arska kirjutas:![]()
![]()
nyyd tekib kysimus et kas ikka tuleb isu kunagi oma masina myygi isu peale kui nii juhtub tavaliselt!
mis asi paistis sarnane?chandler kirjutas:arska kirjutas:![]()
![]()
nyyd tekib kysimus et kas ikka tuleb isu kunagi oma masina myygi isu peale kui nii juhtub tavaliselt!
su jutu jätkuks...
ma juba eemalt vaatasin et oledki müüki pannud, aga lähemal vaatlusel selgus et õnneks ei ole veel pannud müüki. paistis eemalt jube sarnane
Õige,eks ikka igat marki auto laguneb,kui eelmine omanik on juba näpuvahelt autohooldamise ära lasnud või lihtsalt kasutab kui kõige tavalisemat tarbeeset!Usun et viga pole opelis ja noo mis puudutab roostet siis,väike nali ka. "Iga õige opel roostetab,kui ei roostetaks oleks vw".Tim kirjutas:...siis tulebki omale viisakas isend tuua,algul maksad rohkem korraliku masina eest ja pärast on muret ka vähem.
See käib just läbiaetud v6´te kohta+pees autom.kastid,miks muidu osad mehed omale automaataksti ei taha või siis selle vigase juraka hiljem manuaali vastu vahetavad.
Ja rooste on ikka opelmehe "sõber" läbi aegade olnud,kuigi kohtab ka algusaastate b-omegaid millel on roostet tõesti minimaalselt.
ma arvan et siin on see asi rohkem et selle vennal meeldib jubedalt viriseda kogu aeg muud midagi!Omega 978 kirjutas:Õige,eks ikka igat marki auto laguneb,kui eelmine omanik on juba näpuvahelt autohooldamise ära lasnud või lihtsalt kasutab kui kõige tavalisemat tarbeeset!Usun et viga pole opelis ja noo mis puudutab roostet siis,väike nali ka. "Iga õige opel roostetab,kui ei roostetaks oleks vw".Tim kirjutas:...siis tulebki omale viisakas isend tuua,algul maksad rohkem korraliku masina eest ja pärast on muret ka vähem.
See käib just läbiaetud v6´te kohta+pees autom.kastid,miks muidu osad mehed omale automaataksti ei taha või siis selle vigase juraka hiljem manuaali vastu vahetavad.
Ja rooste on ikka opelmehe "sõber" läbi aegade olnud,kuigi kohtab ka algusaastate b-omegaid millel on roostet tõesti minimaalselt.Kuigi ussitavat kõik mingi ajapärast!
vali s6nu! mina ei ole kordagi virisenud yhegi opeli suhtes et laguneb,mädaneb ja nii edasi,kui on vaja teha siis ma ka teen aga mitte ei s6ima siin autosi ja varuosade tootjaid ja nii edasi,see on rohkem nagu sinult et kogu aeg nutt ja hala käib ja teed risti vastu k6ik!megahabe kirjutas:Virisemaks leiab alati põhjuse![]()
Vahet ei ole ka on opel või siis vw, eurooplased on kõik.
Tegelt olen ka üllatunud, kuna esislild sai nüüd aasta tagasi remonditud ja eile avastasin, et vist kõik munakad alles tuugad ehk siis korras, ka kondikad.
Tahaks tänada sind Arno hea nõuande eest![]()
Sai ise virised ka nagu plika![]()
![]()
![]()
![]()
Kle ma ei tea kas veel alles on siis, kui just vahe peal juurde ei tulearska kirjutas:ohsaa,kas seda saab ka suvekatel maitsta?kui saab siis kuivata aga rohkem!![]()
![]()