Oodatud on kindlasti kommentaarid mis komponentidega on hea heli kooslus tekkinud. Sest mul ei ole valitud veel makki ja kõlareid (hetkel originaal).
Esialgu sai siis selline asi ette võetud:
Polster maha ja eemaldasin nii palju kui võimalik

Seejärel tuli vastu mingi plekk mis oli neetidega kinni ja mille küljes oli mingi andur, ilmselt airbag-i oma

Ning siis hakkaski pigimatiga pleki katmine. Tegin seda väiksemate tükkide näol sest suured tükid takerduvad igale poole kinni ja on väga ebamugav teha. Samuti kuumutasin ennem kleepimist et paremini nakkuks.
Ning märkamatult ongi kogu uks tehtud

Muidugi kulus mul esimese ukse koos polstriisolatsiooni ja korraliku lisa helikaabli paigaldamisele ca 6 tundi rahulikku tööd aga see ei ole üldse oluline:)
Polstri ja uksepleki suuremate avade ette sai svamm pandud et polster plärisema ei hakkaks.

Kokku kulus mul nelja ukse tegemiseks kaks rahulikku päeva, kusjuures ma ei pannud ei ainult pigimatte vaid vedasin ka juhtmeid ja veel muid töid. Materjali kulus neljale uksele umbestäpselt 4 lehte. Ühe lehe suurus on 530x750x2,5 mm ja kaalub üks leht 1,4 kg.
Effekt mis saavutasin oli väga hea, nagu oli ka oodata. Kindlasti muutus ka auto vaiksemaks, aga see ei ole Omegate probleem seega võrrelda väga ei oska, aga mis muutus oli heli kvaliteet kindlasti. Lähiajal on plaanis ka originaalmakk ja kõlarid välja vahetada aga selles osas ootan ka klubiliste abi, et millised kõlarid sobivad, mahuvad omegasse ja teevad ka head heli.