Display kirjad lahti seletatatult
Re: Display kirjad lahti seletatatult
Siis ongi kiri Waschwasser stand
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
mismoodiOomiposs kirjutas:Oli vist nii, et kui facelifti kompu pole siis mõnes esinduses sai ära teha. Kunagi oli ka jutt mingist 350.- krõbisevast. Facelifti oomil siis saab menüüst vahetada.

Ma arvasin ka, et minu faceliftil ei saa keelt vahetada. Makiks on CCRT 2008 kassett+cd-box+telefon ja "pooliku" ekraaniga, kojamehelüliti otsanuppudelt juhitav kompu.guits kirjutas:mismoodiOomiposs kirjutas:Oli vist nii, et kui facelifti kompu pole siis mõnes esinduses sai ära teha. Kunagi oli ka jutt mingist 350.- krõbisevast. Facelifti oomil siis saab menüüst vahetada.
Muidu menüüs ei saa kuskilt keelt vahetada aga pane SIM-kaart sisse, mine telefonimenüüsse, phone settingutesse ning seal valik Language ja kui valida English siis viskab terve kompu ingl keelseks.

Jõudu
Millele võiks viidata "Oelstand prüfen" teade. Aegajalt viskab kirja ette ja kaob ise ära. Õlitase OK. Kuskilt vastet ei leidnud. Esimese postis on vene keeles miskit, kuid kahjuks seda keelt ei mõista.
Autoks Opel Omega MV6 97/98
Parimat
Millele võiks viidata "Oelstand prüfen" teade. Aegajalt viskab kirja ette ja kaob ise ära. Õlitase OK. Kuskilt vastet ei leidnud. Esimese postis on vene keeles miskit, kuid kahjuks seda keelt ei mõista.
Parimat
"Oelstand prüfen" = õlitaseme kontrollsarvik kirjutas:Jõudu
Parimat
oli endalgi mingi taolise nimega kiri kompul,siis oli läbi esitulepirn,vahetasin pirni ära,ja kiri kadus kompult.
Eestlane ei astu ämbrisse, eestlase jaoks on ämber jalanõu.
vivaldi kirjutas:Siis ongi kiri Waschwasser stand
kas muidu seda kirja oleks võimalik kaotada ka ilma, et klaasipesu vedeliku tase normis oleks? nimelt ma ei kasuta klaasipesu vedelikku. Pole kunagi vaja olnud, autol klaasid alati puhtad.
ühendad anduri juhtmed omavahel kokku, äkki siis kaob kiri kompult 

Eestlane ei astu ämbrisse, eestlase jaoks on ämber jalanõu.
Mis sul siis näituse auto v?paikas kirjutas:vivaldi kirjutas:Siis ongi kiri Waschwasser stand
kas muidu seda kirja oleks võimalik kaotada ka ilma, et klaasipesu vedeliku tase normis oleks? nimelt ma ei kasuta klaasipesu vedelikku. Pole kunagi vaja olnud, autol klaasid alati puhtad.

Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
Kas keegi tõlgiks... Ei leidnud siit seda. Kuna pixslid puudu siis selline sõna Oelrg?sel
Omega 2.5 125kw

Omega 2.5 125kw

oelmangel-õlipuuduszajets kirjutas:Kas keegi tõlgiks... Ei leidnud siit seda. Kuna pixslid puudu siis selline sõna Oelrg?sel
Omega 2.5 125kw
Mul hakkas põlema Lichtstand Dimlicht
Uurides välismaa foorumeid ja kasutades tõlget leidsin vist vastuse - Xenon tulede automaatreguleering ei tööta.
Uurides välismaa foorumeid ja kasutades tõlget leidsin vist vastuse - Xenon tulede automaatreguleering ei tööta.
ovetegemised.wordpress.com