Omega b tagumiste küljeakende eemaldamine?
Omega b tagumiste küljeakende eemaldamine?
Tere, äkki oskab keegi seletada kuidas saab omega b, sedaan kerega masinal tagumised küljeaknad küljest ära võtta?
Re: Omega b tagumiste küljeakende eemaldamine?
Sõida läbi hange külgees ja olemas, mul nad niimodii ära tulid 

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
wtf? mille jaoks sa seda kirjutad??Marko540 kirjutas:Sõida läbi hange külgees ja olemas, mul nad niimodii ära tulid

kait kirjutas:wtf? mille jaoks sa seda kirjutad??Marko540 kirjutas:Sõida läbi hange külgees ja olemas, mul nad niimodii ära tulid

Võtad ukse polstri maha, lased akna sellisse asendisse, et sulle paistavad aknatõstuki kruvid, mis on klaasi küljes, keerad need lahti, väljast poolt võtad klaasi ümber oleva tihendi ära ja siis tõstad klaasi ülesse ja tuleb välja.alo88 kirjutas:Tere, äkki oskab keegi seletada kuidas saab omega b, sedaan kerega masinal tagumised küljeaknad küljest ära võtta?
Kerge töö on, töö käigus on kõik näha, kuidas ära käib

Võtsi polstri maha aga mulle tundub nagu see klaas oleks liimitud sinna kelgu külge:S Polte ega mutreid küll küljes sellel ei ole!Q-tok kirjutas:Võtad ukse polstri maha, lased akna sellisse asendisse, et sulle paistavad aknatõstuki kruvid, mis on klaasi küljes, keerad need lahti, väljast poolt võtad klaasi ümber oleva tihendi ära ja siis tõstad klaasi ülesse ja tuleb välja.alo88 kirjutas:Tere, äkki oskab keegi seletada kuidas saab omega b, sedaan kerega masinal tagumised küljeaknad küljest ära võtta?
Kerge töö on, töö käigus on kõik näha, kuidas ära käib
Need väiksed kolmnurk aknad, need on jah klaasiliimiga pandud.alo88 kirjutas:Aga need väiksed küljeaknad? Liimitud?
need väiksed kolmnurk aknad nüüd liimitud küll ei ole. minu omegal on nad ikka poltühendusega. nimet see aknasiin mis kolmnurk akent ja seda suurt akent poolitab on alt ja ülevalt tihendi alt poltidega. keerad lahti ja ongi käes.Q-tok kirjutas:Need väiksed kolmnurk aknad, need on jah klaasiliimiga pandud.alo88 kirjutas:Aga need väiksed küljeaknad? Liimitud?
Ma ise vaatasin ka et nagu liimitud ei oleks. Aga kas on võimalik, et lahtikäiv klaas võib liimitud olla selle metallist osa külge?
Võta aknaraami sisemine tihend ära ja sealt hakkab juba asi edasi arenema.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
klaasi õmber on ainult tihend. liimitud ei ole seal midagi.alo88 kirjutas:Ma ise vaatasin ka et nagu liimitud ei oleks. Aga kas on võimalik, et lahtikäiv klaas võib liimitud olla selle metallist osa külge?
No selged pildid, eks ma hakkan lammutama ja küll ma hakkama saan.
Tänud kõigile!