab. Vahel harva juhtub et ei vibreeri ka. Kui pihustid ära kontrollid, anna kindlasti siin ka teada tulemustest.
Ma kolmapäev või neljapäev üritan ära vaatada pihustid. Ikka annan teada ja kui mure ei saa lahendust siis jätkan teemaga 

, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Kus pihusteid kontrollid? Minu juures oleks ka võimalik neid kontrollida.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Ma mõtlesin paikusele minna kontrollima, kuid pole veel kindlalt otsustanud, kuid mis oleks sinu kontrollimise hind?vivaldi kirjutas:Kus pihusteid kontrollid? Minu juures oleks ka võimalik neid kontrollida.
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Homme helistan ja täpsustan. Aga viimati oli vist 6€
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Kunagi käisin Tallinnas Testrem-is kontrollimas - pihustid näpus minnes küsiti kontrolli eest 10 EEK/tk 

Minu viga ilmselt on see, et roolivõimu pumbal üks kinnitus polt on lännu ja seepärast vibreeribki vist.
, Audi A4 2,5TDI 1999a,