K:Jahutus vendilaator töötab koguaeg
K:Jahutus vendilaator töötab koguaeg
Mure selline et jahutus vendilaator pidevalt töötab,nii kui mootor tööle panna hakkab ka vendikas tööle ja enne seisma ei jää kui mootor seisata.Milles võib asi olla,autoks Omega b 2,0 100kW
Re: K:Jahutus vendilaator töötab koguaeg
Mul on sama mootoriga auto ja oli algus sama viga, vahetasin anduri ära ja korras.Priidik kirjutas:Mure selline et jahutus vendilaator pidevalt töötab,nii kui mootor tööle panna hakkab ka vendikas tööle ja enne seisma ei jää kui mootor seisata.Milles võib asi olla,autoks Omega b 2,0 100kW
Maksis palju maksis.Kui mul seda vaja oleks,siis ma ei ootaks pikalt vaid helistaks poodi ja küsiks hindu ning telliks ää...Priidik kirjutas:Palju andur maksis ka?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
võta anduri pistik lahti. kui edasi töötab,pole anduri viga.
Ega tasuta seda ei saa ,seega oleks tore teada mittu eurot maksab.Tim kirjutas:Maksis palju maksis.Kui mul seda vaja oleks,siis ma ei ootaks pikalt vaid helistaks poodi ja küsiks hindu ning telliks ää...Priidik kirjutas:Palju andur maksis ka?
Siis peaks ikkagi jah anduri viga olema, ma ostsin ladu24- st seal hakkasid hinnad mingi 10 -st eurist minumeelest.Priidik kirjutas:Sai pistik ära võetud ja vendikas jäi seisma.
ei soovita kõige odavamat võtta. ise langesin selle ohvriks.andur kestis mingi 1000 km.