31 ikka jah

31 Engine speed (RPM) sensor - no signal Wiring, RPM sensor, engine not running
19 - ühenduse viga või vahetada andur
Et siis kõige parem oleks teha traaditest töötava mootoriga

Ega kellegil aku laadjat laenata ei ole Klooga läheduses

Ei näita. Ainult 12; 19; 12Andreas0110 kirjutas:Aga näitab mõlemat viga.. nii 19 kui 31 endiselt?
Nii hull asi veel ei ole õnneks, aga kui laagrid lääbakaks ei tee, siis on amorditoed otsas.outlaw kirjutas:Tugilaagrid lääpavajumist küll põhjustada ei tohiks,aga vedrud võib pooleks murda,kuna keeramise aeg järgi ei anna ja väänab jubedalt vedru.
On tõesti, foorumis sellest väga palju juttu olnud. Vahetamine on ka paras ettevõtminekalmer1102 kirjutas:See klapp on vist üks tüüpviga nendel?(kuskilt lugesin)
Sai nüüd täpsemalt uuritud ja ongi see sama klapp, avastasin veel et üks vaakum vooliku ots on ära murdunud, mulle tundus et vooliku teine ots lähebki selle klapi külge. Panin praegu katkisele otsale natuke teipi peale, vooliku jaoks tegin kolmiku ja panin teise koha peale selleopelist kirjutas:On tõesti, foorumis sellest väga palju juttu olnud. Vahetamine on ka paras ettevõtminekalmer1102 kirjutas:See klapp on vist üks tüüpviga nendel?(kuskilt lugesin)
Mina ei saa aru mis seal teha on. Kojamehed ja nende alune plastik eemaldada ja ruumi on ülearugi.opelist kirjutas:On tõesti, foorumis sellest väga palju juttu olnud. Vahetamine on ka paras ettevõtminekalmer1102 kirjutas:See klapp on vist üks tüüpviga nendel?(kuskilt lugesin)
Ma pigem võtaks pleenumi eest ära, tööd pisut rohkem, kuid tagab parema ligipääsu.vivaldi kirjutas:Mina ei saa aru mis seal teha on. Kojamehed ja nende alune plastik eemaldada ja ruumi on ülearugi.opelist kirjutas:On tõesti, foorumis sellest väga palju juttu olnud. Vahetamine on ka paras ettevõtminekalmer1102 kirjutas:See klapp on vist üks tüüpviga nendel?(kuskilt lugesin)