K: raadiolevi vs. xenon
Re: K: raadiolevi vs. xenon
ja enamustel on paigaldatud uus antenn (väline) ja kõikidel juhipoolsel tagumisel tiival. miks? mis siis sellel originaalil nii väga viga on? aga jah eks hakkan lõhkuma ja vaatan mis selle võimendil siis seal aknalaual viga on. tänud vastajatele.
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Äkki näitad mulle ka mõnda omega B-d,millel on tiiva peal antenn,mina pole kohanud.Aga Facelifti sedaanil on küll katusel antenn ei tea,kas ainult gps-i jaoks,või võtab ka raadiot sealt pole uurinud.Igaljuhul raadioleviga probleeme pole.martsipan kirjutas:ja enamustel on paigaldatud uus antenn (väline) ja kõikidel juhipoolsel tagumisel tiival. miks? mis siis sellel originaalil nii väga viga on? aga jah eks hakkan lõhkuma ja vaatan mis selle võimendil siis seal aknalaual viga on. tänud vastajatele.
Minu teada on ainult A Omegal tiiva peal antenn.mardus72 kirjutas:Äkki näitad mulle ka mõnda omega B-d,millel on tiiva peal antenn,mina pole kohanud.Aga Facelifti sedaanil on küll katusel antenn ei tea,kas ainult gps-i jaoks,või võtab ka raadiot sealt pole uurinud.Igaljuhul raadioleviga probleeme pole.martsipan kirjutas:ja enamustel on paigaldatud uus antenn (väline) ja kõikidel juhipoolsel tagumisel tiival. miks? mis siis sellel originaalil nii väga viga on? aga jah eks hakkan lõhkuma ja vaatan mis selle võimendil siis seal aknalaual viga on. tänud vastajatele.
B Omegal ikka tagaklaasis ja facelift peaks samuti olema tagaklaasi variendiga.
mul on tagalaasis ja katusel nagu faceliftil hahahaha 

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Omega A-l oli mul esiklaasil antenn, ühel B-l oli tiivale kinnitatud fl-il on katusel, kuid levi jamab st. linnas sõites vist võimendab üle, sest linnast väljas on levi hea.
Äkki sul on ikkka tagaklaasis see antenn ja lihtsalt katusel on lisa antenn( gps vms jaoks)?reims86 kirjutas:Omega A-l oli mul esiklaasil antenn, ühel B-l oli tiivale kinnitatud fl-il on katusel, kuid levi jamab st. linnas sõites vist võimendab üle, sest linnast väljas on levi hea.
Võibolla on taga klaasil kuid pole süvenenud sest suuremaidki probleeme autol kui raadio levi momendil.
Mul on sama jama aga raadio ja tagaklaasi (peeglite) soojendusega, kui sisse lülitada, kaob levi pea täielikult. Kuidas see klaasisoojenduse nupp töötama peab üldse? Vahepeal kui lülitad, paneb peeglid sooja ja vahepeal klaasi, vahepeal ei tööta üldse, suht nagu jumal juhatab. Autoks omega B 94´
See vist oma aretus, aga siiski:mardus72 kirjutas:Äkki näitad mulle ka mõnda omega B-d,millel on tiiva peal antenn,mina pole kohanud.Aga Facelifti sedaanil on küll katusel antenn ei tea,kas ainult gps-i jaoks,või võtab ka raadiot sealt pole uurinud.Igaljuhul raadioleviga probleeme pole.martsipan kirjutas:ja enamustel on paigaldatud uus antenn (väline) ja kõikidel juhipoolsel tagumisel tiival. miks? mis siis sellel originaalil nii väga viga on? aga jah eks hakkan lõhkuma ja vaatan mis selle võimendil siis seal aknalaual viga on. tänud vastajatele.