facelift tagumised amordid, vedrud?
facelift tagumised amordid, vedrud?
Pikemat aega on üks küsimus olnud, et miks mul auto taguots nii kõrge on. Praegu on taga peal 4 kotti tsementi ja paistab nagu normaal kõrgus, kui midagi peal ei ole siis on liiga püsti
Timmida midagi kuskilt ei saa?

Re: facelift tagumised amordid, vedrud?
FL universaalidel on ees paremal stange all pump, mis lööb tagaamortidesse õhku juurde, kui koorem peal on. Kangema varustusega sedaanidel ka, aga tihtipeale see ei tööta.egert kirjutas:Pikemat aega on üks küsimus olnud, et miks mul auto taguots nii kõrge on. Praegu on taga peal 4 kotti tsementi ja paistab nagu normaal kõrgus, kui midagi peal ei ole siis on liiga püstiTimmida midagi kuskilt ei saa?
Vahest ajab taguotsa uurakile ka esiotsa väsinud vedrud-amordid

t.
oot oot oot, kõigil FL universaalidel selline süsteem? 2,2 diislil ka? Kust ma seda pumpa sealt stange alt täpsemalt otsima peaks. Ja kas see peab kuulda ka olema kui toimib?tiksu kirjutas:FL universaalidel on ees paremal stange all pump, mis lööb tagaamortidesse õhku juurde, kui koorem peal on. Kangema varustusega sedaanidel ka, aga tihtipeale see ei tööta.egert kirjutas:Pikemat aega on üks küsimus olnud, et miks mul auto taguots nii kõrge on. Praegu on taga peal 4 kotti tsementi ja paistab nagu normaal kõrgus, kui midagi peal ei ole siis on liiga püstiTimmida midagi kuskilt ei saa?
Vahest ajab taguotsa uurakile ka esiotsa väsinud vedrud-amordid
t.
Enda arust ma küll sellisest asjandusest seal mingit märki ei ole saanud, et ta teeks midagi...
Amortide juurest peaksin kust seda välja lugema kas tavaliselt või pumbatavad?
Kui pumbatavad, siis peavad ju suruõhuvoolikud olemasiim1314 kirjutas:Amortide juurest peaksin kust seda välja lugema kas tavaliselt või pumbatavad?

Ei no, selle ma ikka suutsin ise ka välja mõelda et läbi õhu ei saa pump survet lüüaopelist kirjutas:Kui pumbatavad, siis peavad ju suruõhuvoolikud olemasiim1314 kirjutas:Amortide juurest peaksin kust seda välja lugema kas tavaliselt või pumbatavad?

Ise pole õhkamortidega masinat kõhu alt näinud, kuid minu teada sealt need torud jooksma peaksid ning olema tuvastatavad ilma midagi lammutamata.
Niipalju kui mina olen foorumist nivooamortide kohta lugenud,siis on kompressor ikka põhja all,diffri/varuratta juures kuskil.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
No minuomal on see pump ütleme nii, et tagumise kõrvalistuja jalge all umbes.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,