K: Caravani tagumised vedrud sedaanile
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
K: Caravani tagumised vedrud sedaanile
Niisis, autoks on omega B, ja plaan oleks panna carvani vedrud sedaanile kuna tagumik liiga madal ja kui veel rahvas peal siis käib sumps maanteel vastu maad, kui kõrgeks see tõstaks? kas on normaalne otsus või tuleks osta uued vedrud mis mõeldud sedaanile? avaldage arvamust. tänud 

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Re: K: Caravani tagumised vedrud sedaanile
Ära hakka leiutama. Sul on jama selles et amordid on väsinud. Vaheta amordid ja vaata kas siis on ka madal. Minu teada ei sobi caravani vedrud sedanile. Ainult vedrudest ei piisa. Oli sama teema minul caravaniga. Tagumik oli maas, vahetasin vedrud aga mitte midagi. Amordid väsind.omega1996 kirjutas:Niisis, autoks on omega B, ja plaan oleks panna carvani vedrud sedaanile kuna tagumik liiga madal ja kui veel rahvas peal siis käib sumps maanteel vastu maad, kui kõrgeks see tõstaks? kas on normaalne otsus või tuleks osta uued vedrud mis mõeldud sedaanile? avaldage arvamust. tänud
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Huviline
selge, mis hinnaklassi need amordid jäävad? ja millised amordid tuleks osta, pole ostnud ennem, kas gaasamordid või mingid muud? http://ladu24.ee/et/ladu1/2968/9,67,0,1/6007" onclick="window.open(this.href);return false; näiteks sellised?
Peaks ikka nii olema, et vedrud hoiavad autot õigel kõrgusel ja kui väsinud pole siis ei lase läbi-alla vajuda, amort hoiab ära vedrutamise kõikumisesiidisaba kirjutas:Ära hakka leiutama. Sul on jama selles et amordid on väsinud. Vaheta amordid ja vaata kas siis on ka madal. Minu teada ei sobi caravani vedrud sedanile. Ainult vedrudest ei piisa. Oli sama teema minul caravaniga. Tagumik oli maas, vahetasin vedrud aga mitte midagi. Amordid väsind.omega1996 kirjutas:Niisis, autoks on omega B, ja plaan oleks panna carvani vedrud sedaanile kuna tagumik liiga madal ja kui veel rahvas peal siis käib sumps maanteel vastu maad, kui kõrgeks see tõstaks? kas on normaalne otsus või tuleks osta uued vedrud mis mõeldud sedaanile? avaldage arvamust. tänud
Caravani amordid ei tohiks sobida sedaanile.
Kiiret pole aga jõudma peab !
-
- Huviline
ühesõnaga mis ma siis tegema peaksin, raha hetkel mõlema jaoks ei ole(amort kui vedrud)?????

Mina panustaks uute sedaani vedrude peale. Küsi poest, müüakse ka tugevndatud vedrusid.
-
- Huviline
- Been tänatud: 2 korda
mina panin oma oomile aasta tagasi uued sedaani amordid ja caravani tagumised vedrud.ja päris uppi jäii ikka.maksin kokku 2100 eeku.ostsin autoosad.eest.kui tahad tagaosa veits tõsta siis pane uued caravani vedrud ja korras.
mul pandud sedaanile caravani vedrud ja veel kasutatud ei tea maitseasi muidugi aga minu arust jääb vähe palju kikki.rahvaga muidugi hea
-
- Huviline
pilti pole kui kõrgeks jääb?kelme kirjutas:mul pandud sedaanile caravani vedrud ja veel kasutatud ei tea maitseasi muidugi aga minu arust jääb vähe palju kikki.rahvaga muidugi hea
kui tegemist tavaamordiga (mis ei ole automaatse kõrgusreguleeringuga), siis auto kõrguse ja amordi kulumisastme vahel seos puudubsiidisaba kirjutas:Ära hakka leiutama. Sul on jama selles et amordid on väsinud. Vaheta amordid ja vaata kas siis on ka madal. Minu teada ei sobi caravani vedrud sedanile. Ainult vedrudest ei piisa. Oli sama teema minul caravaniga. Tagumik oli maas, vahetasin vedrud aga mitte midagi. Amordid väsind.omega1996 kirjutas:Niisis, autoks on omega B, ja plaan oleks panna carvani vedrud sedaanile kuna tagumik liiga madal ja kui veel rahvas peal siis käib sumps maanteel vastu maad, kui kõrgeks see tõstaks? kas on normaalne otsus või tuleks osta uued vedrud mis mõeldud sedaanile? avaldage arvamust. tänud

-
- Huviline
kindel ? millest siis tagumik madal on ja veel eriti hull siis kui rahvas peal, mille vahel see seos siis on?Erki kirjutas:kui tegemist tavaamordiga (mis ei ole automaatse kõrgusreguleeringuga), siis auto kõrguse ja amordi kulumisastme vahel seos puudubsiidisaba kirjutas:Ära hakka leiutama. Sul on jama selles et amordid on väsinud. Vaheta amordid ja vaata kas siis on ka madal. Minu teada ei sobi caravani vedrud sedanile. Ainult vedrudest ei piisa. Oli sama teema minul caravaniga. Tagumik oli maas, vahetasin vedrud aga mitte midagi. Amordid väsind.omega1996 kirjutas:Niisis, autoks on omega B, ja plaan oleks panna carvani vedrud sedaanile kuna tagumik liiga madal ja kui veel rahvas peal siis käib sumps maanteel vastu maad, kui kõrgeks see tõstaks? kas on normaalne otsus või tuleks osta uued vedrud mis mõeldud sedaanile? avaldage arvamust. tänud
Kui amort pole, siis jääb üle ainult väsinud vedru probleem;) Nagu siin ülevalpool juba mainiti, siis auto kõrgus sõltub vedrudest, kui vedru väsinud, siis vajub koormatud auto liiga madalale. Amort on autol selleks, et liikumisel tekkivat ostsillatsiooni (kõikumist) vähendada.omega1996 kirjutas: kindel ? millest siis tagumik madal on ja veel eriti hull siis kui rahvas peal, mille vahel see seos siis on?