fl omega supordid

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
oliver8210

fl omega supordid

Postitus Postitas oliver8210 »

Kas tagumised supordid on samad mis 1994-2000 a omadel,endal 2001 a omega fl,aga tagumised supordid läbi,lekivad ja õhutusniplid ei pea enam ja on ka purux,ühesõnaga persses,vajax uusi :lol:
urxmotors

Re: fl omega supordid

Postitus Postitas urxmotors »

http://www.ladu24.ee/et/ladu2/13647/702 ... 0,0/933330" onclick="window.open(this.href);return false;

Sealt näha et väiksemate mootorite puhul on jah sobivus sama, kuskilt jäi silma et sul 2.2 seega peaks sobima sulle küll ka vanema B pidurisadulad. :wink:
oliver8210

Suured tänud.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Soovitatav on tuvastada vana suporti andmed(tootja,kolvi suurus jne.).Mul nt.masinal tagumised suportid ATE 40.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
oliver8210

jahh tean et on vaja andmeid,aga kahjux on ikka väga roostes need supordid mul,et traat harjaga kratsides ikka isuga ei tulnud kuskilt mingeid numbreid,ja üldse kus nad täpselt on,ma kratsisin igalt poolt,kui ratta alt võtta,siis seda väljaspoolset pinda puhastasin aga peale roostet pole seal midagi,loodan lihtsalt et 2.2 liitrisele bensukale sobivad vanema omega b supordid
meduus
Huviline

Postitus Postitas meduus »

Peaks jah omega b omad sobima 87euri tk vahetus osa.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

oliver8210 kirjutas: ...traat harjaga kratsides ikka isuga ei tulnud kuskilt mingeid numbreid,ja üldse kus nad täpselt on,ma kratsisin igalt poolt,kui ratta alt võtta,siis seda väljaspoolset pinda puhastasin aga peale roostet pole seal midagi
Pilt
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Vasta