K:Mingid numbrid displeil?
K:Mingid numbrid displeil?
Kui korraga all hoida displei juhtimis nuppe,siis näitas mõne sekundi jooksul selliseid numbreid...mida need numbrid tähendavad?

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Re: K:Mingid numbrid displeil?
Olen minagi täheldand seda ja uurisin isegi esindusest ja vastuseks sain et "mitte midagi" "ei tea" "tähtsusetu"Tim kirjutas:Kui korraga all hoida displei juhtimis nuppe,siis näitas mõne sekundi jooksul selliseid numbreid...mida need numbrid tähendavad?
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Vot ma täpselt enam ei mäleta aga omegaowners.com oli sellest juttu,sealt nende koodidega sai vaadata raadio ja kompuutri mingeid tehnilisi seadeid ja muuta midagi,täpselt kahjuks enam ei mäleta mis see oli.
Peaks olema miski keele paketi kood ja miski seadete versooni number seda muuta käsitsi ei saa see rohkem ikka tehi rida
Vist oli nii.
RAADIO 2 - raadiojaama rds
003- mootori ja käigukasti kooslus millele antud kompu seadistatud on
09 - tarkvara versioon
24846 - kiirusimpulsside arv ühe km kohta
16.40 - kellaaeg
RAADIO 2 - raadiojaama rds
003- mootori ja käigukasti kooslus millele antud kompu seadistatud on
09 - tarkvara versioon
16.40 - kellaaeg
Huvituks just nende numbrite tähendusest ,kellaaega ja raadio värki tean niigijullo kirjutas:003- mootori ja käigukasti kooslus millele antud kompu seadistatud on
09 - tarkvara versioon

Aga olen ka rahul ülaltoodud jutuga,ega mul pole sellest suurt kasu ka kui teada saan mis need numbrid tähendavad aga lihtsalt huudishimust uurisin.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD