kütuse näidikul (seier) ei tõuse

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
paikas

kütuse näidikul (seier) ei tõuse

Postitus Postitas paikas »

Mure algas kõigepealt sellega, et paar kuuma päeva juba mu oomi b'l 2 koma 5 V6 näitab kompuuter selles kohas kus peaks näitama palju veel antud paagitäiega sõita, seal ainult F .... km, nüüd siis aga kukkus ka kütuse seier nulli ja enam üles ei aja ennast. Taga paagi juures reostaati liigutades voolu tugevus ikka muutub, kuid spido plokis seier nullis ja tuli pleb, et kütsi pole, kompuutris ka ikka veel F ... km ees
Omega Sport Packet
Huviline

Re: kütuse näidikul (seier) ei tõuse

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

F-failure, fail. faulty.Puudub, pole peetis kõik algavad p tähega ja yks sõna jäi välja kirjutamata, algab ka p tähega
kalmer1102

Postitus Postitas kalmer1102 »

F nagu Full(täis) äkki :D
Kui sa natuke kütust ära sõidad, siis ehk hakkab jälle tööle.
--heiki--

Postitus Postitas --heiki-- »

Ega autol makki pole ära vahetanud ? Mul oli siis selline jama kui vahetasin maki ära ja oli vaja teised otsikud panna siis viskas kompule F tähe ja näitas valesti.
paikas

mul on koguaeg teine makk sees olnud ja siiani toimis ilusti, nüüd ei toimi enam

to: kalmer1102

ei see F nagu fu**ed on juba mitu päeva ees, ja muidu näitab ikka kilomeetreid aga praegu neid ei näita.
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

Kompuutrisse jookseb inf läbi spidobloki, niielt kui saad spidos kütusenäidiku korda, kaob ka see F km ära ;)
Eks ilmselt andur on omadega õhtal bensupaagis või siis kuskil on katkestus juhtmetel sees.
Kry

Postitus Postitas Kry »

paikas kirjutas:mul on koguaeg teine makk sees olnud ja siiani toimis ilusti, nüüd ei toimi enam

to: kalmer1102

ei see F nagu fu**ed on juba mitu päeva ees, ja muidu näitab ikka kilomeetreid aga praegu neid ei näita.
võta spido korra maha ja pane tagasi,ehk ei anna klemmid korralikult ühendust,mul ka ei näitanud kütust kui ta korralikult ühendust ei andnud :wink:
paikas

mul hakkas nüüd peale paagi silmini täitmist uuesti tööle.
Kry

Postitus Postitas Kry »

paikas kirjutas:mul hakkas nüüd peale paagi silmini täitmist uuesti tööle.
endal probleeme et näidik näitab ilusti veel 20l kogust paagis
aga kui mingi 15l ja alla selle kütust on siis kukub lihtsalt seier nulli ja kütuse tuli põleb.
Vahetasin spidoblokki selle tõttu ( ei aidanud) jääb üle vaid reostaadi vahetus ilmselt :(
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kry kirjutas:endal probleeme et näidik näitab ilusti veel 20l kogust paagis
aga kui mingi 15l ja alla selle kütust on siis kukub lihtsalt seier nulli ja kütuse tuli põleb.
Vahetasin spidoblokki selle tõttu ( ei aidanud) jääb üle vaid reostaadi vahetus ilmselt :(
Selline asi tekib siis,kui paaki ainult kütet "tilgutada".Reostaat plaadil kulub ainult teatud sektor ää ja siis ongi edaspidi probleeme antud sektori näitamisega(bens.seier armatuuris).
Muidugi ei pruugi antud probleem olla kasutaja Kry süü...aga eks igaüks teab täpselt kuipalju lubab tema rahakott parasjagu "paaki lasta".
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Vasta