http://www.jom.de/gb/Lightstyle/Headlights/Opel/Omega" onclick="window.open(this.href);return false;
Kus kohas Sa siis odavamalt said?mariom kirjutas:kõige õigem alati otse tellida, tellite kellegi kaudu maksate 50% või 100% otsa(nagu selle xenonimüüjaga siin...aga ex igaüks ise teab kuhu oma raha paigutab
![]()
sellejaoks klubi nagu peakski olema, et teisi aidata ja nõustada, mitte hullult kallilt asju pähe määrida
Suured tänud Omega Sport Packetile, tänu kellele ma nüüd varsti oma uute angel eyes tuledega ringi sõitma hakkan, ja palju palju soodsamalt kui oleks need gup-tuningust või ei tea kust netipoest ostnud, kes ka ilmseslt kõik tellivad asju samast kohast
ma tellisingi mustad:) ja maagiline ebay kust saab kõike:)kaidoxx kirjutas:Kus kohas Sa siis odavamalt said?mariom kirjutas:kõige õigem alati otse tellida, tellite kellegi kaudu maksate 50% või 100% otsa(nagu selle xenonimüüjaga siin...aga ex igaüks ise teab kuhu oma raha paigutab
![]()
sellejaoks klubi nagu peakski olema, et teisi aidata ja nõustada, mitte hullult kallilt asju pähe määrida
Suured tänud Omega Sport Packetile, tänu kellele ma nüüd varsti oma uute angel eyes tuledega ringi sõitma hakkan, ja palju palju soodsamalt kui oleks need gup-tuningust või ei tea kust netipoest ostnud, kes ka ilmseslt kõik tellivad asju samast kohast
plaanis omal ka uued tuled osta ja siis võtaks ka juba angel-eyes aga mustad?
kust? mis hinna eest?
Mitme euri eest sina need kätte said?mariom kirjutas:kusjuures priidik võin sulle rahustusek õleda et just needsamad ma tellisngi need mis gup tuningus maksavad uskumatult 280 euri:S eks kohal on ja küljes siis teen kindlasti pilte:P ja lisaks sain veel väga huvitavad udutuled:) niiet esiosa muutub korralikult:)
Kui seekord tellimus ilma probleemidetta läheb siis tellin prooviks tagatuled ka ledidega..neil e tähised peal niiet politseil peaks suu kinni olema...
Ja küsimus targematale siinkohal...kas udutuled võivad olla ingli silmadega kui tavalised tuled juba on? või sobib üldse selline asi kui tuledes kaks ringi ja siis veel udukates ka ringid:D neil ka e tähised peal muidu.
ma kasutan kaugtulesid nagunii nii harva ja suurte kiiruste peal ju:) ja see hetkeline lahendus niikaua kui xenonid kohal:)Omega Sport Packet kirjutas:Nende 100 w pirinidega keerad sa oma tuled pe..e.