Plaanis on siis EGR klapp eemaldada, kuna siiani olen aru saanud, et see on täiesti mõttetu vidin.
Tean, et päris mitmed on selle eemaldanud ja nüüd ka küsimus, et kas lihtsalt pistik tagant ära, isoleerin ära ja siiis EGR klapi krutin auto pealt maha ja toru otstele sinna pime otsa ja kõik?
Kas mingit egr klapi elektroonika viga ei hakka siis näitama?
opelist kirjutas:Räägi jah miks ja millel seda eemaldama hakkad
Kui lihtsalt juhe tagant tõmmata, siis ilmselt lööb mootori veatule põlema.
3.0 98.aasta omegal plaanisin selle eemaldada.
Kuna ta vahetevahel jupsib ning tutvudes foorumi arhiiviga, siis seal on sellest juttu, et see on mõttetu vidin ja seega ei raatsi ma ka sinna uut osta, kui teda praktiliselt vaja ei ole.
ytleme nii et kui juhe egeri tagant ära v6tta jääb t6esti vea tuli p6lema mida ei saa kustutada,samas yltse välja viskamine on ka m6tetu kui sa just ei pane toru kollesid et siis nagu pole sul sellega t6esti midagi teha,nii et kui toru kollesi ei ole sul ega ka ei tule siis pane parem pime ette ja ylevaatuseks v6ta ära vahelt!
arska kirjutas:ytleme nii et kui juhe egeri tagant ära v6tta jääb t6esti vea tuli p6lema mida ei saa kustutada,samas yltse välja viskamine on ka m6tetu kui sa just ei pane toru kollesid et siis nagu pole sul sellega t6esti midagi teha,nii et kui toru kollesi ei ole sul ega ka ei tule siis pane parem pime ette ja ylevaatuseks v6ta ära vahelt!
Olgu, aga mis see ülevaatusel muudab?
Midgai ei tohiks muuta ju
eemaldamisel v6i kinni panemisel on jah heit gaasidega väike probla et ei lähe läbi,se on mul omal kunagi läbi proovitud juba,ja teisiti kui vaadata seda siis ega se ei ole nii suur töö kah kui egeril kolm kruvi lahti v6tta ja pleki jupp vahelt ära v6tta!
ma siin unustasin ükskord EGR klapile juhtme taha panemata. Mul nagu jamas mootor kohe korralikult või ei läinud ta üldse käima täpselt ei mäleta, aga mingi jube nuss oli sellega, kui juhe tagant ära oli.
ketas007 kirjutas:ma siin unustasin ükskord EGR klapile juhtme taha panemata. Mul nagu jamas mootor kohe korralikult või ei läinud ta üldse käima täpselt ei mäleta, aga mingi jube nuss oli sellega, kui juhe tagant ära oli.
Tõmbasin täna egr klapil juhtme tagant, mootori tuli hakkas põlema aga edasi käis auto sama hästi kui ennem..
Ketas äkki sa ajad nt tühikäigumootoriga sassi?
ketas007 kirjutas:ma siin unustasin ükskord EGR klapile juhtme taha panemata. Mul nagu jamas mootor kohe korralikult või ei läinud ta üldse käima täpselt ei mäleta, aga mingi jube nuss oli sellega, kui juhe tagant ära oli.
Oled kindel, et tegemist oli EGR klapiga?
kuule, mis sa tõesti arvad, et mul on see omega esimest päeva?