Pult ei tööta?
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Pult ei tööta?
Niisis võti on siis 2 in 1 nagu faceliftidel ikka. Hommikul ja lõunal tegi uksed puldist ilusti lahti aga peale tööd enam ei funka. Patareil voolu veel kõvasti. Ja see nüüd juhtus teise võtmega ka. Tuluke vilgub vajutamise tagajärjel nii nagu peab?
Oskab keegi öelda milles võib kala olla?
Oskab keegi öelda milles võib kala olla?
Re: Pult ei tööta?
Mul oli sarnane juhtum ikkagi kui patakas tühjaks hakkas saama,tulukese jaoks jagus aga uksi lahti ei teinud!

Lisaks veitsa infi siia. Kui patarei pinge langeb nuppu vajutades alla 3V siis on vaja välja vahetada.
-
- Huviline
Selge...pinge langes vajutusega 2.2V peale..uue patarei järele:Dkait kirjutas:Lisaks veitsa infi siia. Kui patarei pinge langeb nuppu vajutades alla 3V siis on vaja välja vahetada.
-
- Huviline
Niisiis...sai uus patakas sisse ja ei midagist. ei funka. Kust edasi viga otsida? Kas kõrval istuja jalgade juures on mingi süsteem, kuna eilmine nädal oli kõva sadu ja seal kus asub salongi filter oli nn. salongi filtri anum vett ääreni täis ja selle tagajärjel ka kõrval istuja jalge alune?
-
- Huviline
hmm,k6rval istuja jalge juures ukse postis on muidu aju,sealt yhendatakse muidu signat kah,vähemalt minu B omegal kyll tehti sealt!
Võti tuleb autole meelde tuletada.. Hoia ühte nuppu all puldilt ja samal ajal keera süüde sisse..ma ei tea milline pult sul on,aga proovi nii..peaks tööle hakkama...minu 97 a autol toimib
-
- Huviline
Kas aju mitte kapoti all ei asu? või mis aju sa mõtled:D...mul endal jooksis hetkel kuul kinniarska kirjutas:hmm,k6rval istuja jalge juures ukse postis on muidu aju,sealt yhendatakse muidu signat kah,vähemalt minu B omegal kyll tehti sealt!

Ok proovin järele...mul on see kolme nupuga võtme küljes...kinni/lahti/pagasniku avamineristo kirjutas:Võti tuleb autole meelde tuletada.. Hoia ühte nuppu all puldilt ja samal ajal keera süüde sisse..ma ei tea milline pult sul on,aga proovi nii..peaks tööle hakkama...minu 97 a autol toimib
Viimati muutis omega1996, 04 Aug 2011 21:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Hoidsin seda nuppu all mis paneb uksed lukku...tuluke vilgub ja süüde on sees...hoidsin natukene ja siis proovisin aga ei midagi...äkki õpetasin kuidagi valesti või lihtsalt ei toimi see ka
omega1996 kirjutas:Kas aju mitte kapoti all ei asu? või mis aju sa mõtled:D...mul endal jooksis hetkel kuul kinniarska kirjutas:hmm,k6rval istuja jalge juures ukse postis on muidu aju,sealt yhendatakse muidu signat kah,vähemalt minu B omegal kyll tehti sealt!![]()
Ok proovin järele...mul on see kolme nupuga võtme küljes...kinni/lahti/pagasniku avamineristo kirjutas:Võti tuleb autole meelde tuletada.. Hoia ühte nuppu all puldilt ja samal ajal keera süüde sisse..ma ei tea milline pult sul on,aga proovi nii..peaks tööle hakkama...minu 97 a autol toimib
Seal asub keskluku plokk. Kui asi peale vihma jama hakkas siis suure tõenäosusega on sellel veekahjustus. Faceliftil saab võtit õpetada arvutiga.
-
- Huviline
Niisis...uuriks selle ploki asja üle. Kas sellele plokile pääseb kergelt ligi? ja kas seda õpetada saab teeninduses või ka sinu kaudu Kait?kait kirjutas:omega1996 kirjutas:Kas aju mitte kapoti all ei asu? või mis aju sa mõtled:D...mul endal jooksis hetkel kuul kinniarska kirjutas:hmm,k6rval istuja jalge juures ukse postis on muidu aju,sealt yhendatakse muidu signat kah,vähemalt minu B omegal kyll tehti sealt!![]()
Seal asub keskluku plokk. Kui asi peale vihma jama hakkas siis suure tõenäosusega on sellel veekahjustus. Faceliftil saab võtit õpetada arvutiga.
-
- Huviline
6petamise kohta ma ei tea,aga ligi pääseb ilusti,v6ta paremal pool jalge juures ukse posti juures plastik ära ja siis juba ise näed seda plokki,seda ma nyyd ei mäleta kas oli se plastik l6biva kruviga kinni v6i ole klambritega ainult kinni,iga tahes midagi pead murdvat ei ole se kätte saamine!