Kliimaga on mingi jama lahti. 97 2,5 td

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
arkst

Kliimaga on mingi jama lahti. 97 2,5 td

Postitus Postitas arkst »

Esimeseks küsimuseks: kas automaakliimal peab kliima nuppu vajutades tuli siis ka põlema minema, kui isegi kompressor ei tööta ( talvisel perioodil).

Nimelt täitsin augustis kliima ning sügisel veel töötas, kuid arvestades seda, et kliima lõpetab töö +5 juures, siis mõtlesin, et tuli ka ei peaks minema põlema nupus. Kaitmed rooli alt ja mootoriruumis on kontrollitud. Mõlemad terved ning vool jõuab nendeni. Kui tugev vool peaks sinna jõudma. Samas võiks keegi ka releede info üles panna, et äkki on relee läbi ning milline on kliima relee. Kliimas paistis rõhku olevat, kuna kruvikada kuulklapi alla vajutades oli kuulda sisinat. Kust võiks vea leida :?: :?:
kermo

Re: Kliimaga on mingi jama lahti. 97 2,5 td

Postitus Postitas kermo »

Tule kohta ei oska kahjuks öelda,aga kliimasüsteemil on survelüliti,niiet kui süsteemis piisavat rõhku ei ole,siis kompressorit tööle ei lülitata.
siim1314

Postitus Postitas siim1314 »

Mul vectral andis kunagi see pirnike saba mis pidi näitama kas kliima sees või väljas... Ma pm koukisin kõrvalt teise lüliti ka välja (oli vist tagumise klaasi soojendi) ja katsetasin sellega
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

kermo kirjutas:Tule kohta ei oska kahjuks öelda,aga kliimasüsteemil on survelüliti,niiet kui süsteemis piisavat rõhku ei ole,siis kompressorit tööle ei lülitata.
Nii see on jahh.Mul oli ükskord miskil imelikul kombel see pistik lahti ise tulnud ja enne oli ikka tükkaega nuputamist et miks külma ei puhu.
Kompressori küljes on siduri tarbeks el.pistik,tester kätte ja vaata kas sinna vool tuleb.
Relee asukohast saad ehk siit aimu forum/viewtopic.php?f=33&t=512" onclick="window.open(this.href);return false;
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
arkst

Vot siin esineb üks probleem. Nimelt ei klapi mul see releede paigutus kapoti all mitte ühegi lingis esitatud joonisega. Nimelt ei esine sellel isendil 4 rohelist releed ning paremas alumises nurgas ei asu 2 releed üksteise peal K114 ja K44. Pole seda K114 olemaski ning jooniseid vaadates, ei kattu joonisel ja tekstis olevad numbrilised releed. Saan aru, et nimekiri on vasakult alustades paremale. Kuid juba selle joonise paigutus ei vasta minu masinaga.
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Kliimale saad eraldi ka diagnostikat teha.Ehk on abi

Ise käisin tech 2 juhtmega kallal ja sai asi korda.
arkst

Omega Sport Packet kirjutas:Kliimale saad eraldi ka diagnostikat teha.Ehk on abi

Ise käisin tech 2 juhtmega kallal ja sai asi korda.

kus kohas.
Vasta