kont ei puhu külma
kont ei puhu külma
Esimeste kuumade ilmadega nüüd ei viitsi kont enam külma puhuda, kliima välja lülitada ja uuesti käima natukese aja pärast panna tuleb veidi aega jahedamat (mitte seda õiget külma) ja siis hakkab sujuvalt sooja mis väljas on puhuma, eco nuppu sisse välja lülitades kah nagu midagi puhumises muutub. Tühjaks saanud? 

Re: kont ei puhu külma
Olen asjast niivisii aru saanud: päris tühi konditsioneer taha ei hakka, survelüliti ei lase tühjalt jooksutada. Aga aru on saada tühjenemisest juba varakult. Kui rõhk ja ka külmaaine hulk hakkavad süsteemis langema, tekib salongis radiaatoris, kus toimub külmaaine pihustusprotsess ,iseloomulik susin. Lisaks susinale tekib minu autol pumbal õrn klõbin sisse.
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Sama mure siin,vajaks ka täitmist...minu arust üks foorumlastest keegi täitis...ei mäleta kasutaja nime...äkki oli Roma(Romann)vms?
forum/viewtopic.php?f=18&t=4847" onclick="window.open(this.href);return false; siin on miskit 

lähen siis nüüd spetsialisti juurde ja las vaatab üle, loodame parimat
piirduks ainult täitmisega 

looda et piirdub
ise samuti jagelen selle kliimaga, täitsin ära ja selgus et lekkisid nii radikajuures olev ventiil kui ka pump ise keskelt, aga pumbavahel peaks vahetatav kummitihend olema ja varsti hakkan seda uurima ja tegelema. niipalju siis mis võib ette tulla näiteks.

minul asi jonksus
surve oli kenasti sees aga külmaine vms mis sinna läheb oli väike tilk ainult alles
pool tundi ragistas see aparaat auto küljes