Lekke peataja muidugi üks variant aga enne peab ikka väga selgeks tegema sellega kaasnevad võimalikud kõrvalnähud.sipelga14 kirjutas:endal oli ka kunagi ühe autoga selline jama,küll mitte opliga.jama oli siis selles et plokikaanel oli ühe silindri juures pisike mõra ja jahutusvedelik jooksis otse silindrisse. see auto ajas ikka jubedat auru sumbutist välja,aga otseselt ei tilkunud sumbutist midagi ja radikal ka ei olnud normaalsest suuremat survet sees.proovi panna radikasse mingit radika lekke peatajat.aga mitte neid pulbreid.
K:tosooli Kiire kadumine?
Re: K:tosooli Kiire kadumine?
mina neid lekkepeatajaid ei poolda, pärast salongiradikas umbes ja muud mingid jamad 

Eestlane ei astu ämbrisse, eestlase jaoks on ämber jalanõu.
-
- Huviline
lekke peataja on lihtsalt probleemi lahendamise edasi lykkamine ja sellega v6id midagi muutki kahjustada v6i tuksi keerata!
-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
mul on viimasel ajal akanu 2,2 106kw analoogset tsirkust tegema, tosool kaob, omkul käima ajamine toimub jube puterdamise saatel, pealeseda töötab ilusasti
loik on all kll ,aga, krt ei saa aru,
kus jookseb 

Plokikaane tihend arvatavasti ära.
pane tööle ja keera paisupaagil punn maha, vaata mis seal toimub.
pane tööle ja keera paisupaagil punn maha, vaata mis seal toimub.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Mingi umbkaudne asukoht?Radika poolt,mootori tagantpoolt?guits kirjutas: loik on all kll ,aga, krt ei saa aru,kus jookseb
Töösooja mootoriga tee pimedas kapott lahti ja valgusta taskulambiga kapotialust,tosooli auramise umbkaudne koht on kohe näha.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
- Kontakt:
kuskist väljalaske kollektoripoolt tubdub!? paisupaak ikka siuke survemoodiasi sees, kui peab olema
igatahes suss käib kui, punn avada! plokikaane tihendi möte oli mul ka!

Hommikul keera võtit natukene, niipalju kuni ta veel käima ei keri ja võta küünlad maha, et millised need on. Mina millegipärastarvan, et vesised.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Töösooja mootori korral peab olema jahutussüsteemis väike ülerõhk,ilma ei saa kudagi!
Mäletamistmööda(autodadast kuskil silma jäänud) on jahutussüsteemi "töösurve" ~1bar.Võn ka eksida aga enamvähem sinnakanti peaks loogiliselt võttes surve ka jääma.
Kui plokikaane tihendi vahelt nõnda lekiks,et juba jookseb mööda plokki maha,siis ei saa ka plokikaane tihend enam "töökorras" olla ja mis siis norm.mootori töötamisest siis veel rääkida...
Enne kaane kallale asumist proovi ikka võimalik lekke asukoht tuvastada.Nt 100kw´sel on väljalaske kollektori pool termostaadi korpus,kudas 106 kw´sel asi on seda ei tea.
Mäletamistmööda(autodadast kuskil silma jäänud) on jahutussüsteemi "töösurve" ~1bar.Võn ka eksida aga enamvähem sinnakanti peaks loogiliselt võttes surve ka jääma.
Kui plokikaane tihendi vahelt nõnda lekiks,et juba jookseb mööda plokki maha,siis ei saa ka plokikaane tihend enam "töökorras" olla ja mis siis norm.mootori töötamisest siis veel rääkida...
Enne kaane kallale asumist proovi ikka võimalik lekke asukoht tuvastada.Nt 100kw´sel on väljalaske kollektori pool termostaadi korpus,kudas 106 kw´sel asi on seda ei tea.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
- Kontakt:
täna uurind siit sealt,ei leia seda lekke kohta , vötsin kollektori pealt selle pleki maha ja vasta vaatas pragu
midagi immitses sealt ag se auras ära! teen omku uue kümkäivituse 

Hommikul vaata enne käivitamist kakindlasti üle. Ja kui käima paned siis vaata uuesti. Külmaga ronib jahutusvedelik paremini pragudest välja.
Ma pakuks ka et see kolmik seal mootori taga pekkis. Endal oli sama asi kunagi V6-ga . Iga päev valasin liitri juurde.
Oskab keegi öelda kui palju selline asi maksta võib, kasutatud klappi pole mõtet ju panna sinna.
Praegu olen leidnud umbes 9€´se klapi.
Praegu olen leidnud umbes 9€´se klapi.